Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Mozda samo ima razvrnute usmine, posto je droljetina? :lol:
Korisnikov avatar
By Madonna
zamal' ne napisah it takes one to know one :vruce:
Korisnikov avatar
By Dirrty
To svakako :opacupa:

Ali to nije tema... mene zanima sta je to, i da li je ona to namerno strpala dole, kako bi podgrevala tu pricu?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Gaga is set to re-release her debut album under the name The Fame: Monster in November. The first single taken from the re-release will be Bad Romance, which she debuted on television show Saturday Night Live. (valjda posle Love Game, pocetak na klaviru je taj novi singl :nerd: )

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=e2Lesgkb ... =topvideos[/youtube]

Nastup je smor, ali outfit :lol: :hail: :love:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=smRvhXzi ... re=related[/youtube]
Korisnikov avatar
By BellyButton
Ja moram da priznam da je zabavno posmatrati Gagu... Malo manje je zabavno slushati je...
Uvek sam govorio kako volim diverzitet i kako smatram da treba da postoji zaista veliki broj muzichkih pravaca, izvodjacha itd... Medjutim, uvek mi smeta kada neshto shto nema nikakvu muzichku vrednost postane mainstream, najprodavaniji album ili dobije renomiranu muzichku nagradu... Gaga je jedna od takvih...
Mozda bih i slushao njene pesme ali me sprechava zestoko protivljenje chinjenici da je neshto toliko medikritetno zadobilo toliku paznju zbog par sharenih haljina...
A nama gayevima chesto bude dovoljno da neko kaze da nas podrzava da bismo ga beskrajno idolizovali...
Meni lichno to nije dovoljno...
Korisnikov avatar
By bern
Lady Gaga se izgubila u svojoj avangardi. Natup na VMA bio najbobičnije s***e.
Korisnikov avatar
By Mars
Ne znam da li je to taj hepening, ali je meni bio totalno bezveze onaj vatromet iz sisa kad je krenuo da pršti.

Ova instalacija na njoj mi je bila ok dok nije krenula sa pokušajima da se uglavi za klavir.

Čim vidim da je nešto neudobno i nefunkcionlano, ja se ohladim.
Korisnikov avatar
By Holden Kolfild
Užasno je antipatična i glupa.

Džabe joj talenat/vokalne sposobnosti, uništava ga svojom pojavom i forsiranjem drugih, pri tom banalnih, stvari.

:zacepi:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Da bi uspela, morala je da odradi nesto nenormalno, jer je sve ostalo vidjeno...

Britney je bila slatka... Xtina je bila gola... dakle jedino logicno resenje je nesto tako.

Inace, uzivo me je odusevila jedino na VMA... na svim ostalim nastupima vise prica i ako peva, peva kroz nos...

Produkcijski je fantasticna, pocev od jako zaraznih ritmova, do odlicnog texta.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Meni se danas ceo dan vrti po glavi njen novi singl Love Game....ne mogu da ga izbacim iz glave :lood:

Let's have some fun this beat is sick...who wants to take a ride on my disco-stick :D
Korisnikov avatar
By Heartkiller
U početku mi je bila još jedna novopečena zvezdica, ali vremenom sam je zavoleo. Fenomenalna je... :) :love:

Let's have some fun, this beat is sick
I wanna take a ride on your disco stick
Don't think too much, just bust that thick
I wanna take a ride on your disco stick

:dance:
Korisnikov avatar
By KiWi
mnogo mi se sviđa njena pesma the fame

danas sam baš u prevozu preslušao ceo album .. stvarno odlično :) svega dve pesme me nisu oduševile (mada ni one nisu loše, slušljive su)
By XanaX
Rekao bih da je lajkebl... Iako, ja sam samo pogledao Poker Face (bila je duga, samotna noć; okrenuo sam se i vidio TV i sjetio se da to nečemu služi... and there it was, MTV... lame...). Enivej, budući da sam odgledao samo Poker Face, Lady GaGa ostaje mi in memory kao simpatični Alf s blond-wig, in drag. I guess she'd been reinventing herself since, but I'm stuck with the first impression. Keep on!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Procitah da ce novo izdanje The Fame sadrzati cak 8 novih pesama.
To je skoro kao novi album, bas me zanima sta su odradili :opacupa:

Slika

Bad Romance deluje jako primamljivo, ali bih dao konacnu ocenu posto pesmu dobijem i odslusam u HD.
By *LoverBoy*
Aaaa I like Bad Romance.... Fascinira me kako uspeva da sve pesme pravi na isti fazon a da i dalje budu catchy i kol'ko - tol'ko originalne.. :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Mene fasciniraju njeni bolesno-brilijantni textovi! :love:
Bad romance je mozda najbolji primer toga.

A slazem se da su joj i ritmovi jako zarazni, iako su zaista na istu foru.
Ali jbg, ocigledno ima talenta da potrefi sve kako treba.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Chim se zavrshi "Rah-rah Oo Ma-ma..." deo, pesma postaje zastrashujuce dosadna (jer joj se melodija vrti oko jednog tona kao kod "Poker Face") a kulminacija "zastrashujuce dosadnosti" je u refrenu (koji je opet neverovatno slichan "Poker Face-u")... Sledeci put kad cujete ono catchy "Rah-rah Oo Ma-ma" vec deluje istrosheno... Tako ja vidim (tj. chujem) "Bad Romance"...
By *LoverBoy*
Hmmm, meni je highlight pesme onaj o-oh-oh-oh-ooooh-oh... :D
Da, i textovi su joj .."interesantni" :D
Ma GaGa mi je skroz kul za sad, definitivno jedna od originalnijih izvodjacha u skorije vreme.. Tachnije uspela je da spoji komercijalno i originalno... Wow :)
RAH-RAH xD
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Zarazan ritam, osvojila me je na prvo slusanje...

''

:dance:
Korisnikov avatar
By KiWi
Britney + Lady Gaga = Quicksand
''

Nisam očekivao baladu
By *LoverBoy*
Da, Alejandro je definitivno jako catchy :DDD
Aaaa znam za quicksand.. Malo je spora pesma... :P Jeste balada, ali neam pojma.... Moglo je i bolje :) Ne gotivim Britney kao solistkinju preterano ahah :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 22
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!