Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
ako sam dobro razumeo vaucher stizze nedelju dana nakon uplate
Korisnikov avatar
By zboO
meni je upravo stigao vaucher...

:cul:
Korisnikov avatar
By IriS
ja sam uplatila u ponedeljak, ako se dobro sećam :shrug:

i još nije stigao :rida:

:elektro:
Korisnikov avatar
By IriS
ju dete što si ti agresivno.

evo, da mama detetu silikone da se smiri :sise:

:smeh:
By Swanheart
osh ti da prezivish subotu :trep:

da, zaboravih, dolazim danas

:hyper:
Korisnikov avatar
By IriS
jeeeeeeeeeee :yay:

preživeću do subote, a posle je sve na tebi :giggle:
Korisnikov avatar
By Berserker
Ja aKo Ne oDem, ubiTju Se...
Mozda se ouTujem, instead... :misli:
By Snow_Crystal
Originally posted by Paranoid Androgynoid
samo me plasi malo ovaj "tuborg green fest".. nemoj da bude kao za RHCP, koncert, koncert.. pa ispade tezga od 1h u sred njive :novine:
DM nikad podvlacim NIKAD nije dolazio na festivale. Tuborg je samo organizator a inace ovo je njihov koncert i u zavisnosti od atmosvere bice izmedju 90 - 120 min. 2006god u Budimpesti je trajao oko 120min...
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by zboO
meni je upravo stigao vaucher...

:cul:

i meni
:kolo:
By Paranoid Androgynoid
idem da dam parice za pola sata ali mi se sve vise cini da vec tada necu biti ovde pa cu te karte i preprodati surovo kad balavurdija bude zapenila najednom za prve redove posto shvate 10 dana pred koncert da su najveci fanovi :zavera:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Snow_Crystal
Originally posted by Paranoid Androgynoid
samo me plasi malo ovaj "tuborg green fest".. nemoj da bude kao za RHCP, koncert, koncert.. pa ispade tezga od 1h u sred njive :novine:
DM nikad podvlacim NIKAD nije dolazio na festivale.
coachella valley music and art festival 2006?
indio california

ovo je jedan festival za koji znam da su depeche mode nastupali... sigurno ih ima josh
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by Snow_Crystal
DM nikad podvlacim NIKAD nije dolazio na festivale. Tuborg je samo organizator a inace ovo je njihov koncert i u zavisnosti od atmosvere bice izmedju 90 - 120 min. 2006god u Budimpesti je trajao oko 120min...
:doh:

Coachella 2006
London Wireless 2006
Benicassim festival 2006
Rock Am Ring 2006
Werchter i Arvika ove godine..

...... :roll: jos?!

evo, tebi cu prodati kartu 15og maja :radosnice:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by starky
stigao mi vaucer :hyper:
Hvala Bogu pa je samo tebi...ups, Tebi stigao. :fancyklap:
Korisnikov avatar
By starky
Samo se ti kurchi :kasalj: ,ali vaucer je kod Mene.

:nokti:
By Paranoid Androgynoid
hoce neko 2 karte za fan pit? :D
..ja resila da idem u Sofiju, ipak ce tamo biti full solo koncert, ne sigra mi se sa ovim eKSitashima :novine:
sto je sigurno sigurno je :yay:
By biotherm
razmisljam da li da idem :misli:

naravno, promo karte su otisle... ide li ko? osim onih gore koji su kupili...
Korisnikov avatar
By foolish
:yay: konacno nabavio pare, rezervisao i sutra uplacujem :D
Korisnikov avatar
By foolish
e da, ja sam cuo da ce bez obzira sto je festival svirati kao da je najnormalniji koncert.
ima da ih spalim sve ako bude kao za peperse!!!!!
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by foolish
ima da ih spalim sve ako bude kao za peperse!!!!!
podseti me shta se to dogodilo na pepersima...
Korisnikov avatar
By foolish
sta ti je to u potpisu? :wtf:

nego, kako sta je bilo na pepersima?!
samo najgori koncert/festival na kojem sam ikada bio!
citav festval su napravili samo zbog njih, na poljani 4km od indije!
on dodju, kasne vise od sat vremena, sviraju 75 minuta, skroz hladan odnos prema publici, i samo odjednom odlaze sa bine i sve gotovo, onda izlazak iz ogradjen prostora u haos!
svi redari koji us bili tu na pocetku nesatli, opsti kolaps, pocinej kisa, 3km pesacenja po kisi, a onda poslednji kilometar prestaje da pada kisa i pocinji da duva odvratan vetar, a svi morki do gole koze. onda cekanje jebenog voza i guranje u istom!
By Paranoid Androgynoid
srbija... exitfestdotorg... :roll:

zato sam ja prodala prvobitno kupljene ulaznice za fan pit, u zelji da idem za Sofiju i odgledam ih tamo na "solo koncertu" kako je isprva bilo najavljeno, a onda je i tamo tuMborg green fest preuzeo inicijativu pa ce biti ista prica kao i ovde, kako nama tako i njima, s malom razlikom sto oni nemaju eKSit prevarante kao su-organizatore. :sniff:

taj fijasko sa rhcp prosle godine plasi i mene, zastrasujuce.. ma koliko svi oni pricali da ce koncert trajati 'najnormalnije', bez obzira sto ce biti festival, ocito je.. to ne znaci nista! jer su i rhcp bili najavljivani kao ucesnici tuborg green fest-a i obecavan koncert od 2h (najnormalnije, opet..) pa je ispalo gore nego na guchi, shtajga klasicna sa nekim umobolnim opravdanjima naknadno koje ni kostunica ne bi progutao.

sta ce biti, videcemo.. definitivno mi se ne propustaju opet, kao pre 3 godine kada mi je zbog ispita propala karta za solo koncert u toj istoj Sofiji, uzela fan pit opet pa kako bude. ionako mrzim i te eKSitashe i taj tuborg pa ih vise od toga nekako ne mogu mrzeti, ako nas ispale.. nista nisam izgubila, ionako ne ocekujem vise od nekih 75min max :shrug:
Korisnikov avatar
By foolish
ja ne znam da li sam to sanjao, ali cini mi se da sam cuo ove iz dm-a kako sami govore da nije vazno da li je festival ili ne, oni sviraju kao da je najnormalniji njihov koncert :molise:
u krajnjem slucaju, i ako ispadne sranje bar necu biti mokar, u blatu do kolene, daleko od civilizacije
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!