Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Bagoa
Wow, Speakerphone, Nu-di-ty, Sensitized i The One
PRETERANE!!!!! :cheer: :cheer: :cheer:
Korisnikov avatar
By Bagoa
Cuo sam da je sledeci singl za Wow:chilling: :chilling: :chilling: :chilling: :chilling: :chilling: :chilling:
By Främling
Originally posted by Bagoa
Cuo sam da je sledeci singl za Wow:chilling: :chilling: :chilling: :chilling: :chilling: :chilling: :chilling:
Moja omiljena :)
Korisnikov avatar
By gorilica
Ja imam par favorita. :)
King Or Queen
In My Arms
Sensitized
The One
Wow
Cosmic
Speakerphone
Korisnikov avatar
By Bagoa
Originally posted by Främling
Konacno da se ti i ja jednom slozimo
By ~ Le Saint X ~
Konacno da se ti i ja jednom slozimo
dvoje su se tako smuvali
:D
Korisnikov avatar
By Bagoa
Mozda kada Madonna I Janet snime duet:D
Korisnikov avatar
By nEne
X je, po mom misljenju, veliko razocarenje. prva procurela pesma In My Arms se besomucno vrtela na mom plejeru danima, a onda je dosao 2 Hearts i pokazao kakav ce album zaista biti.

pored 'In My Arms' i mozda jos jedne-dve pesme, na ovom albumi nista nije po mom ukusu.

dakle, slabo... jebiga, posle COADF nista vise nece biti isto! :)
Korisnikov avatar
By V25
Album je zaista prijatno iznenađenje! Mnogo je bolji od "Light Years" i "Body Language" . Od "Fever-a" objektivno možda i nije bolji ali mi se više dopada. Pa evo šta ja mislim o pesmama:

1. "2 Hearts" - jedna od njenih najboljih pesama i svakako jedna od najboljih pesama ove godine. Interesantna, sveža, pevljiva, ali nije za svačiji ukus.

OCENA: 4+

2. "Like A Drug" - ok je pesma, mada mi se najviše dopada instrumentalni deo posle drugog minuta.

OCENA: 3

3. "Speakerphone" - Jako interesantna pesma, i jedna od mojih omiljenih sa albuma. Pevljiva i za igranje.

OCENA: 3+

4. "No more Rain" - Baš je lepa pesma i veoma emotivna. Bez patetike pesma baš ostavlja jak utisak.

OCENA: 4

5. "All I See" - Posle "Stars" moja omiljena pesma. Ako ovo ne bude single, njen menadžerski tim ne ume da "nanjuši" hit.

OCENA: 4+

6. "Wow" - Ova pesma je tako vedra i asocira me na "Holiday" od Madonne u jednom trenutku. Tako je super za vožnju i za žurke. Pun pogodak za drugi single.

OCENA: 4

7. "Nu-di-ty" - Kao što već jednom rekoh, meni se uvek dopadaju te pesme sa seksualnom tematikom. Znaju da budu bzvz ali ova to svakako nije, već upravo suprotno.

OCENA: 4-

8. "Stars" - Sjajna pesma!!! Najbolja na albumu!!! Nadam se da će biti single!!!

OCENA: 5

9. "Sensitized" - Muzika mi je ok, i pesma polako počinje da mi se sviđa. prvo mi je bila odbojna.

10. "In my Arms" - Po meni najslabija pesma na albumu. Svi se nešto "lože" na nju, ja ne shvatam zašto. takvih pesama je bilo prethodnih godina koliko ti duša ište.

OCENA: 2+

11. "Heart Beat Rock" - Slatka pesmica. Ništa specijalno ali veoma zarazno iz neobjašnjivih razloga.

12. "The One" - Ok je ali nije po mom ukusu. Već viđeno...

OCENA: 3-

13. "Cosmic" - Lepa pesma. Uživam dok je slušam.

OCENA: 4-

Ocena albuma: 3.7 (pozitivna kritika)

Žao mi je što "Lose Control" nije uspela da se nađe na albumu.
By Främling
Originally posted by demian
X je, po mom misljenju, veliko razocarenje. prva procurela pesma In My Arms se besomucno vrtela na mom plejeru danima, a onda je dosao 2 Hearts i pokazao kakav ce album zaista biti.

pored 'In My Arms' i mozda jos jedne-dve pesme, na ovom albumi nista nije po mom ukusu.

