Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by Bagoadvoje su se tako smuvaliOriginally posted by FrämlingKonacno da se ti i ja jednom slozimoOriginally posted by BagoaMoja omiljena
Cuo sam da je sledeci singl za Wow:chilling:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by demianAli COADF nije doneo nista novo i cuo sam bar 10 albuma pre tog koji su bili u tom fazonu samo bolji. Osim toga sada Madonna kopira Kylie. Ona je Kylinim vodama a ne obrnuto. Fever je i dalje najuticajniji album ove decenije.
X je, po mom misljenju, veliko razocarenje. prva procurela pesma In My Arms se besomucno vrtela na mom plejeru danima, a onda je dosao 2 Hearts i pokazao kakav ce album zaista biti.
pored 'In My Arms' i mozda jos jedne-dve pesme, na ovom albumi nista nije po mom ukusu.
dakle, slabo... jebiga, posle COADF nista vise nece biti isto!![]()
Originally posted by FrämlingOriginally posted by demianAli COADF nije doneo nista novo i cuo sam bar 10 albuma pre tog koji su bili u tom fazonu samo bolji. Osim toga sada Madonna kopira Kylie. Ona je Kylinim vodama a ne obrnuto. Fever je i dalje najuticajniji album ove decenije.
X je, po mom misljenju, veliko razocarenje. prva procurela pesma In My Arms se besomucno vrtela na mom plejeru danima, a onda je dosao 2 Hearts i pokazao kakav ce album zaista biti.
pored 'In My Arms' i mozda jos jedne-dve pesme, na ovom albumi nista nije po mom ukusu.
dakle, slabo... jebiga, posle COADF nista vise nece biti isto!![]()
Originally posted by FrämlingMeni je ta pijesma jedna od najboljih pop pijesama, jako sexy. A volim i Slow. A mnogo bolji mi je album Light Years od Fever. Sto se tice ovog novog dosta je onako hladan i jako elektro mada ga slusam. Zao mi je sto ona nikad nije zasla malo u politiku ili socijalne teme, cisto da zabiberi malo. Ovako brzo dosadi
Meni je Kylie dbra od pesme |Confide In Me| pa do danas. Ono pre toga ne volim.
Originally posted by Beogradjanin18Mozda je nagovore i za BG
Drži koncert 15.5.2008. u Budimpešti! Must go!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!