Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by LunjaPa pala sa terase i nije crkla.Originally posted by DirrtyKoji su to specijalni efekti?
Lady Gaga - Paparazzi
Best Special Effects![]()
Originally posted by Dirrty
Ma namestaljka ili ne, klinka je zasluzila shlajmaru po sred face!
Jbt, ko se pali na country klinku koja izigrava jebenu princezu.... sem klinki (i ljudi sa takvim mozgom).
Nastup joj je bio retardiran, uz jos retardiraniju pesmu...
To bi trebao da je Show za odrasle, a ne za devojcice zaostale u razvoju!
Originally posted by Dirrtyizmeđu Britney i Xtine uvek biram X. poslednje a verovatno i prvo što mi se svidelo od Britney bila je pesma Everytime... ne znam za brojke i chart pozicije ali meni se jako svidela stvar. Xtinu lajkujem od Dirrty faze i očekujem dosta od novog albuma s obzirom da ga radi sa fenomenalnim ljudima.
ni Xtina ni Britney, ni bilo koja zvezda i zvezdica u poslednjih 10 godina nije izmislila apsolutno nista novo.
U Toxicu Britney juri za nekim tipom... a u KGB Xtina zapravo ne radi nista (njen najgluplji spot ikada... cak moze po besmislenosti da se poredi sa Britney!).
Beyonce stancuje ko nenormalna, pa je nekako uvek aktuelna.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!