Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Hton
Za sve one koji su zaboravili ko je Anna ,pored toga sto treba da se stide:) , evo im mali podsetnik

Slika

evo nastupa se evrovizije u grckoj(2006)

http://www.youtube.com/watch?v=qRJJPpAqzGM

evo hit za americko trziste koji je dosao cak na no1 bilbordove liste

http://www.youtube.com/watch?v=algXWhcv3Ls

i moja omiljena dva nastupa sa koncerta u londonu

http://www.youtube.com/watch?v=gu7cNkgML7Q

http://www.youtube.com/watch?v=t6Q5nSw92U8
Korisnikov avatar
By Zemunac
Josh ako joj specijalni gosti budu svi grchki pevachi izobradjivani na teritoriji ex YU, ja obavezno idem na koncert. :lol:
Ici cu sigurno, ionako nisam nigde ishao od Choline Marakane proshle godine. Mada znam otprilike samo 5 pesama. :lol:
Korisnikov avatar
By vremecuda
[quote]Originally posted by Hton

Slika

Anna odlicno izgleda (za svoje godine) Odlicno peva i jednom recju: Ja bi ovu zenu Zenila !!!!! :D :D :D :D :D (sta cu,samo sam iskrena)...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by abcd
stidim se
:gubitnik:
Uze mi rech iz usta...

Korisnikov avatar
By Hton
Anna ima 51god, tacno 30god karijere iza sebe. Mnogi je zbog sjajnog izgleda ,duge karijere i neverovatnog uspeha zovu Grcka Madonna. Izdala je do sada i jedan dance album na engleskom za americko trziste 2001 i trenutno radi na jos jednom albumu za USA koji bi trebao da se pojavi do kraja godine(Na njemu ce se naci i engleske verzije pesama Agapi Ipervoliki i Eho Tosi Agapi i naravno no1 hit Call me sa kojim je imala ogroman uspeh kako u Evropi tako i u Americi)
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
pored ogromnog stida, moram da se zapitam i kako je ona pesma uspela da se dokopa 1. mesta na bilbordovoj listi, makar bila i dance lista. In translation, pesma je smoooooooooooooor.

Inache ju ne hejtujem ali, koliko god da mi se svidja pesmica Everything, porediti bilo koga sa Madonnom je blasfemija.
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Mr.Ja
Originally posted by abcd
stidim se
Uze mi rech iz usta...

i ja se stidim.

Korisnikov avatar
By Zonche!
Ja je volim...

Otisao bih ako karta ne bude nesto abnormalno skupa
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Matora je tri puta bolja riba od MAdone.

Znam samo jednu pesmu, onu sa Evrovizije i sigurno necu ici na koncert. Ja ne znam da li bi ona mogla da napuni SC, eventualno da proba Dom sindikata...
Korisnikov avatar
By Hton
Anna Vissi izvodi Madonninu pesmu Sorry u kombinaciji sa jednim rumunskim hitom(bio je popularan celo jedno leto i verovatno ste svi culi)

''

Ovde izvodi Hung up

''

Eho tosi agapi
''
Korisnikov avatar
By Adenim
Tesko je voleti pevaca koji falsira.
Dovoljna mi je Madona.
Korisnikov avatar
By Hton
Izgleda da cemo izvisiti i za ovaj koncert,kao i za Madonnu... :(

Evo jedna divna balada(Eleni)...

''

I dance pema supernatural love sa njenog americkog albuma

''
Korisnikov avatar
By anche
i sta kazu? kad je koncert?
Korisnikov avatar
By Hton
kad i madonna u bgd-u...nikad:(
Korisnikov avatar
By VANGEL
Ako je to tacno-sigurno onda je ok i drago mi je zbog toga... :eya: :happy:

Zaista je predivna bar za moj pojam...
Korisnikov avatar
By VANGEL
Originally posted by Hton
kad i madonna u bgd-u...nikad:(
A sta to nikad...o cemu se radi?
Korisnikov avatar
By Hton
izgleda da ce nas zaobici i u ovoj evropskoj turneji...mada ni ona vise ne zna sta hoce! Do sada je vec pet puta pomerila izdavanje i grckog i engleskog albuma!!! I posvadjala se sa Karvelasom(to joj je bivsi muz) koji joj vec 30 godina radi i muziku i pesme(ali su bili razvedeni vec godinama) i sada je u potrazi za novim textopiscima!:nope:
Korisnikov avatar
By VANGEL
Da znam za to ali mislim da to nije problem...mozda je nestro drugo samo sta?
Korisnikov avatar
By Hton
sto se tice grckog albuma cuo sam da je u toku snimanje i da je neposredno pred pocetak snimanja pitala fanovi sta bi zeleli da cuju na novom albumu. Tada je izjavila da nije sigurna sta tacno zeli, jedino je rekla da ce se oprobati u necemu sasvim novom:hmm:

Sto se tice albuma na engleskom- cuo sam da ce na njemu dominirati rock zvuk:( Prosli engleski album obozavam- ceo je u dance fazonu:dance:

PS:cuo sam i da su i procurele neke engleske pesme,ali ih jos uvek nisam nasao:neznam:
Korisnikov avatar
By VANGEL
Cuo sam nesto mada nisam pridao znacaju...ali ako bude bilo bice super...
Korisnikov avatar
By Hton
ja se isto nadam:tehno:meni su njeni albumi od negde 2000god sjajni! Na onim prethodnim volim samo neke pesme.Ako slucajno dodje i ne otpeva: Kravgi, Treno, Agapi Ipervoliki i Eho petanei gia sena-ubicu je:D Obozavam te pesme :yay:
Korisnikov avatar
By VANGEL
Hahahahhhahh...i ja...daj boze da bude:pop:
Korisnikov avatar
By Hton
e da, zaboravio sam da napisem da se krajem ove godine ocekuje(naravno nije ni ovo sigurno:nope: ) bozicni specijal Anne Vissi i Despine Vandi:dance:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!