Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

U poslednje vreme, sve je vise popularnih software-a za pustanje muzike. Tu su iTunes, Winamp, RealPlayer, Windows Media Player.....
Koji program vi koristite i zasto mislite da je bas on najbolji? Koje su prednosti i mane u odnosu na druge?
Korisnikov avatar
By stefan19
Evo, ajd' prvi cu ja da se "ispovedim" ;-)
Ja koristim iTunes. Duze vreme sam koristio Winamp, ali sam sa iPod playerom dobio i iTunes software koji je po meni zakon. Mnogo uredniji, stabilniji i bolji od svih koje sam do sad probao. Takodje ima i iTunes store gde moze da se kupuje muzika, ali i skidaju besplatni klipovi i td...
Ja sam se zaljubio u iTunes :colorado:
Korisnikov avatar
By Rei
winamp. Jedno vreme xmplay, ali me mrzelo da menjam navike...
By superfly
winamp, jer ima bolji saund od wmp-a.
Korisnikov avatar
By Instruare
iTunes.
Samo malo vise vuce memoriju od winapa a i jako dobra organizacija programa i playlista
Korisnikov avatar
By colorado
Retko slusam muziku preko kompa. Kad to radim uglavnom koristim Vinamp ili Ajtjunz. Ako prikljucim Ajpod na komp, onda naravno koristim Ajtjunz. Kada slusam muziku s harda koristim Vinamp. Malo vise volim Vinamp jer mogu da posmatram plejlistu dok je pravim.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
meni iTunes kida živce kad se pokrene, ali kad ga vidim tako lepog samo uzdahnem i čeznem za bržim računarom. :sigh:

u svakom slučaju, iTunes koristim samo za sinhronizaciju iPod-a, dok za redovno slušanje muzike koristim Winamp. plejer mi ionako dok radim sve vreme čuči u gornjem desnom uglu, minimizovan na minimum minimuma informacija (koja pesma i vreme), a pokreće se automatski čim se ulogujem. tako da mi je jako bitno da koristim plejer koji najmanje troši resurse i najbrže se pokreće gde je Winamp zaista neprikosnoven.
Korisnikov avatar
By Paki
Winamp (trenutno verzija 5.32)
By Çâðê_DUP
Foobar2000...ružan, neprimetan i podržava sve formate(za neke nisam ni znao da postoje).....veoma user friendly.
Korisnikov avatar
By Skyen
Media Monkey, vec dve godine sigurno. Sve sto audiofilima treba (al laskam sebi)

Pored sortiranja i klasifikovanja muzike (po raznim kriterijumima), tagovanje je extremno pojednostavljeno (opcija da se tagovi skinu preko Amazona). Skidanje omota albuma i jos sijaset stvarcica. Jako lep intrefrejs. Plus, vodi statistiku najslusanijih pesama, kada je neka stavar poslednji put slusana, top 50 i ostalo. Plus mogucnost da se bas ti favoriti narezu u vidu audio diska, automatski ih klasifikuje za takvu upotrebu. I nikako zaboraviti. Ako imate bogatu bazu mp3 fajlova i vise ne znate da li neku stvar imate ili ne, postoji mogucnost pretrazivanja duplikata, opet, vrlo jednostavno. Da skratim, editovanje, klasifikacija, tagovanje, vizuelizacija, preset ekvilajzera i takooooo. Ako ovo nekog nije ubedilo, ne znam sta bi :)

http://www.mediamonkey.com/
Korisnikov avatar
By MARQUE
Windows Media Player 10 ... jednostavan, brz, podržava skoro sve formate, za mene odličan :alexis:

Koristio sam prije i Winamp i iTunes; kod Winampa mi se ne sviđa izgled playera i previše načrčkanih (pre)sitnih gumbića (i quess svaki ima svoju funkciju) što gubi preglednost u snalaženju kod tog playera. iTunes mi se jednostavno ne dopada :zev2:
By жњ
zar se i postavlja to pitanje..

vinamp je keva
Korisnikov avatar
By Paki
:mazi:

... a može i ćale da bude ... :eureka:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Paki
:mazi:

... a može i ćale da bude ... :eureka:
Buduci da niam feministkinja, teoretski, da, moze i cale da bude :lood:
Korisnikov avatar
By Sta_reci!
Windows media player...
Winamp mi se gubi kao burek u svemiru... :zvizdi: :zvizdi:
Korisnikov avatar
By iJazz
Offtopic je isečen i nalazi se tu.
Korisnikov avatar
By Oziris
iTunes od jutros, po preporuci koju resih da poslusam... I zadovoljna sam... I tako mi je bula muka od winamp-a vise.
By Ulix
Winamp i Media Monkey.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!