Ovo je iz takozvane "karnevalske mise" Ariela Ramireza.Šteta što se ne čuje cela numera...Ne spada u red klasičnih dela,ali je vrlo popularna,i meni se baš jako dopada:klap:
A evo i gospodina José Carrerasa sa istom numerom,al celom:love:
Originally posted by deran
Ne spada u red klasičnih dela,ali je vrlo popularna,i meni se baš jako dopada
Jao, nadjite mi one Madjare na cimbalu! Onaj debeljuca simpatični što se znoji pod reflektorima i izvodi čuda sa onim "kašičicama". A oko njega valjda 100 violinista bez dana klasičnog muzičkog obrazovanja - e to kad vidim raspametim se od lepote. Obično puste 1. ili 2. januara...
Molim da obratite pažnju i na horsku pratnju:kralj:
Što se pak Glinke tiče,ne znam ništa,ali ako je ruski hor,verujem da su dobri i jako volim da upoređujem stilove pevanja ruskih i anglo-saksonskih horova...Pobednika,naravno,nema
dodato:
Kompozitor je John Newton,i ovo najčešće je izvođena numera na svetu:B
Ne,nije to,ovo prvi put čujem-lepo je-divno je zapravo,ali sad u glavi zamišljam i čujem BAŠ izraesku pevačicu-znaš ono-ne mogu ljudi kojima neke stvari nisu bliske izvesti na pravi način-može čak do perfekcije tehnički da se odradi,ali uvek fali onaj autentični šmek...
Zamisli da neko van ovih prostrora proba da otpeva "Dimitrijo,sine Mitre"
Uh, kako je leglo uz ovaj sneg. A onda naravno i asocijacija...
''
Za njihov nastup aranžeri su preradili Bolero i skratili ga da više ni jedan takt nije mogao da se oduzme - a minutaža je ipak bila veća od dozvoljene. Onda su našli u propozicijama da se ne računa vreme od početka programa, već od početka klizanja. A onda su lako uradili deo rutine dok Jane ne stane klizaljkama na led. Ostalo je istorija.
Our Father, our King! Hear our voice:
Our Father, our King! We have sinned before You:
Our Father, our King! Have compassion for us and for our children and our infants:
Our Father, our King! Of pestilence, and sword, and famine rid us:
Our Father, our King! Of every oppressor and adversary rid us:
Our Father, our King! Our Father, our King! Inscribe us in the book of good life:
Our Father, our King! Anew for us, Anew for us a good year:
Hear our voice, Hear our voice, Hear our voice:
Our Father, our King! Our Father, our King! Anew for us, a good year:
Our Father, our King! Hear our voice, Hear our voice, Hear our voice, Hear our voice!
bas je novogodisnji zar ne?
od te judeohebrejske propagande ja volem ovo:
''
a sad konacno ontopic, jedna kantatica koju mnogo volim:
''
kad mi kaze ono Ed io posso sol col pianto / consolare il mió dolor , nacisto me unisti
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.