Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By starky
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=um5lZWUt ... re=related[/youtube]

Znam da ce ova vest obradovati mnoge forumase,a i forumasice... :D

Battle for the Sun is Placebo's first self-released album after their contract with Virgin, and their first with drummer Steve Forrest. Frontman Brian Molko calls the album "a record about choosing life, about choosing to live, about stepping out of the darkness and into the light." It was recorded in Toronto with Grammy Award winning producer Dave Bottrill.
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Волем Пласибо, али за сада нисам нешто јако одушевљен оним што сам чуо... Мада, ова песмица, "Battle for the sun" је некако заразна :) ... Чак и ако ми се не допадне албум, ја ћу њих и даље волети :=)
By polarlicht4.1
Ono što čuh je loše, jezivo loše. Doduše, kod njih se javlja ta neka opadajuća sklonost negde od prve pesme na trećem albumu tak' da meni ništa ne valja od tog trena pa sve do sada. Šta da radim, prvi i drugi su mi pravi Placebo, sve ostalo nije ni da priđe.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
poslusaj malo reci..igra se tu on fino kako u nekum starim pesmama...a muzika je uradjena komercijalno ali kvalitetno
By polarlicht4.1
Originally posted by haemoglobin87
poslusaj malo reci..igra se tu on fino kako u nekum starim pesmama...
Actually - no. Uporedi recimo Nancy Boy ili Pure Morning sa svim ostalim od trećeg do sada. Ne vredi ni za jedan stih iz ove dve. Da ne pominjem aluzije na Geneta na prvom albumu i ubistvenu patetiku na pretposlednjem kad već pomenuh opadajuću tendenciju (strmoglavljujuću je možda bolja reč).
a muzika je uradjena komercijalno ali kvalitetno
Komercijalno. Tačka.

Ovo dolazi od nekog kome je Placebo pre dosta godinica bio alfa i omega alternative. Čisto rekoh da napomenem da ne bude zabune tj. da ne pljujem bez ikakvih argumenata.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
ako ako...stavr ukusa....evo slusam novi album i par pesama je do jaja!!! neke me podsecaju na neke hitove sa proslog albuma.ali svakako se ne moze nijedna meriti sa stvarima poput Special K, The bitter end, Protect me from what I want, Lullaby, Without you I'm nothing (koja je otpevana brutalno)...itd. Brian peva jos uvek do jaja a i radi muziku brutalno.. A to sto je komercijalno, jebi ga, mora i da se zaradi.. Svakako je bolje od Britney, RIhanne, Justina i ostalih koji rade nekako na isti fazon sve..
Korisnikov avatar
By De Profundis
Svakako nije korak naprijed. No nije ni nazad. Ne znam još šta da mislim.

Novi Brianov image je funny. :D
By polarlicht4.1
ali svakako se ne moze nijedna meriti sa stvarima poput Special K, The bitter end, Protect me from what I want, Lullaby,
Meni su i te poveći krš. Šta da radim kad sam Placebo-puritanac. :D

A to sto je komercijalno, jebi ga, mora i da se zaradi.. Svakako je bolje od Britney, RIhanne, Justina i ostalih koji rade nekako na isti fazon sve..
Ako je cilj bio zarada, malko su se preračunali. Ne samo da mi ne pada na pamet da kupim original nego ni da skidam pirateriju sa neta. Ups.

I nije ništa bolje od Britney, IMHO....Zvuči kao da je pravljeno za teenage wannabe alternativce a sve u stilu Tokyo Hotel.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
srce Tokio Hotel se ne moze meriti sa ovime jer je to grupica koja je napravljena da bude komercijalna i da bi tamo neko zaradio od njih... A to da li ces kupiti disk je tvoja stvar - na kraju krajeva, retko ko danas i kupuje diskove ma koliko voleo neki bend.. Elem, kupiti neki originalni disk je po mom misljenju znak doprinosa tom nekom ko ga je radio - a slusati mozes i pirata..zasto ne
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Originally posted by polarlicht4.1
Actually - no. Uporedi recimo Nancy Boy ili Pure Morning sa svim ostalim od trećeg do sada. Ne vredi ni za jedan stih iz ove dve. Da ne pominjem aluzije na Geneta na prvom albumu i ubistvenu patetiku na pretposlednjem kad već pomenuh opadajuću tendenciju (strmoglavljujuću je možda bolja reč).
a muzika je uradjena komercijalno ali kvalitetno
Komercijalno. Tačka.

