Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By .: Deep Dark Sin :.
Igor: "Gde je Danijel?"
Sonja: "Otkud znam. Mozda su ga odveli na psihijatriju."

Obozavam je!!! :hail:

Jadna nasa svilena princeza....Vukasin, Nikola P, prof.Milica a sada i Sonja. Svi ti nasilni ljudi hoce da ga tuku, a on jadan nije kriv....andjeo. :burner:
Korisnikov avatar
By maka
Mozda su ga odveli na psihijatriju ahahahahaha

jadan Danijel nece prezaliti sto nije bio na Svetovoj zurci hihihi bas volim!
Korisnikov avatar
By Dzi
Originally posted by IriS
SONJA BAKIĆ

0780 11 22 15

OT_SONJA
na broj 1371
samo da ponovimo :D
Korisnikov avatar
By IriS
svadja Sonje i Marijana Šerifovića

''

da ga je udarila, mislim da bi ga sa zemljom sravnila :giggle:
a on je takav mali proračunati provokator da mi je to fantastično.
taj će od sebe napraviti nešto sigurno. dežurnu dvorsku ludu koja neće izbijati sa stranica eminentnih časopisa žute štampe :lol:

a šteta, dečko je stvarno talentovan... e da je još 1/4 vaspitan kako je talentovan, bio bi car nad carevima...
Korisnikov avatar
By maka
ali kako ga Nina gleda,ubila bi ga pogledom.

obratiti paznju na Danijelovu desnu ruku kad mu Sonja skine kapu tj kad on nju gurne haha,ko retard.
Neka ga u kuci,bilo bi monotono bez njega.
Korisnikov avatar
By Dzi
puu trebala je da ga kokne!
Korisnikov avatar
By Delete
Pocinje da mi se svidja ta Sonja :)
Korisnikov avatar
By cranky
U znak poštovanja prema ovom Sonjinom pravilno usmerenom činu nasilja, svečano obećavam - ošišaću se kao ona! :jerry: :)
Korisnikov avatar
By .: Deep Dark Sin :.
Evo mala kolekcija youtube clipova koji pokazuju Danijelovo fantasicno kucno vaspitanje...

Danijel vs. Vukasin part I ili: Odjebi u skokovima
http://www.youtube.com/watch?v=xGba9DMHzYM

Danijel vs. Vukasin part II ili: Jao, zaboravio sam...
http://www.youtube.com/watch?v=s2Ni-QJ-gxs

moj omiljeni citat:
Danijel: "Mali retardu retardirani"
Vukasin: "Izvini, veliki moj"
:federi:

Danijel vs. prof. Milica ili: Zamalo pa celebrity deathmach
partI
http://www.youtube.com/watch?v=cLJGPZew7cM

partII
http://www.youtube.com/watch?v=O301yStBSGg

Danijel vs. Sonja
http://www.youtube.com/watch?v=eqlfxtOexcw

Danijel vs. Antonija
http://www.youtube.com/watch?v=-DEnuXtU7T8

Danijel vs. Pidza
http://www.youtube.com/watch?v=MwuwOxMzaE8

itd...itd...

:nesiguran:
Korisnikov avatar
By deran
''

Evo se dogiram ovom izvedbom-slušam jedno trideseti put...

Neko reče da se mnogo unosimo,i da je to sve samo TV...

Ne-to je nepravda!!!

Ovo je NAJ izvođenje u OT :love:
Korisnikov avatar
By Dirrty

nažalost, dok god je onih koji ovako misle, kvalitetna muzika je daleko od naše muzičke scene.

bitno da si ti procenio ko je glup i ko je debil.

Sonja je jedina od svih 18 studenata imala petlju da kaže nešto protiv žirija.

no, površnost je glavna karakteristika u našeg naroda, pa tako i ovde. bitno je da nisi primetio da 'glupava' Sonja zadnjih 4 do 5 Gala nije imala nijedan falš, a svaki put su je nominovali.

:teletabisi:
A zelis da kazes da je Danijel imao, pa da ona ima pravo da ga proziva kako ga svi guraju jer izvodi, a i voli komercijalniju muziku od nje?

U ovim nominacijama Vukasin je 10 puta gori, ali bih nekako vise voleo da Sonja ispadne.

I ne, nije ona prva, niti jedina kenjala protiv zirija, ali je pocela prvi put to glasno da radi kada je niko nije spasio.

