Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

By жњ
Whata`lady... whata`voice mmmmmmmmmmm :drama:

''

''

mene uvek baci u neko posebno raspolozenje... nezno... mmmmmm
Korisnikov avatar
By AngraMaina
volem... imao sam jedan album, dok sam jos vukao cd-ove sa sobom

picolo...picolo....cosiiiiiii :peva:

:hail2:

nego jel istina da je sip... pardon albanka?
By жњ
Originally posted by AngraMaina

nego jel istina da je sip... pardon albanka?

jest, doticna se u originalu zove Ana Hoxha, rodjena je u Bariju u Italiji, ali je albanskog porekla.

Jedan od najboljih gossipa koji sam cula vezano za nju, jeste da je doplivala Jadranom iz Albanije jos kao dete, zajedno sa svojom majkom i tako se docepala Italijanske obale :doh: :smeh:
By жњ
a, pa onda nije albanka nego arbresha :D

koja je razlika? jos nisam cula za taj izraz :)
Korisnikov avatar
By bakalar
bese bacila neki silan hejt na nas ...
By жњ
Originally posted by bakalar

to nisam cula, ali nije ni bitno... sta se sve na kosovu izdesavalo, ako uzmemo u obzir njeno poreklo, onda nije ni cudo

od veze anna oxa - politika, znam samo da je bila u braku sa onim kosovskim politicarem i biznismenom, sta vec....

politika me u ovom slucaju ne interesuje :D
Korisnikov avatar
By ns.happy
navodno je finansirala albance na jugu za vreme bombardovanja, bila je neka afera sa tacijem...
Korisnikov avatar
By Modesty
obožavam je i prevodi pjesama su joj super,uz njen izgled i glas
By Shoplifter
Inače, kada bejah mali ja, moja mama je dok je išao snimak iz San Rema sa Donna con te izjavila da je Ana 'Odža najlepša žena na svetu i onda sam ja to tako godinama stvarno mislio dok nisam malo porastao.

:zeva:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by жњ
a, pa onda nije albanka nego arbresha :D

koja je razlika? jos nisam cula za taj izraz :)
arbreshe (po dve tacke iznad oba e) su italijanski albanci, arbreshi.
Korisnikov avatar
By ROYAL
Originally posted by bakalar
Ja znam za neku pricu o zustroj raspravi na TV-u sa jednim od brace Grbica bas na tu temu... Ali nisam gledao, pa ne mogu da tvrdim

Inace, meni je jeko lepa, ima neobican glas i svidela su mi se neka njena dva nastupa sa San Rema (ne znam tacno kojih godina, jedna za drugom)
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by ns.happy
inace, ja sam bio ovde!!! firenca je sad jaaako prljava :(
Dvorište galerije Uffizi.

Ja sam bio u maju i nije bila uopšte prljava. Ne mogu da ZAMISLIM Firencu prljavu.

Snimak sa ovog linka sam prekinuo posle 2 sekunde: NIKADA mi neće biti jasni blesavi Italijani sa televizija koji forsriraju PLEJBEK, NITI zvezde koje stavrno i znaju da pevaju a pristaju na to.

Ja sam Anu gledao u Sava Centru....valjda je bila 1996. godina. Promovisala svoj tada novi album (možda A Lei). Koncert je bio primereniji nekom mnogo manjem prostoru nego SC. Aranžman Dona Con Te iskasapljen do neprepoznatljivosti, ALI i to je bilo mnogo bolje nego plejbek...

Zvezda, ono, kroz svaki pokret. O glasu, emocijama da ne pričam....
Korisnikov avatar
By AngraMaina
pa italija je onako malo shmrljava, ne od otpadaka nego ima to nesto mediteransko, nista nije prljavo ali opet nekako nije cisto... stvar navike. u svakom slucaju bolje nego sterilni zapadni gradovi :bljak: (cast izuzecima)

nego - koji je ono bese njen NAJVECI hit? bas onaj najpoznatiji?
Korisnikov avatar
By Mars
Ne znam na šta misliš...Možda "Caminando caminando", to se vrtelo po muzičkim kanalima.
Meni je Dona Con Te njena signature song. Nije sa njom pobedila u San Remu te godine.
By Ulix
Naravno da je volim. :D
Dopada mi se to sto je sve mladja kako vreme protice. :lol:

Dopada mi se sto je vrlo gay friendly, nastupala je i na nekoliko prajdova u Italiji.

Cini mi se da nema bas prevelik raspon glasa, ali je boja zato sasvim jedinstvena.

Omiljenih pesama ima jedno milion: Paglaccio azzurro, Controllo totale, Matto, Metropolitana, Tu non sei l'America, Fatelo con me, Senza pieta', E' tutto un attimo, Tutti i brividi del mondo, Quando nasce un amore (narocito ono izvodjenje gde je celava i izgleda kao da je pala s Marsa, ali ne forumasa), a naravno i Donna con te, bez toga nista ne moze da prodje. Simpatican je i onaj duet Camminando, camminando sa onim spanskim pevacem. Simpatican je spot.

A lepa joj je i ona nesto novija pesma, mislim da se zove Processo a me stessa (mada nisam bas sto posto siguran), koju je izvodila u albanskoj narodnoj nosnji. Ima Anna i jednu interpretaciju one stare italijanske pesme Santa Lucia koja mi se bas dopada.

Italija ima daleko boljih pevacica od Anne Oxe i to u svakom pogledu, ali je ova zena tako spektakularna kao pojava da je nemoguce ne voleti je. :)
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Mars
inace, ja sam bio ovde!!! firenca je sad jaaako prljava :(
Dvorište galerije Uffizi.

Ja sam bio u maju i nije bila uopšte prljava. Ne mogu da ZAMISLIM Firencu prljavu.
.
treba da dodjes u subotu, nakon izlaska u petak.. flase na sve strane, nja..
Korisnikov avatar
By Mars
treba da dodjes u subotu, nakon izlaska u petak.. flase na sve strane, nja..
Daj boze.

Ja bih jos u taj petak, ako moze.
Korisnikov avatar
By deran
Eto,sad slušam Annu,na repeat:D

Lepo...
Korisnikov avatar
By sing&dunum
''

Moram da postujem i studijsku verziju! :love:

Inace, to je jedna od svega 2-3 njene pesme koje znam :blush: , ali prva italijanska pesma koju sam zavoleo (volim je vec 15 godina, koliko ustvari ima ta pesma? :lol: ), i do relativno skoro jedina italijanska koju sam voleo... :tamoamo:

Sada je Annu Laura Pausini nadmasila brojcano sa svojim pesmama (ima ih vise koje volim)...

Ali "Donna con te" mi je i dalje jedinstvena... :leviathan:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!