Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Daliborka
Dok lupis dlanom o dlan, prodje godina.
Jos nam je u zivom secanju proslogodisnja Evrovizija u Beogradu, kao da je juce bila, a vec se opasno priblizio termin za novu Beoviziju i izbor naseg predstavnika za Eurosong 2009. u Rusiji.
Imate li neke informacije iz prve ili druge ruke ( moze i iz trece ) - Ko se prijavio za ovogodisnju Beoviziju ? Da li ce nastupiti neko zvucno ime ?
Kad je uopste Beovizija ? Negde u februaru, zar ne ?

:redaljka:
Korisnikov avatar
By IriS
Beovizija se ove godine održava 7. i 8. marta u SCu.
Ono što sam ja čula i prenerazila se, je da će pesmu Vladimira Graića pevati Djordje Marjanović+Oskar (alter ego Ognjena Amidžića)+ Beauty Queens.

a evo texta iz Blica:

Bivša učesnica „Operacije Trijumf” Mirjana Kostić Mika prijavila se na predstojeću „Beovizija” s numerom „Moja noć” koju je napisao popularni reper Đorđe Miljenović, alijas Skaj Vikler.

Mika priznaje da se nada da će uz pomoć ovog talentovanog muzičara doživeti veliki uspeh, te da će uskoro dobiti priliku da i u Evropi pokaže koliko vredi.
- Skaj mi je napisao fantastičnu pesmu i to je samo jedna od pesama koje ćemo zajedno snimiti. U pitanju je brza stvar koja će nakon „Beovizije” sigurno biti veoma slušana po klubovima. Pored Skaja i još nekih autora koji su mi ponudili saradnju, i subotička opština je stala uz mene i veruju da mogu da pokažem da se u ovom delu Srbije ne slušaju samo „Zvezde Granda” - kaže pevačica iz Kanjiže, koja će nastupati pod imenom Mika K.
Ona se nada da će neko od studenata iz „Operacije trijumf” uspeti na „Beoviziji”, te da će otputovati u Moskvu.
- Iskreno bih volela da neko od studenata pobedi i ode u Rusiju na finale. Ukoliko to ne budem ja, navijaću za bivše kolege svim srcem. Posle „Beovizije” okrećem se domaćoj, ali i svetskoj karijeri jer pesme koje budem snimala biće i na engleskom jeziku - zaključuje Mika.

Pored Mike, na „Beoviziju” su se prijavili još neki studenti „Operacije trijumf”. Sonja Bakić će pevati pesmu „Ništa novo” koju su napisali profesori iz kuće Mirko i Snežana Vukomanović, dok će se Milica i Danijel takmičiti u duetu sa pesmom „Alkatraz” koju je napisala članica žirija Marina Tucaković. Veliko interesovanje svakako je izazvao i muški rok bend koga čine Nikola Sarić, Vukašin Brajić, Đorđe Gogov i Nikola Paunović kojima će podršku na „Beoviziji” pružiti Katarina Ostojić Kaja.
By superfly
a taaaaaaaj?? :kesa:

on je jednom nogom već u grobu.
Korisnikov avatar
By Mahoney
pa, prosle godine je hrvatska poslala "kraljeve trgova" (ili tako neke) i 75centa - koji je skoro duplo stariji od djordja marjanovica.

:)

inace, stvarno ne vidim prostora za ljude iznad 80 godina na ovom takmicenju, pored toliko mladih izvodjaca (skoro svi iz OT), da se prijavljuju zvezde iz perioda izmedju 2 svetska rata...

ja navijam za danijela i milicu, dvoje mladih, veselih, drazesnih ljudi.
istina je, ima jos dosta toga da nauce (o muzici i zivotu), ali za sada su mi favoriti iz OT-a, pa samim tim i na beovizji.

:slika:
Korisnikov avatar
By Lunja
Glavno pitanje je kome ce Joksimovic da napise/producira pesmu. E taj/ta/to/te/ti ce u Moskvic. ;)
By Sixto
Originally posted by IriS
Ono što sam ja čula i prenerazila se, je da će pesmu Vladimira Graića pevati Djordje Marjanović+Oskar (alter ego Ognjena Amidžića)+ Beauty Queens.
Djordje je covek sa mozdanim inzultom i nije u stanju da uopste peva, a kamo li nesto vise! Tako da trash stampa ionako po difoltu lupa ko maxim po diviziji!
Bivša učesnica „Operacije Trijumf” Mirjana Kostić Mika prijavila se na predstojeću „Beovizija” s numerom „Moja noć” koju je napisao popularni reper Đorđe Miljenović, alijas Skaj Vikler.

