Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

By ~ Le Saint X ~
Novembar je mesec kada ce biti izdano najvise albuma ( dugo ocekivanih) svetskih zvezda...

Kylie Minogue je jedna od njih...

Singl koji anjavljuje album se zove

2 HEARTS

Ocekuje se da bude # 1 na svim top listama

("It is a surefire No. 1, a classic Kylie song you won't stop humming. Expect her to hit No. 1 in both charts when the single and album are released in November.")

i tako se takmici sa singlom

GIMME MORE

Let's wait and see...
By ~ Le Saint X ~
Naslov novog albuma ce biti

X KYLIE

mada jos nije potvrdjeno 100%
By Främling
GIMMIE GIMMIE vec pada s top lista...

A kako se to ocekuje da bude #1 na svim top listama? Ko ocekuje? Na osnovu cega? :D
Korisnikov avatar
By V25
Gimme Gimme ne može nigde da pada kada još uvek nije ni izašao kao single.
By Främling
Originally posted by Beogradjanin18
Gimme Gimme ne može nigde da pada kada još uvek nije ni izašao kao single.
Jeste! U Svedskoj je vec dve nedelje na listi, prosle na 3. a ove na 5. mestu

Slika

http://www.hitlistan.se/
By ~ Le Saint X ~
Pa producenti ocekuju...na sosnovu...pa, odakle znam...iamju uvo za predvidjanje hitova, valjda...

Inace
i
GIMME MORE
&
2 HEARTS
izlaze iste nedelje
By Främling
Originally posted by Renoir
Pa producenti ocekuju...na sosnovu...pa, odakle znam...iamju uvo za predvidjanje hitova, valjda...

Inace
i
GIMME MORE
&
2 HEARTS
izlaze iste nedelje
Gde izlaze, u Britaniji? Gimmie Gimmie je vec objavljena u vecini evropskih zemalja!
By Främling
Kako objavljen???

:shok:
Pa ne znam kako, ali na top listama je vec dve nedelje. Za sada najveci uspeh u svedskoj 3. mesto prosle nedelje....

Eno ti ga omot gore :D
By Sixto
Videh sliku danas, tj vec juce u novinama!

Belo napuderisanog lica, srebrnasti leptiri okolo, a na licu polepljeni cirkoni!

Dal se jos neko pita sto je medju najvecim gay ikonama! :lol:
By ~ Le Saint X ~
Omot za singl je izasao jos prosle nedelje...
A sad gledao liste evropskih zemalja i nigde je nema!!!!
sto je i logicno kada singl tek treba da se objavi!
et toq!
:snob:
By ~ Le Saint X ~
Wikipedia kaze ovo

[edit] New studio album
The new Kylie Minogue album is rumoured to be released on November 21, 2007. The album has been produced under the working title of Kylie X, as it will be Kylie's 10th studio album. Kylie has worked with many different artists and producers for this project, including Calvin Harris, Groove Armada, Boy George, Teddy Riley, Amanda Ghost and Scissor Sisters. Calvin Harris was quoted as saying the track they worked on was "camper than a row of tents" and Groove Armada were quoted as saying the track they worked on with Kylie is one of the best - if not the best - tracks they have ever produced. However, this track will not be on the album. Groove Armada were quoted on their official website [1] blog on September 11th 2007 as saying; "Well, I'm afraid it doesn't look like it's going to happen. Which is a bit annoying for us, but much more annoying for her because she's going to miss out on one of the songs of the century! To be honest, I always went into the project feeling it was like a lottery ticket and that we only ever had a small chance of our number coming up, but if we did, then we were both going to be incredibly rich! But we didn't."

On Sep 12th, Kylie's official website revealed that the lead single from the album would be "2 Hearts" released as a digital single on Nov 5th, followed by the physical release on November 12th. The track has been described by The Sun newspaper as "a surefire number 1". The track was co-written by Kish Mauve (with their original demo produced in 2005) and Kylie (Kylie is believed to have rewritten some of the song).
By Främling
Omot za singl je izasao jos prosle nedelje...
A sad gledao liste evropskih zemalja i nigde je nema!!!!
sto je i logicno kada singl tek treba da se objavi!
et toq!
:snob:
Pa al si pogledao zvanicnu svedsku top listu?
Vec dve nedelje je na njoj :)

