Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By suicidal.pony
(Moj omiljeni) bend Skunk Anansie nastao je 1994. godine u Engleskoj. Izdali su tri albuma:
1. Paranoid & Sunburnt, 1995
Slika
2. Stoosh, 1996
Slika
3. Post Orgasmic Chill, 1999
Slika

Najveci hitovi benda:
Weak,
Twisted,
Hedonism,
Brazen,
Charlie Big Potato,
Lately,
You'll Follow Me Down,
Secretly...

Vecina tekstova sa prvog albuma govori o politichkim, socijalnim i religijskim temama (Little Baby Swastikkka, Charity, Selling Jesus, Intellectualise My Blackness..) pobunjenichkim tonom, naravno. Prva pesma sa drugog albuma nosi naziv 'Yes It's Fucking Political'. No, drugi i treci album nisu u tolikoj meri vezani za navedene teme.

Najupechatljiviji je, svakako, fizichki izgled pevachice Debore Dajer, crnkinje obrijane glave, po kome je i dobila nadimak Skin (shto se opet moze protumachiti kao neka vrsta pobune).

Bend se raspao 2001. godine, a pevachica je nastavila solo karijeru pod imenom Skin. Izdala je dva albuma do sada:
1. Fleshwounds, 2003
Slika
2.Fake Chemical State, 2006
Slika

Izdvojeni su hitovi:
Trashed,
Lost,
Faithfulness,
Alone In My Room,
Just Let The Sun,
Purple

Slika

Ima li fanova? :yay:
Korisnikov avatar
By colorado
Hocu na koncert!!!

Ustvari, kakvi su joj solo projekti? Je l' lici na Skank?
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Manje-vishe,Skunk je dosta tvrdji,mada lichno vishe volim Deborine solo albume,u soul-pop-rock fazonu,malo su komercijalniji od Skunk,zaista odlichno,preporuchujem
Korisnikov avatar
By colorado
Eh... ne volim komercijalu... no, mozda skinem jedan album nekom prilikom.
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Nije 'komercijala' nikako,samo zvuchi 'privlachnije' od Skunk Anansie,skini oba obavezno,odlichni su :yay:
Korisnikov avatar
By Oziris
Jako ih volim... a i njeni solo projekti su mi ok. :)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
imam ja Cico, fleshwounds...

ok je....u nju sam smrtno zaljubljena...imam i video snimak kad ona, skunk bend i bjork izvode "Army of Me" leleeeee
Korisnikov avatar
By KiWi
volim All I want ... ma ceo drugi mi je super :)

Ivana Negativ je pokušala da napravi Srbijansku varijantu .. srećom, odustala je posle prvog albuma.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
da....ima nekoliko deonica gde ima identicne "potpise" i pevanju kao Skin..

ja mnogo volim kad Skin peva sa nekim..."Carmen Quesy" sa Maximom..."I Don't Wanna Love You" sa Leni Kravicom...
By Kragi
Da izvucem temu iz zaborava :D

2009 Novi album Smashes and Trashes samo sto nije izasao, bend je ponovo na okupu :colorado:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Nijedna svirka mog benda ne prolazi bez "Hedonism" i to se zna :D
Moja omiljena je "Charlie Big Potato" i sigurno cu poslushati i taj novi album :)
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Ivana Negativ je pokušala da napravi Srbijansku varijantu .. srećom, odustala je posle prvog albuma.
Da, srećom. Loša kopija je samo to -- da je dobra, pa da se i progelda kroz prste. Inače, meni je ceo projekat Negative nesnosan.:nope:
By Kragi
^ ne bih rekao da je kopirala, nego da je Skin imala uticaj na nju i njeno stvaranje (sto je normalno u svim sferama umetnosti) :D
Korisnikov avatar
By Insorcer
Skunk su mi bezbroj puta bili od pomotji.... jedan od omiljenih mi bendova :love:
Korisnikov avatar
By foolish
:love:
novi spot
''

An exclusive first look at the video for Skunk Anansie's new single, Because Of You, out September 14 though One Little Indian. The 'greatest hits' Smashes And Trashes will follow on November 2.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by KgCS3
^ ne bih rekao da je kopirala, nego da je Skin imala uticaj na nju i njeno stvaranje (sto je normalno u svim sferama umetnosti) :D
e, ali bas IDENTICNE deonice, majkemi!

nem' nista protiv ivane, stvarno...ali cinjenica.
Korisnikov avatar
By Insorcer
Ivana se furala na Sandru iz Apes-a ako se ne varam?! ..i pevanjem i ponashanjem :rock:
Korisnikov avatar
By Insorcer
Da vas čujem, ko sve ide u ponedeljak?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!