Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Cini mi se...mada, mozda je to samo moj utisak...
da je miss Beyonce Knowles pocela da krade ideje od drugih, sto cini mi se, pre ovog albuma nije radila!

Deja vu video... Na nekoliko mahova sam pomislio da je totalno skinula Shakirine pokrete!

Ring the alarm VMA peformance... Onaj deo je totalno skinut iz spota Rhythm Nation od Janet Jackson!!!!

I wonder....
Da li je jos neko primetio?????
:zvezda:
Korisnikov avatar
By ns.happy
hmmm... mislim da je shakirica maznula pokret od neke trb plesacice... a spot, kad mi neko obezbedi link da ga skinem... gorilica mi je dao link ali ja ne mogu da skinem... :hekla: :povez:
Korisnikov avatar
By ns.happy
jooooojjj.... :andjelak: :kiss: i :kiss: renoaru i svima koji vole beyonce (i kad kopira) :zvezda: :mazi: :sladoled: :pinknaocari: :love:
Korisnikov avatar
By gorilica
Ko vishe kog ne kopira?
Btw, B-day je po meni odlichan RNB album. Ritmichan do bola, shto reche moja drugarica dok sam joj ga rezao prekjuche - odlichan za slushanje dok se sprema za grad, :vogue:
Korisnikov avatar
By ns.happy
pa ako i jeste plagijator, meni ne smeta... samo da ljudski iskopira...:pivce:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
valjda je digla neke fore od J. Jackson, pa to sada mnogo gore izgleda. čuo sam i da protestuju neki borci za prava životinja jer se za cover slikala sa bebom aligatora koja je imala lepljivu traku oko čeljusti. to je stvarno grozno! još je i izjavila za novine kako se aligator jako uznemirio i bio je besan, pa joj se popiškio u krilo. koja glupača... :mad:
By ~ Le Saint X ~
Treci singl sa albuma je Irreplaceable

Spot je cool...
By tennis maniac
ne dirajte mi bijonse,ja je obozavam,od njenih pocetaka i neprevazidjene r&b grupe destiny's child,slozicu se da je prvi album bolji,ali i drugi je ok,super su prva dva singla,nadam se da ce treci biti irrepleacable
By tennis maniac
Originally posted by Renoir
Treci singl sa albuma je Irreplaceable

Spot je cool...
kad pre covece,tek je drugi izasao?
irreplaceable je super pesma,po meni najbolja na cd-u,sjajan izbor:vogue:
Korisnikov avatar
By ns.happy
imam novi cd od nje... jos ga nisam preslusao. nemam vremena!
Korisnikov avatar
By djo
to se zove citiranje :dude:
By ~ Le Saint X ~
Novi singl za Beyonce je
LISTEN !!!
Koji se ne nalazi na albumu B'Day
vec
na
Cd-u sa muzikom iz filma

DREAMGIRLS!

:P
Korisnikov avatar
By mary
ako kopira, samo nek nastavi tako! spot Deja Vu je :bale: kako igra... ne trepcem dok spot traje
By ~ Le Saint X ~
ALI, REKOH...
POKRALA

SHAKIRU!!!!

Inace, i meni je Deja vu njen najbolji spot!!!
She looks great!
Korisnikov avatar
By Error
capala je ona i ranije. vec sam negde napisao. Naughty girl (uvod za nju- ujedno i najbolji deo pesme) je samplovanjepesme Donne Summer - Love to love you.
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Bijonse na naslovnoj strani gej magazina

Pevačica Bijonse Noulz je šokirala sve svoje obožavaoce kada se pojavila na naslovnoj strani gej magazina „Instinkt“. U intervju za isti magazin otkriva da joj je ujak homoseksualac i da ne bi imala ništa protiv da joj jednog dana dete prizna takve sklonosti. Čudno!

SKRNAVI NEKI DJURA KOJI IMA "SARENI SVET" (rubrika u blicu) 5.12.06
:pljuje:
ovo apropo komentara CUDNO na kraju!
By ~ Le Saint X ~
Sada kada je duet tu....
nije na odmet pogledati ovde da se vec primetilo da miss Beyonce
gaji
neke pretenzije prema
miss Shakiri :)

To kopiranje latino dive....
preslo u duet/prijateljstvo
a prica se da Shakira daje casove spanskog tamnoputoj pevacici...

eso es algo!

:france:
Korisnikov avatar
By KiWi

"This video is no longer available due to a copyright claim by Sony BMG" - Spot više nije na YouTube.

Deja Vu sam gledao par puta.. gledao kako se snima ... Ako je i tako, kriv je koreograf a ne Beyonce.

Ne mislim da krade, već da više nema šta da smisli pa neke stvari postaju slične. Mene u tom spotu ne asocira na Šakiru...
Korisnikov avatar
By monroefan
Zasto bi Beyonce krala tudje ideje?Pa ona je i uvela te "bootylicious" pokrete...Dobro,recimo da je prva bila JLo,ali njen stil igranja je vise latino...Ali,ako cemo tako,niko nije 100% originalan...
Spot nije skinut sa YouTube-a...Evo linka:
http://www.youtube.com/watch?v=RtIHBRsy1lI
Korisnikov avatar
By KiWi

Odoh da pogledam ...
By ~ Le Saint X ~
Je rsi pogledao, zeleni?
Sta kazes?

Inace, mislim da J.Lo sigurno nije srecna sto je Beyonce propevala i na spanskom!
Uzima joj teritoriju!
By ~ Le Saint X ~
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!