Ali COADF nije doneo nista novo i cuo sam bar 10 albuma pre tog koji su bili u tom fazonu samo bolji. Osim toga sada Madonna kopira Kylie. Ona je Kylinim vodama a ne obrnuto. Fever je i dalje najuticajniji album ove decenije.
Korisnikov avatar
By Bagoa
Originally posted by demian

Ali COADF nije doneo nista novo i cuo sam bar 10 albuma pre tog koji su bili u tom fazonu samo bolji. Osim toga sada Madonna kopira Kylie. Ona je Kylinim vodama a ne obrnuto. Fever je i dalje najuticajniji album ove decenije.
:backstab:
Korisnikov avatar
By Haldir
Meni je Kylie dbra od pesme |Confide In Me| pa do danas. Ono pre toga ne volim.
Meni je ta pijesma jedna od najboljih pop pijesama, jako sexy. A volim i Slow. A mnogo bolji mi je album Light Years od Fever. Sto se tice ovog novog dosta je onako hladan i jako elektro mada ga slusam. Zao mi je sto ona nikad nije zasla malo u politiku ili socijalne teme, cisto da zabiberi malo. Ovako brzo dosadi :mete:
By ~ Le Saint X ~
kod mene ne moze da dodje na red na slusanje
od
Celine Dion
i
Ashley Tisdale
i
danas Paule Abdul
:)

et toq!
:snob:
Korisnikov avatar
By Vesper_ns
juce sam pokusao da odslusam album i odustao sam kod devete pesme. kad smognem vremena da ga odslusam u potpunosti dacu konacan sud ali ovo sto sam dosa cuo je... pa... recimo ne bas laskavo.

two hearts je odlicna i osvezavajuca, Stars je simpaticna... i, that's about it. na prvo slusanje album mi izgleda kao vracanje na ''Locomotion'' u tekstualnom smislu sa kudikamo boljom produkcijom. ne znam. kajli volim na jedan specifican nacin, od nje nikad nisam ni ocekivao dubioze, ali ovaj nivo carefree muzike je gotovo banalan...

pre nekoliko dana sam dobio neku kao predverziju na kojoj se izmedju ostalih nasla stvar (Everything) I know, za koju sam jedinu pomislio da je zasta odlicna. ne mogu da verujem da je nisu uvrstili na album, jer mislim da i dalje nadmasuje skoro sve pesme...
By ~ Le Saint X ~
da..za sada i ja nikako da preslusam...
a
2 hearts
mi se cini bas cool sve vise
Korisnikov avatar
By V25
Drži koncert 15.5.2008. u Budimpešti! Must go!
Korisnikov avatar
By LEDILOMOZGA
White Diamond Documentary

PART 1:
''
PART 2:
''
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Beogradjanin18
Drži koncert 15.5.2008. u Budimpešti! Must go!
Mozda je nagovore i za BG

en tout cas...I like her, ali ne bih na koncert...
By rujan
the one je klasik, skroz bolji od cgyoomh
in my arms funtastična
no more rain mekana i lepa :meda:
cosmic malo patetična ali i dalje lepa

e, da:
sensitized sempluje genzbura pa je po nužnosti odlična
Korisnikov avatar
By EnRage
Od danas po hrvatskim medijima kruzi informacija kako postoji mogucnost da Kylie 24.5. nastupi u Karlovcu. U to se doba ona taman "mota" po okolnim drzavama....Evo i dijela teksta:

Svjetski popularna pjevačica Kylie Minogue mogla bi u svibnju sljedeće godine nastupiti u Karlovcu. Tu ekskluzivnu vijest, za Radio 047, otkrio je ravnatelj karlovačkog kazališta Zorin dom Zvonimir Ilijić. Rekao je kako ima službenu ponudu od zastupnika da bi 24. svibnja na novom stadionu mogla gostovati upravo Kylie Minogue. Jedini koncert Kylie na prostoru Balkana bio bi upravo u Karlovcu, 24. svibnja, 2008. Projekt je skup, kaže Ilijić, ali i vjeruje da se uz nekoliko dobrih sponzora glazbeni spektakl može prirediti.
Korisnikov avatar
By M M and I
In My Arms
Like A Drug
The One
Stars...

...a i Cosmic mi se svaki put kad je cujem sve vise dopadne...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!