Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
devojka je pokidala i pokidace u finalu
:hatersgonnahate:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
ali ne razumem hejt. sta, nema silikone i usne kao da je ljubila ringlu?
Korisnikov avatar
By *deni*
Nije hejt, no obična, razdragana sprdačina.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Zanimljivo da je muziku komponovao Vladimir Graić - kompozitor Šerifovićkine "Molitve", a tekst pisao Charlie Mason - tekstopisac Končitinog "Feniksa". :)

Inače ne kontam što hejtujete, Evrovizija je jedno oličenje kempa, i Bojanina pesma i nastup se savršeno uklapaju. :)

A i peva za sve pare.
Korisnikov avatar
By IriS
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2709040#p2709040]ZlatnaPtica napisao:[/url]Zanimljivo da je muziku komponovao Vladimir Graić - kompozitor Šerifovićkine "Molitve", a tekst pisao Charlie Mason - tekstopisac Končitinog "Feniksa". :)

Inače ne kontam što hejtujete, Evrovizija je jedno oličenje kempa, i Bojanina pesma i nastup se savršeno uklapaju. :)

A i peva za sve pare.
tako e!

plus + pesma je neuporedivo bolja na engleskom nego na srpskom
By Kragi
evo jos ovo:

sad gledam Švedjanina. lep kao i svi Švedjani, svidja mi se i scenski nastup ali mi je pesma i dalje prosek. Lagana, pevljiva ali ujedno i dosadna. Bez nekih narocitih vokalnih bravura.
kako je on prvi favorit jebem li ga? :neznam:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Još šaka zanimljivih pesama, ali jedinstveno i jednostavno savršena... :leviathan:

Nadam se da će pobediti u finalu.

I ova mi je divna, samo ne znam da li će biti podjednako dobra uživo... ostale su zanemarljive.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
siftam kanale i naletim na rekapitulaciju

ne znam, meni su sve snoozefest. ne treba ni jedna da prodje
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
I drugo polufinale je završeno.

U finale prošle:

1. Švedska
2. Letonija
3. Litvanija
4. Izrael
5. Crna Gora
6. Kipar
7. Azerbejdžan
8. Norveška
9. Slovenija
10. Poljska

Nisu se kvalifikovale:

1. Švajcarska
2. Island
3. Malta
4. San Marino
5. Češka
6. Irska
7. Portugal
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ja sam apsolutno razočaran. GDE JE SAV OBEĆANI TREŠ!!

Izraelci su jedino ispunili obećane. I Gruzijka u neku ruku.... Jedino što mi je ostalo je parametar sa kime bih se jebao. :(
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Meni je Knezova pjesma baš fina. I imao je određenu prednost jer je jedini pjevao na vjerovali ili ne popularnom jeziku kada je ESC u pitanju. :)

Preksinoć mi je utisak večeri bila Rusija dok mi je večeras legla Letonka sa svojom so druga decenija 21. vijeka pjesmicom. :love:

Voditeljka je razgovarala kao i preksinoć sa direktnim finalistima. Talijani su mi totalno antipatični, ni krivi ni dužni. :regan:
By Sixto
Puno pauza za pisanje veceras.

Izrael... hmmm imali smo toliko takvih unjca unjca numera na CDovima TrikFX-a devedesetih. Crna Gora... zemlja koja nikad nece pobediti jer niko osim njih ne klaviri "Oro klikce sa planine, ojha" ples. Letonija... sta je ono bilo jbt. Svedska, scena kastomizovana prema nastupu, sve ful... pobeda ko iz picke. Slovenija dobra ali kao da je vec bio neko s takvim zvukom na ESC. Poljska... jos malo politicke korektnosti, a u stvari bljuzgavica od pesme. Svajcarska, sterilna kao i osmeh Rodzera Federera u Rimu na mastersu ove godine.

Litvanija pisanje br.1, Irska isao po PepsiMax, San Marino zvezdice granda, Malta pisanje onog Pepsija br.2, Norveska previse Pepsija pisanje br.3, Portugal isao da dospem jos PepsiMax, Ceska tu sam dobio laku erekciju ali nedovoljno da potrosim 36din na SMS, Azerbejdzan opet PepsiMax pisanje br.4, Island e tu se vec moralo nesto i pojesti pravac kuhinja, Kipar vratio se u kuhinju da ostavim tanjir...

Lajtmotiv veceri kolaz sa snimcima neuspelih javljanja u program prilikom glasanja. :lol:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Nije Trik FX nego Boban Rajović. :lol:

Šveđanin pobeđuje, ali je pozer, jbt neviđeni. Ja nikada ne kontam kako ti ljudi na TVu onako široko mogu da se nasmeju čim vide da ih kamera posmatra, a da ne izgledaju psihotično.
By Sixto
Australijanac ono, sa znam, usrace ga peto mesto ako ne bude politike. Italijani, dzaba se trude. Velika Britanija, Sajmon se lupa po celu pepeljarom. Spanija, pauza za pisanje. Austrija, pauza za klopu neku. Nemacka, da se dopuni PepsiMAX. Francuska, tu cu da odspavam kontam.

Finalno vece:

1. Svedska
2. Rusija
3. Izrael
4. Srbija
5. Australija
6-... Ostali ce da pozelene od muke i potrosenih para
27. Poslednji Letonija u mrtvoj trci sa Jermenijom
Korisnikov avatar
By *deni*
Da sam kojim slučajem koreograf i scenograf za našu buciku, sugerisao bih jedan štos, koji bi sigurno pobrao simpatije i privukao koji bod više u finalu.
Dakle, uz pomoć specijalnog, providnog krana, Bojka bi u jednom momentu poletela u vazduh, nešto kano Ševerina u spotu '' More tuge '', stvarajući na taj način efekat prhkosti i lakoće. Samo pr'ne u vis, k'o golubica lakokrila negde u finišu pesme, pa to bi bilo ludilo. Cela muzička Evropa bi pričala o nama, a pobeda bi bila na korak bliže. :yes:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!