Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Stanwik
Slika

Moby se priprema da u lipnju izda svoj deveti studijski album pod nazivom „Wait For Me“. Njega svakako pamtimo kao jednog od osnivača elektronske muzike. Album „Wait For Me“ možemo okarakterizirati kao melodičan, pomalo tužan i do sada najbolji kada je ovaj producent u pitanju a cijela produkcija odrađena je u njegovom studiju.

Osim toga, album je prilično šarolik s obzirom da su na njemu radili Sigur Rós, Throbbing Gristle, M83 i Ken Thomas koristeći analognu opremu.

Kao pametan marketinški potez debi singl sa ovog izdanja “Shot In The Back of the Head” dostupan je za download na stranici www.moby.com a njega prati odgovarajući animirani video poznatog reditelja David-a Lynch-a. „David je govorio o kreativnosti i svemu što je čini bez komercijalnog pritiska. Nažalost, čini se da se previše često kreativnost ocjenjuje na osnovu njenog uklapanja u trenutne trendove i novac koji od nje možemo dobiti …“komentariše Moby njihovu suradnju.

Moby - Shot in the Back of the Head
''

Moby - Wait For Me
''

Moby - Pale Horses
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N60HHyz8 ... re=related[/youtube]
Korisnikov avatar
By _ J O H N 2.0
Album je odlican... Najbolji Moby-jevo izdanje od albuma "Play" iz, ako se ne varam, 1999... 10 godina je proslo..
Korisnikov avatar
By Blady
Volim ga :D
Bila na njemu na exitu ............
Korisnikov avatar
By starky
''

skroz sam navucena na ovu pesmu i ovaj spot :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!