Jeste povrsnost prisutna, i to je ocigledno... neka svoju buntovnicku karijeru prave negde drugde, jer to ovde ocigledno poslednjih 10 godina ne uspeva nikome.
Ako ne mogu da se suoce sa realnoscu, njihov problem.

I ne kazem ja da je bilo kod od njih antitalenat, ali manjina je onih koji mogu sve da iznesu, i to dosta dobro.
Vecina voli svoj fazon, fura svoj fazon... a tako ce BEEP postici na ovim prostorima.

Uostalom, OT je show program, oni su tu da zabavljaju narod, pa makar pevali i narodnjake, nije na njima da biraju i izvoljevaju.
A tako je obicno i na pocetku karijere, svidjalo se to njima ili ne.

Ah da, da dodam... Sonja se cudi zasto ziri nominuje one koje prokomentarise dosta pozitivno, dok one mlake pusta da prodju.
Pa to je verovatno da se ti sto su nominovani od strane zirija, ne bi osecali ko jos veca govna.
Eto, posto to ona nije razumela, da joj ja to porucim preko ove teme :lol:

Alexandar je taj koji je zasluzio nominaciju jos odavno, a pogotovu ove nedelje, kao i ispadanje... ali posto je nekim cudom zasticen, od strane publike navodno, neko drugi mora da ispasta... a mislim da je Sonja nije medju najboljim od preostalih ukucana, te smatram da itekako zasluzuje ovu nominaciju.

Devojka ima dosta jak i cist glas, ali njen vokalni raspon me ne impresionira. (sto se da videti i iz prilozenog nastupa, kako pravi nenormalne grimase, a ustvari ne peva nista zahtevno)
Mislim da Nina trenutno u kuci od zenskih izvodjaca ima najbolje vokalne sposobnosti... ali isto tako smatram da bi Ana sa malo vise treninga bila mnogo bolja i od jedne i od druge.
Korisnikov avatar
By Nbegi
Danijel je car! :D

Sonja je razmažena mala bogatašica koja ne nosi gaće dok vozi :smeh: :smeh: :smeh:

Et kok! :P
By required1981
Danijel je ok, samo mora da promeni ili bar kontrolise neke stvari u svom ponasanju... Onaj Igor je totalna katastrofa od coveka.... Cele nedelje ga provocira na svadju i protom ima onaj retardirani namesten `samosvesni` osmeh...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Da bi neko od obicne poznate licnosti postao megazvezda, i to za jako kratak period, mora da mu fali koja daska u glavi...

Ziva istina!

Danijel! :eya:

Ana! :love:

Mada... fali njima svima, ali retko kome ona prava :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Dirrty

A zelis da kazes da je Danijel imao, pa da ona ima pravo da ga proziva kako ga svi guraju jer izvodi, a i voli komercijalniju muziku od nje?
jeste imao falš, kad već pitaš :kolo:
i ne proziva ona nikog, jer je devojka u pravu. onu guraju sve koji su komercijalni, pa i Danijela. i ja nemam ništa protiv, volela bih da Danijel napravi nešto u svom životu.
U ovim nominacijama Vukasin je 10 puta gori, ali bih nekako vise voleo da Sonja ispadne.
kako neko može toliko da mrzi osobu koju gleda na TVu?
meni je Danijel do zla boga antipatičan lik, ali mi je lepo da ga čujem kako peva i ne bih mogla da ga mrzim nikako :gitara:
I ne, nije ona prva, niti jedina kenjala protiv zirija, ali je pocela prvi put to glasno da radi kada je niko nije spasio.
ne, nego je to uradila pošto su drugi put nominovali sve devojke, a da su ih pritom nahvalili ubedljivo najviše. šta je trebalo, da predoseti to nominovanje, pa ranije da se pobuni?
Jeste povrsnost prisutna, i to je ocigledno... neka svoju buntovnicku karijeru prave negde drugde, jer to ovde ocigledno poslednjih 10 godina ne uspeva nikome.
Ako ne mogu da se suoce sa realnoscu, njihov problem.
I ne kazem ja da je bilo kod od njih antitalenat, ali manjina je onih koji mogu sve da iznesu, i to dosta dobro.
Vecina voli svoj fazon, fura svoj fazon... a tako ce BEEP postici na ovim prostorima.
a što tebe ili bilo koga drugog zanima koji stil muzike vole Vukašin i Sonja? što tebe zanima to što oni ne mogu da se suoče sa 'realnošću' (tvojom i tebi sličnih)
svako treba da tera svoju priču, to je moje mišljenje. a gde god da ga odvede, sam je to birao.
a za promene na muzičkoj sceni treba doneti nešto novo... to što se 10 godina nijedan normalan rok bend sem Negativa nije pojavio, nije reper ničega.
ko ne reskira, ne profitira. ovde je najlakše nafrakati se, staviti silikončine i utegnuti se u minjak, i platiti žutoj štampi da te 'oslove' sa pevačica.
ja poštujem sve one koji imaju herca da NE idu linijom manjeg otpora ;)

