Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
dakle, najgori scenario u mojoj glavudžici nije izgledao onako.

žena je r a s p a l a :giggle:

kako sam samo bila pametna što kartu nisam kupila :D
Korisnikov avatar
By Pauceti
Zakljucak - #amywinehouse <3 sljivovica.
Korisnikov avatar
By Nikodim
23:35

Pevačica je nakon bezuspešnih pokušaja da nešto otpeva pala, zatim napustila scenu na nekih desetak minuta, a onda se vratila i sela pored benda. Beogradska publika je prilično iznervirana i razočarana, ali se svi još nadaju da će do kraja večeri prisustvovati boljem izdanju slavne pevačice.

00:00

Ejmi je idalje na sceni i "peva" svoje popularne hitove, ali sudeći po reakcijama publike, sve loše zvuči. Ne može da se seti reči, pokušava da otpeva "Love is losing game", ali joj slabo ide. Prethodna numera bila je "Back to black", ali je malo ko uspeo da je prepozna. Čak je u jednom trenutku bacila mikrofo. U publici se čuju zvižduci, i skandiranje "Mobi, Mobi".

Nego, vidim bila i Meri Vorlik, i Dragan Đilas, Štunanovac, i Oliver Dulić sa sve suprugom...
Korisnikov avatar
By javolimsamosebe
ono je bilo strasno..kad je izasla prvo su svi bilo u soku, pa se smejali, a potom j samo bilo tuzno..meni nije jasno kako se niko ne brine o njoj, sto i nju muce i pustaju je onakvu na binu. nije znala apsolutno nijednu pesmu. najvise reci je znala kod back to black, al je kasnila jedno 5 sekundi za ritmom. ma HAOS, TUGA. bas mi je bilo tesko da gledam ono. ljudi su odlazili i govorili 'nikad vise necu da pijem' haha.

evo na ovom snimku izlazi na binu i peva just friends.
http://www.youtube.com/watch?v=E0ZDMf6DTvk
Korisnikov avatar
By constantine
hahahahahhaah koja curka....

znaci plakao bih da sam dao pare
Korisnikov avatar
By starky
ostala je dosledna sebi.to sam i ocekivala.
Korisnikov avatar
By Insorcer
Originally posted by starky

ostala je dosledna sebi.
:up:

Ne slušam je, ali poštujem što je došla predstaviti sebe...baš onakvom kakva je trenutno.

Svi koji su dali novac, valjda su znali za šta plaćaju.
Korisnikov avatar
By Mage
Tužno...

Jbt. žena se raspada, a dovlače je tu na binu i prave klovna i cirkusnu atrakciju od nje. Taj koncert samo pokazuje koliko ljudima nije stalo ni do ničega drugog sem para.
Korisnikov avatar
By javolimsamosebe
^slazem se. ona je pre svega bolesna, i nisu mi jasni ti njeni saradnici, 'prijatelji', porodica i ostali koji su svakako odgovorni za ovakav fijasko. nju uopste ne krivim, njoj jednostavno treba pomoc, a ocito niko ne moze ili ne zeli da joj je pruzi. steta, takav talenat...
By Ulix
Kako vam nisu jasni? Ako se ona ne pojavljuje na koncertima, niko ne zarađuje pare. :eureka:
Korisnikov avatar
By IriS
:saksofon:

niko ti ne može pomoći ako ti sam to ne želiš. ona očito ne želi. ne bih ja tu nikog krivila ni za šta, pa ni nju.

jbg, sama pala, sama se ubila.
Korisnikov avatar
By javolimsamosebe
ona vec ima dovoljno para, pa samim tim i njena porodica. kapiram da je oni vole najvise, i treba da zaustave sve to. a i sto se saradnika tice, zar nije logicno da bi zaradjivali vise para, pravili vise koncerata, kada bi ona bila dobro? ovako ce samo umreti uskoro, i onda nista od love. meni je bas zao, dodje mi da je zagrlim i uzmem pod svoje :D
Korisnikov avatar
By javolimsamosebe
@iris slazem se, ali ako vec nema nista od izlecenja, onda se ne sme dozvoliti da pravi koncerte, a kamoli ide na turneje, jer to je maltretiranje. sigurna sam da bi ona radije spavala, nego bila na pozornici. a da ne govorim o tome sto je maltretiranje za ljude koji dodju da je slusaju.
Korisnikov avatar
By IriS
jbg. kad sam videla da je čekirala na rehab (no no no), nisam htela da kupim kartu, jer da jesam... popela bih se na binu i iščupala joj grkljan zubima :meduza:

ali ovako, boli me džordž. al' nije da mi je nije žao, šteta za onaj glas i talenat.
By Ulix
Originally posted by IriS

:saksofon:

niko ti ne može pomoći ako ti sam to ne želiš. ona očito ne želi. ne bih ja tu nikog krivila ni za šta, pa ni nju.

jbg, sama pala, sama se ubila.
:up:

Jeste šteta, ali njen je život i njeni su izbori.
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Nisam prisustvovala, ali verujem da svi koji jesu bili na koncertu nisu bili 100% sigurni do samog kraja da li ce se ona pojaviti, a ako se i pojavi kako ce da zvuci. Opet, uvek postoji nada da ce bas TAJ koncert kome prisustvujes da bude savrsen.

Amy definitivno ima fenomenalan glas, jedan od 100 najboljih 20. veka po mom misljenju. Sad, jeste ona raspadnuta. Ma, crvi je izjedaju. I boli me uvo da li ce da se leci ili ne, da li ce da ide na koncerte ili ne. Krivim organizatore za ovaj fijasko jer su oni ti koji su nju, u takvom stanju, pustili na scenu.
Korisnikov avatar
By maka
preseravanje...ima sve u zivotu,a ne zeli da zivi.
sta da kaze ono jadno dete koje ima rak ili neko ko zeli da zivi, a ne moze?!
ima sve uslove za dobar zivot,budala - najblaze receno.
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Negde sam cula komentar: da su me roditelji u tinejdzerskom periodu odveli na njen koncert nikad ni pivo ne bih okusila i pobegla bih u sumu medju veverice. :)
By Swanheart
Originally posted by IriS

nisam htela da kupim kartu, jer da jesam... popela bih se na binu i iščupala joj grkljan zubima :meduza:

ali ovako, boli me džordž. al' nije da mi je nije žao, šteta za onaj glas i talenat.
upravo je to bio moj komentar jutros kad sam videla kako je bilo na koncertu :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!