Mika priznaje da se nada da će uz pomoć ovog talentovanog muzičara doživeti veliki uspeh, te da će uskoro dobiti priliku da i u Evropi pokaže koliko vredi.
Koliko malo u Srbiji treba notornog idiota nazvati talentovanim muzicarem!
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Mahoney

Mi smo, ili različit OT gledali, ili se ne slažemo oko značenja reči "dražesno".

Za ovu Beoviziju ja bih nešto poput Alekse onomad :dance:
Korisnikov avatar
By Lunja
Najbolje je da posaljemo Dinkica u Moskvu da peva. Aranzman da narucimo od Gazproma. :D
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by Sixto
Djordje je covek sa mozdanim inzultom i nije u stanju da uopste peva, a kamo li nesto vise! Tako da trash stampa ionako po difoltu lupa ko maxim po diviziji!

Skaj Vikler je neverovatno talentovan muzicar. da li je idiot ili ne, u to ne ulazim.
By required1981
Ja bi Seku Aleksic u Moskvu, da pokazemo Evropi, kako imamo vel`ku zvezdu... :jazzva:
Korisnikov avatar
By Dzi
Originally posted by Lunja
Najbolje je da posaljemo Dinkica u Moskvu da peva. Aranzman da narucimo od Gazproma. :D
:rotflmao:
By Sixto
Originally posted by A.F.K.A.OB
Originally posted by Sixto

Skaj Vikler je neverovatno talentovan muzicar. da li je idiot ili ne, u to ne ulazim.
Ima li negde da se cuo do sad njegov talenat? Neka spica, muzika za film, muzika za lift....?
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ili mozda par diskova, kako njegovih, tako i tudjih...
By required1981
Zeljko Joksimovic napisao pesmu za Danijelu Karic iz D&D :uplasen: sluti na dobro... :happy:
Korisnikov avatar
By ROYAL
^I eto predstavnika tj. predstavnice na Eurosongu......:gubitnik:
Korisnikov avatar
By Mars
O, vreme teci brže!!!
By Sixto
Originally posted by A.F.K.A.OB
Ili mozda par diskova, kako njegovih, tako i tudjih...
Konkretno ... ?
Korisnikov avatar
By EnRage
Originally posted by Mahoney
pa, prosle godine je hrvatska poslala "kraljeve trgova" (ili tako neke) i 75centa - koji je skoro duplo stariji od djordja marjanovica.

:)

inace, stvarno ne vidim prostora za ljude iznad 80 godina na ovom takmicenju, pored toliko mladih izvodjaca (skoro svi iz OT), da se prijavljuju zvezde iz perioda izmedju 2 svetska rata...

istina je, ima jos dosta toga da nauce (o muzici i zivotu), ali za sada su mi favoriti iz OT-a, pa samim tim i na beovizji.

:slika:
Kraljeve ulice...stari ima 70 i kusur...zavrsili su na zasluzenom 21. mjestu :lol:

Danijel drazesan? Ma to si ti ironicno napisao, jel tako? :D
By required1981
OT & Katarina Ostojic

Blagoslov za kraj

Da li ti zvuci poznato?
Mislim da je gotovo.
Jedan gram ljubomore
pusta svoje otrove.
Sta ce ti moje srce prazno,
pravi se da ti nije vazno.

Ostavljam ti, aleluja,
Blagoslov za kraj.
I don't know how to cry, baby,
I don't know how to smile.
Svoju stranu sveta biraj,
mene ne diraj.
I don't know how to cry, baby,
I don't know how to smile.
Blagoslov za kraj!
Korisnikov avatar
By Sunce
E boli me kita za Beoviziju! Ko se najvise bude pojebao, taj ce i pobediti. Ukoliko imate neke veze, porucite im da ne salju neke zalopojke. Ne mogu vise to...:die:
By required1981
Sunce u to ime, evo i spiska za tebe... :poklon:

1. Beauty Queens, Oskar, Djordje Marijanovic - Superstar
2. Milos Zikic - Vrela noc
3. Danijela Karic autor Z.Joksimovic
4. Danijel i Milica OT - Alkatraz
6. OT bend & Katarina Ostojic - Blagoslov za kraj
8. Sonja Bakic OT - Totalno ok
9.Mika Kostic - Moja noc
10. Bane Mojicevic, Stevan Andjelkovic, Nemanja Nikolic i Darko Filipovic
11. Metal grupa - Alogia
12. Ekstra orkestra
13. Akapulko bend
14. Darko Radovanovic
15. Ivana Selakov
16. Vanja Jeftic
17. Dusan Zrnic
18. Nikola Burovac

...
...
Korisnikov avatar
By Sunce
A ta Danijela se karala za pesmu? Vidim, ima zanimljivo prezime. :lol:

Mozda taj grand grupnjak pobedi. :bljak:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Nešto mi se čini da bih lakše podnela i hor dinastije Karić, nego jednog Amidžića.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!