Uostalom, OT je show program, oni su tu da zabavljaju narod, pa makar pevali i narodnjake, nije na njima da biraju i izvoljevaju.
A tako je obicno i na pocetku karijere, svidjalo se to njima ili ne.
ja recimo, konkretno, Sonju nijednom nisam videla da se žalila za pesmu koju je dobila. svaku je prvo potpuno profi odradila, pa je tek posle izvodjenja komentarisala.
Ana se nije žalila, a svi ostali jesu.
baš ta Sonja koja najvoli rock muziku, bolje otpeva Ginem od Ivane Kovač, a verujem da pesmu ne bi ni slušala, da nije morala. meni je to profesionalizam.
Ah da, da dodam... Sonja se cudi zasto ziri nominuje one koje prokomentarise dosta pozitivno, dok one mlake pusta da prodju.
Pa to je verovatno da se ti sto su nominovani od strane zirija, ne bi osecali ko jos veca govna.
Eto, posto to ona nije razumela, da joj ja to porucim preko ove teme :lol:
evo, ja bih joj rado ovo prenela, ali ne razumem šta je pisac hteo da kaže.
... a mislim da je Sonja nije medju najboljim od preostalih ukucana, te smatram da itekako zasluzuje ovu nominaciju.

Devojka ima dosta jak i cist glas, ali njen vokalni raspon me ne impresionira. (sto se da videti i iz prilozenog nastupa, kako pravi nenormalne grimase, a ustvari ne peva nista zahtevno)
Mislim da Nina trenutno u kuci od zenskih izvodjaca ima najbolje vokalne sposobnosti... ali isto tako smatram da bi Ana sa malo vise treninga bila mnogo bolja i od jedne i od druge.
ne slažem se... i mislim da se sa ovim niko od muzički obrazovanih ljudi ne bi složio.
Nina mi je draga, ali u ovoj podeli (Sonja, Nina, Ana) mislim da je Nina, ipak, najslabija karika.

evo malo ilustracije zašto je od Ane slabija.

''
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne bih se raspravljao vise na tu temu, misljenja su nam ocito mnogo razlicita.

Ali bih ti odgovorio na jedno pitanje.

Nigde ja nisam rekao da mrzim Sonju, samo mi je jako antipaticna, a pritom mi se ne dopada ni njeno pevanje.

A kako ljudi mogu da mrze nekog na osnovu pojavljivanja na tv-u... pa lepo, isto kao sto nekog mogu da vole, odnosno najcesce obozavaju.
Korisnikov avatar
By IriS
:whatever: štedim svoju dragocenu energiju. :astral2:

lm, svi ste čuli kako je zvučala Sonja sa Anastazijom...
a evo da čujete u francuskoj Star Akademiji, ista pesma, isti izvodjač...
energija na sceni, neuporediva.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5mVEGMWlCDQ&eurl=[/youtube]
Korisnikov avatar
By Dzi
:doh:

ma, jedva cekam da ponedeljak dodjee..lalalala
Korisnikov avatar
By gorilica
''

Vukashin je bolji.
Gotivim Sonju, ali realno, ima ogranichen glasovni kapacitet.
Korisnikov avatar
By gorilica
Ana, nakon slanja poruke majci, dok stoji ispred kamere:
Jooj ove kamere. Uzecu jednu i poniti je. Zalepicu je na vrata i prichat sa njom. :lol: :smeh: :lol: :love:
Korisnikov avatar
By IriS
ja bome telefon držim u rukama.
to je moja figa :lol:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Znaci ovo im je bio najbolji nastup EVAH!
"Svet tuge" covece savrseno
By Tea
i ja se slezem... samo sto mi je sonja bila malko bolja od vukija :D
By Tea
ali nina :doh:

gospode boze kako se ona odrzala do sada...
Korisnikov avatar
By Zonche!
Nina je sjajna...ja se to pitam za Anu
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 42
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!