Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Slika

Izvjesni Fernanda B. Viegas i Martin Wattenberg, iz američkog Cambridgea kraj Bostona, analizirali su čak 10.000 pjesama ne bi li saznali koji se dijelovi tijela najčešće spominju u poetici moderne glazbe. Rezultate su potom posložili po glazbenim stilovima te sačinili grafički prikaz (gore). Oči se najčešće spominju u gotovo svim žanrovima osim u hip hopu. U rocku oko 12 procenata svih pjesama u glavnoj ulozi imaju oči, a slično je u R&B i jazzu. Hip hop je, pak, najčešće usmjeren na guze. Čak jedna četvrtina svih hip hop naslova (24 procenta) prvenstveno se bave stražnjicama – naravno, ženskim. Visoko na reperskoj listi su i spolni organi. Blues i gospel, zanimljivo, najčešže spominju ruke, a one se u R&B i rock pjesmama također visoko kotiraju.

izvor: glas.ba
fenomenalno istraživanje! napravili su i fleshmap u kojoj su poređali najprisutnije delove tela u 11 muzičkih žanrova. mape su prezanimljive za proučavanje. ovako na brzinu - hip-hop je najtelesniji i (očekivano) najfokusiraniji na seksualne atribute, a jazz, blues i gospel su totalno aseksualni; folk je (takođe očekivano) skroz u "beat around the bush" fazonu - ima sisa, ima i dupeta, al' kurca i pičke niđe, mada je pička generalno podzastupljena u svim žanrovima, čak i u hip-hopu. šteta što nisu izbacili tabele bez slika, ovako je malo nepregledno, pošto se najmanje zastupljeni delovi tela jedva vide jer su slike proporcionalne procentu prisutnosti u tekstovima. ali very cool nevertheless!
Korisnikov avatar
By Madonna
:lol:

dick/cock sa sve slicicama :smeh:

edit:

ako kliknes na zanr uvecaju se slicice koje su fantasticne!
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
yap, samo i na tim uvećanim su užasno sitne one najređe spomenute, pa se ne vidi lepo šta je na njima dok ne pređeš mišem preko. s obzirom na urođeni mi gender-sensitive deformitet, mene je najviše zanimalo koliko prostora dobija pička, a na većini onih prikaza je toliko malena, da moraš da klikćeš sve mini-sličice da bi ustanovila/o da li je uopšte ima...
super im je vizuelni prikaz, al' mogli su, brate, i neku tabelicu pride da metnu.
Korisnikov avatar
By Blady
Vrlo zanimljivo....
svidja mi se sto su tako nesto uradili.... ali je tako da kazem, istinito... :)
Korisnikov avatar
By Madonna
jest. a picke imas na izvoz te vagina te pussy te clit :smeh:
Korisnikov avatar
By bas bleu
Originally posted by shut
bas to. technically, cock i prick i statijaznamstajetujos bi trebalo da budu podvedeni pod isto. neprecoznos', nepreciznos' on their part ;)
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by shut
ama đe?
evo nije me mrzelo, pa sam sabrala dženitalne rezultate za hip-hop. score:

pička (koju btw mikroskopom moraš da tražiš, osim u "pussy" varijanti): 6,74%

kurac: 16,71%

razlika je drastićna.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!