Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Zvonce87
Bas me zanima zasto nije niko napravio temu o ovome.

U poslednje vreme se ama baaaas zesce lozim na Novi Talas bivse SFRJ. Ne znam sta mi je, al sve vise kapiram koliko je to inventivnije i alternativnije od strane muzike, i to podupire moju teoriju da je 80ih muzika u Jugoslaviji dostigla svoj vrhunac, tojest da je to definitivno najbolji period u domacoj muzici, ikada.

Ma ja sam to slusala oduvek, ali u poslednje vreme narocito, a posebno Videosex, nekako mi bas leze jer su tako euforicni, jbt. Mislim da je to prva Queer Friendly grupa na ovim prostorima, hehehe, s obzirom da imaju pesme na lezbejske teme, na trans teme i tako to :)

Nego, htedoh da pitam, ima li neko tu muziku , ono, malo vise nje, posto toga slabo ima na netu, a treba mi tako....hehe

I uopste, hocu malo o tome da pricamo, jer po meni nema inventivnije muzike od te, bar kod nas. Tako bih volela da sam tada bila u ovim godinama, da pravim to, a ne sada kad moram da pravim to sto slusa vecina....
Pisite!
Kiss
Korisnikov avatar
By Stanwik
imas dosta tih stvari na sajtu zxcvb ili tako nesto.

Moderatorska izmena: Uklonjeno ime sajta.
Korisnikov avatar
By Zvonce87
znam ali samo ponesto
ja bas trazim diskografije pojedinih bendova
za sada imam samo ekv, al to i nije bas novi talas, hehe
i imam haustor, naravno :)
Korisnikov avatar
By BellyButton
Prvi takav bend kod nas bio je "Haustor" (D. Rundek) koji je i danas moj omiljeni bend sa prostora bivshe SFRJ...
Bio je tu i "Denis i Denis" (M. Perazic)...
Drugi bendovi su strani model imitirali vishe vizuelno nego muzichki...
Korisnikov avatar
By Zvonce87
Pa i jeste fora u tome sto nisu imitirali strani model, vec su pravili sopstveni fazon. Zato mi se toliko i dopada. Meni se vecina stranog New Wave fazona i ne svidja, sem, naravno, Police-a i tako jos po necega
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by Zvonce87
Meni se vecina stranog New Wave fazona i ne svidja, sem, naravno, Police-a i tako jos po necega
Juuu, pa to znachi da ne volish prve albume Depeche Mode-a!!!
Pa, to je GREH, sine! :deda:
Korisnikov avatar
By Zvonce87
ali mora se priznati da su kasniji mnogo bolji, zar ne? :)
Korisnikov avatar
By BellyButton
Eh, da...
Osim onih koje sam gore pomenuo postoji josh jedna pesma koja mi je jako draga a ni sam ne bih umeo da objasnim zashto :lol:
Anyway, u pitanju je "Vino Noci - Djavoli"...
Korisnikov avatar
By Zvonce87
Meni su najjaci:

Haustor
Ceo paket aranzman(da ih ne ovdvajam :) )
Videosex
EKV(ako se to racuna u nju vejv)
Oktobar
Xenia(nije lose, al ne najbolje, ok su)

eto to je to. Denis I Denis su prebljutavi meni bar. Da ne pominjem D'Boys, hahahah
Korisnikov avatar
By Minie
jedno vreme me je nosio val
prljavo kazaliste,azra,haustor,poslednja igra leptira,djavoli,valentino!...
sad kad pomislim :doh:
Korisnikov avatar
By colorado
Meni je jako tesko da svarim taj domaci... Mogu da ga slusam, (i pre bih ga slusao od Magazina, Crvene jabuke, Plavog orkestra, itd) ali, ja sam uvek bio za stranu varijantu jer od nje sve i krene.
Korisnikov avatar
By spliff
paket aranzzman
film & haustor
Korisnikov avatar
By castor
EKV, Azra, Sarlo Akrobata, cuvena kopilacija Paket Aranzman, Električni Orgazam Idoli, Haustor, Film, Prljavo kazalište, Idoli, Oktobar 1894...

Taj period je ubedljivo muzicki najkvalitetniji na ovim prostorima.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Nosi Me Novi Val
Kad god vidim naslov teme, pomislim na korisnicu Val.
:)
Ja sa tog talasa ( vala ) volim Viktoriju, grupe Alisa, Zana, Srebrna krila, volim Zoricu Kondzu, Mishu Kovacha, Terezu Kesoviju...
Korisnikov avatar
By colorado
Miso Kovac i Tereza Kesovija po meni nisu Novi talas... Pre mi je to Lepa Brena nego oni.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Aha.
Pod novim valom ( opet mi pada na pamet korisnica Val :blush: ) se misli na val ( :blush: ) koji je u SFRJ dosao sa osamdesetim godinama .
Pardon.
Onda su tu i Doris Dragovic, Magazin, Novi fosili, vec spomenuta Lepa Brena, Vlado Kalember, Slavko Banjac....
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by Daliborka

Pod novim valom ( opet mi pada na pamet korisnica Val :blush: ) se misli na val ( :blush: ) koji je u SFRJ dosao sa osamdesetim godinama .
Ne lupaj.
By Kragi
EKV i Haustor - po meni dva najbolja benda ex SFRJ a eto pripadaju novom valu :D
Korisnikov avatar
By Zvonce87
Originally posted by KgCS3
EKV i Haustor - po meni dva najbolja benda ex SFRJ a eto pripadaju novom valu :D
Potpuno si u pravu.
Korisnikov avatar
By Zvonce87
Uh danas sam slusala jednu pesmu od Baba, evo i sada je slusam, za koju dugo nisam znala ko je izvodi, a jako je lepa....mada su reci ljigave ali za aranzman svaka cast....i moze se porediti sa novim talasom, da. Fala bogu i od njih nesto jako dobro se izrodi :)

Babe - Noc Bez Sna
By Ulix
EKV
Haustor
Oktobar 1864
Azra

:sise:
Korisnikov avatar
By Delete
U osnovnoj skoli je citavo moje drustvo obozavalo Azru, sedeli bismo danima ispred biblioteke i svirali Kurvine sinove i Tesko vrijeme...posle smo skapirali da Pankrti imaju interesantne pesmice, uz njih Haustor, Pekinska patka...a tad je vec postalo simptomaticno, pa se nismo odvajali od kaseta El. orgazma, Lakih Pingvina, Termita, Parafa...

Imam ja gomile tih diskografija, pa ako ti i dalje treba ta muzika, javi se. :)
Korisnikov avatar
By Zvonce87
Vazi, dogovoricemo se vec nesto oko toga :)
By Ulix
@Delete: Da, i Pankrti. Ne znam kako sam ih zaboravio. :nerd:
Korisnikov avatar
By castor
Sta je sa njim?
Koliko znam on je odjednom nestao. Nista nisam cuo o njemu godinama.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ili se ubio, ili su ga ubili na ratištu.
Takve priče kolaju.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!