Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By V25
Ona je stvarno prelepa!
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Oko 25.000 funti koštao je Andreja Melničenka svaki minut nastupa latino dive Dženifer Lopez na proslavi 30. rođendana njegove supruge Sandre. Na celodnevnu žurku na Melničenkovo 27 hektara veliko imanje u Askotu, ekskluzivnom delu Engleske, Džej Lo je stigla iz Londona helikopterom koji je iznajmljen specijalno za nju i služio joj je kao taksi proteklog vikenda.

Žurka, koja je ujedno bila poklon za 30. rođendan Sandri Nikolić ali i zakasnela proslava datuma rođenja Andreja Melničenka (napunio nedavno 35. godina), počela je u subotu, u prepodnevnim satima. Nakon što su se okupile zvanice (šezdesetak bliskih porodičnih prijatelja, među kojima i nekolicina ruskih tajkuna - nije poznato da li je i Abramovič stigao na zabavu), u vrtu uređenom u baroknom stilu na scenu su stupile kabaratske igračice, a ubrzo je za goste upriličena i cirkuska predstava jedne od najpoznatijih porodica cirkuskih zabavljača na svetu. Nakon večere koja je održana u jednoj od velikih odaja zamka, samo za ovu priliku pretvorenoj u noćni klub sa čudesnim svetlosnim efektima i u stilu najpopularnijih njujorških diskoteka, na scenu je stupila zvezda večeri - Džej Lo. Za milion funti (za 40 minuta nastupa dobila je 600.000, a još 400.000 funti je plaćeno za prevoz avionom iz Amerike i smeštaj Lopezove i njene pratnje u hotelu u Londonu) supruga Marka Antonija otpevala je nekoliko hitova, na oduševljenje prisutnih i numere „If You Had My Love“ i „Jenny From The Block“.
Iako je Melničenkov portparol izjavio da će ovo biti zabava samo za prijatelje i rodbinu, pretpostavlja se da je među zvanicama bilo nekoliko ruskih tajkuna, a u poslednji čas pojavila se i informacija da je Džej Lo inkasirala čak milion i po funti.
- Andrej i Sandra su fanovi Džej Lo, pa ju je Andrej lično zvao i ponudio joj da peva na proslavi Sandrinog rođendana. Dženifer je poziv odmah prihvatila - ispričao je jedan prijatelj latino pevačice. Inače, svetski mediji u izveštajima ne propuštaju da napomenu da Sandra Nikolić prilično liči na Dženifer i dodaju da samo ako pogledate sliku srpske manekenke može vam biti jasno zašto je njen muž uzeo telefon, okrenuo Džej Lo i iskeširao milion funti.
Andrej Melničenko je jedan od najmlađih milijardera na svetu, a najveći deo njegovog bogatstva dolazi od MDM banke, jedne od najvećih u Rusiji. Andrej i Sandra, nekadašnja mis Jugoslavije i članica grupe „Models“, venčali su se u septembru 2005. u Nici, a na svadbenom ručku pevali su Vitni Hjuston, Enrike Iglesijas i Kristina Agilera, koja je za tri pesme dobila honorar od milion dolara, a priča se da ju je Andrej lično zvao i povećavao sumu dok ona konačno nije pristala.

www.blic.co.yu
Korisnikov avatar
By V25
sledeći single sa albuma je pesma "Tu".
Korisnikov avatar
By ogi_ns
TU nisam mogao ni jednom da odslusam!
jednostavno - UZAS!

(to vam kaze njen najveci fan na ovom forumu!!!)

:(

ko god ima iole sluha i cuje kako ona peva, znace na sta sam milsio!

Trebala je da izda Te voy a querer kao drugi singl, jer dolazi leto i niko nece slusati-pustati Tuuutuuuuutuuuuuu

bas mi je zao... :sigh:
By ~ Le Saint X ~
glavu gore, ogi...

mozda je Tu
za USA trziste
a ta druga za EU
Korisnikov avatar
By ogi_ns
^
nema sanse, nije odavno toliko vredna i azurna da bi izdala 2 singla at the time!
By ~ Le Saint X ~
Me Haces Falta

je
drugi singl
sa albuma
COMO AMA UNA MUJER
Korisnikov avatar
By V25
Spot je snimljen.
By ~ Le Saint X ~
Nije snimljen...
Prvi deo je snimljen U LA i radi se o tome da ona i lover upadaju u nevolju sa FBI...

drugi deo se snima sledece nedelje...ili za vikend
et toq!
:snob:
Korisnikov avatar
By V25
mada treba uskoro da pusti i single "Hold it, don`t drop it"...
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Originally posted by Beogradjanin18
mada treba uskoro da pusti i single "Hold it, don`t drop it"...
:puzzle:
By ~ Le Saint X ~
Hold It, Don’t Drop It
ce se pojaviti kao singl
7 avgusta...
Midi Mafia je producent singla

album se ocekuje krajem septembra...
By ~ Le Saint X ~
Po zadnjoj informaciji
album ce se pojaviti 7.avgusta...

a singlu je promenjen naziv na

Hold it, Push it

!!!!

Ja imam deo pesme od nekih 2.15 minuta
i ona peva
Hold it, don't drop it...

ne znam...
Korisnikov avatar
By V25
Single je pomeren za 21. avgust. Kakava je pesma?
By ~ Le Saint X ~
Pesma je onako...

Inace...
pojavio se spot

Me Haces Falta
Korisnikov avatar
By ogi_ns
mislim da njenoj karijeri nema spasa, i da je sama kriva za to!

ne znam kakva treba da bude ta pesma da bi je uzdigla iz zaborava...

mrzi me i da je trazim po netu
Korisnikov avatar
By V25
Ma njoj treba Timberland:skuter:
By ~ Le Saint X ~
Da, ns.happy...

tih 2.15 sek imam i ja u mp3 formatu...

Mislio da si postavio link za spot
ME HACES FALTA
By ~ Le Saint X ~
Jennifer Lopez
ima novu pesmu
TOMA DE MI
koju je napisala Nelly Furtado!

Nalazi se na soundtrack-u za novi njen film...

Pesma je na prvo slusanje okej...ima nekih arabic elemenata...
i, u sustini, MNOGO MNOGO BOLJA
od
ME HACES FALTA!!!!

Balada je u pitanju....
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!