Tamo je objavljen. Evo uveri se http://www.hitlistan.se/
Korisnikov avatar
By V25
Aman Främling, čoveče, single izlazi zvanično u iTunes formatu svuda 2.10. "Gimme More" ne možeš nigde kupiti ni u digitalnom ni u CD formatu, još uvek! To što se našao na mestu #85 u USA, #53 u Canadi i #3 u Sweden, jeste samo zbog puštanja na radio stanicama. Što se Kylie tiče, single joj izlazi 5.11. u digitalnom formatu a 12.11. na CD formatu.
Korisnikov avatar
By HARP
Na myspace-u se GIMME MORE vrti vec odaaaavno :trep:
By Främling
Originally posted by Beogradjanin18
Aman Främling, čoveče, single izlazi zvanično u iTunes formatu svuda 2.10. "Gimme More" ne možeš nigde kupiti ni u digitalnom ni u CD formatu, još uvek! To što se našao na mestu #85 u USA, #53 u Canadi i #3 u Sweden, jeste samo zbog puštanja na radio stanicama. Što se Kylie tiče, single joj izlazi 5.11. u digitalnom formatu a 12.11. na CD formatu.
pa covece Sweden mi je druga domovina i naucio sam bar toliko da tamo u listu singlova ne racunaju airplay...kamo srece da je tako onda se carola ne bi skidala sa prvog mesta. 2 track singl je objavljen u svedskoj inace ne bi bila na top listi.

singlovi u svedskoj obicno imaju samo originalnu verziju pesme i instrumental, upakovani su obicne kartonske omote kao nekada lp i neverovatno su niske cene.

samo prodaja se racuna na svedskoj listi singlova!

osim toga cak i da racunaju airplay britney ne bi bila na top listi. stalno slusam svedske radio stanice kao stu RIX FM, NRJ etc. i Britney nisam cuo ni 2 puta.
Korisnikov avatar
By Bagoa
pa gimme more se vrti (mislim cak i na bilbordovoj listi-ispod stotog mesta) ali zaista jos uvek nije zvanicno objavljen singl. Tek treba da izadje i onda ce se ponovo zavrteti.
By Främling
Originally posted by Bagoa
pa gimme more se vrti (mislim cak i na bilbordovoj listi-ispod stotog mesta) ali zaista jos uvek nije zvanicno objavljen singl. Tek treba da izadje i onda ce se ponovo zavrteti.
billboard uracunava i emitovanje na radiju - hitlistan (svedska zvanicna lista) racuna SAMO prodaju! znaci, cim vidis pesmu na svedskoj listi singlova, znaci da se pesma PRODAJE! cudno je sto je samo u svedskoj objavljen ali tako je. sweden cak nije ni veliko znacajno trziste....
Korisnikov avatar
By Bagoa
Pa upravo - cudno je! - Ne tacno je - pisalo bi na Bitninom sajtu
By Främling
Originally posted by Bagoa
Pa upravo - cudno je! - Ne tacno je - pisalo bi na Bitninom sajtu
pa pisalo ili ne, singl joj se prodaje u svedskoj.
By ~ Le Saint X ~
To je vrlo cudno...
Pogledao top listu i ne znam sta prodaju!

Strange...
By Sixto
Jebala vas britni, ovo je Kajlica ovdi!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Mene gimme more odavno smorio... a i svi koji su se nesto nalozili na to, brzo ih smorilo...

Kao sto rekoh kratkotrajni hitic...

A to sto Kylie ocekuje da ce biti Number 1 na svim listama to je jedna stvar... a nesto sasvim drugo ono sto ce biti.

Moze biti u vrhu, ali nije mi ona Number 1 materijal!
Korisnikov avatar
By V25
Šza znam, ona je meni postala jako dosadna. Obožavao sam je kao klinac. Zaprvo te pesme koje sam voleo kada sam imao 5,6 godina i dan danas volim jer su stvarno sjajne ("I should be so lucky", "Put yourself in my place", "Certain", "The Loco Motion", "Je Ne Sais Pas Pourquoi" i slične). Ovo ostalo, pogotovo od 2002. pa na ovamo je smeće. Njena muzika je počela da umara, a ona se prenemaže kao da ima 10 godina. Nadam se da će ovaj album, kom se pored svega napomenutog ipak radujem, doneti nešto novo.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Jaoj pesma fever!

OMG na to sam i sada otkinuo...

Ima par Ok pesmica ali nista vise od toga, po meni...
By ~ Le Saint X ~
Moje omiljene pesme od Kylie su uglavnom sa albuma

RHYTHM OF LOVE
iz 1990/91

What do I have to do
Better the Devil you know
Shocked
Step BAck in time

The word is out
What Kind of fool

pored njih...

Put yourself in my place
Confide in me
On the night like this

al ne zabravimo da je pesme

CAN'T GET YOU OUT OF MY HEAD

po mnogima hit decenije!
By Främling
Meni je Kylie dbra od pesme |Confide In Me| pa do danas. Ono pre toga ne volim.
Korisnikov avatar
By nEne
ja se bas radujem to njenom singlu... zanima me kako ce da zvuci. i zasto, zaboga, nije ubacila pesmu koju je producirala groove armada?! cini se da su momci bas zadovoljni onim sto su uradili...
Korisnikov avatar
By decko
Sto se tice Kylie, volim je, mada posle albuma FEVER (koji je po meni jedan od naj albuma uopste s obzirom da i danas kad ga slusam, kao da ga slusam prvi put) skoro da mi se nista novo nije svidelo i mislim da, bar sto se mog ukusa tice, nikad nece presisati uspeh istog.

:sigh:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!