Ovo dolazi od nekog kome je Placebo pre dosta godinica bio alfa i omega alternative. Čisto rekoh da napomenem da ne bude zabune tj. da ne pljujem bez ikakvih argumenata.
:up:
Ja iх волим, али ово је ......
Потпуно се слажем са @polarlicht4.1
By Tea
Sto se tice novih stvari, gotivnija mi je For What Its Worth od Battle for the Sun. Nadam se da ce ponovo odrzati koncert u Bgu.

:grouphug:
Korisnikov avatar
By nev
Originally posted by De Profundis
Novi Brianov image je funny. :D
slazem se. :)

preslusala sam album i rekla bih nista specijlano. izdvojila mi se jedino pesma "for what is worth". ne znam da li cu placebo ikada slusati kao iz perioda albuma "sleeping with the ghosts" (moj omiljeni), kao i perioda pre njega.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
meni je favorit kitty litter i julien jer ima divan tekst
Korisnikov avatar
By starsailor
meni Devil In The Details

evo i ja da se javim. pa sta reci. previse je njanjavo.
naravno nista se ne moze uporediti sa prvim albumom ( tacno razumem polarlighta :mazi: ) ali kao pravi fan ma koliko lose zvuci mogu ga pustiti bar jednom nedeljno, kada vec slusam svakakva sranja :)
Korisnikov avatar
By istok
Originally posted by Swanheart
lose, jako lose, meni bar.
Ja cu da nastavim da se slazem sa tobom po potanju Placebo. :) )
By polarlicht4.1
Originally posted by starsailor
naravno nista se ne moze uporediti sa prvim albumom ( tacno razumem polarlighta :mazi: )
Eto bar neko... :kiss:
Korisnikov avatar
By starsailor
pa ti , ja i ... ;) moja asocijacija na u2 je placebo i ta 2004 :)
By polarlicht4.1
Pomisliće neko da pričaš o, ne daj bože, U2! :lol:

Juuu...Zar je to bile pre toliko godina? Mila majko.
By Swanheart
Originally posted by istok
:)
Korisnikov avatar
By Pentabarf
Originally posted by polarlicht4.1
Da. Without you I'm nothing >> All.

but then again, that's just me. :unsure: IMHO, the whole genderbending queer metal art rock alternative thing going on is getting too comercial. :/
Korisnikov avatar
By Insorcer
Elem, kupiti neki originalni disk je po mom misljenju znak doprinosa tom nekom ko ga je radio - a slusati mozes i pirata..zasto ne
Kao da je sama majka iz tebe prozborila (po svom mishljenju)!

ont: preslushao novi album, i da....opet ima neshto izuzetno novo i seksi..kao i uvek sa Placebo-om (osim novog bubnjara koji je :bale: ), Brian se na ovom albumu jako lepo igra svojim vokalom.

...favoriti su mi "Julien" , "Breathe underwater" iii recimo "Ashtray heart"!
Korisnikov avatar
By cornflakeboy
ashtray heart mi se jedino svidja, ovo ostalo njahhhhh :)
By m-placebo
Originally posted by istok
:)

Lose.sta je vama tu lose? kad niste poslusali ceo cd. kad malo naucite o muzici.onda pricajte :)
By alexandermagic
:noob:

OnT: Dopadaju mi se tri pjesme sa albuma: " Devil In The Details", "Breathe Underwater" i "Kings of Medicine".

To bi bilo to.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!