Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
she just had a bad day
generalno mi bolje izgleda nego kada je bila sa jason-om
Korisnikov avatar
By Dirrty
Odvratne li trenerke. A lepše joj stoji puštena kosa.

Logično mi zvuči da je delovala sređenije dok je bila pod potpunom kontrolom menadžera/verenika. I treba da ga šutne, nisam ubeđen da je bio s njom isključivo iz ljubavi.
Korisnikov avatar
By gossip
ne znam
meni je ortak pokazivao neke novije slike pre par dana
i bas je fino izgledala
bolje nego ranije
no videcemo :)
ocekujem novi album i tour uskoro :)
izgleda bolje nego dok je bila sa Jasonom, ja sam postavljao par slika, novih na prosloj stranici, jednostavno los dan....i tu trenerku ili sta je vec treba zakonom zabraniti, uzasna je...u X-Factoru se odlicno oblacila i nastavila je nakon toga, sve do ovog dana, mada privatno ona ne vodi toliko racuna o tome, i nije nikada.

"Obožavam džins i trenerke. U srcu sam pravi dečak! Teško mi je da budem kao Kim Kardashian, non stop našminkana i sa savršenom frizurom kad god izađem iz kuće. Nisam pristalica toga, znate
,” rekla je Britney i otkrila da je glasine više ne pogađaju. “Toliko sam dugom pod lupom javnosti da sam oguglala na gluposti koje pišu o meni. Više se ne nerviram kada čujem priče koje ljudi izmišljaju.”

novi pas
Slika
nova slika za Scream&Shout remix.
Slika

remix mi se ne sviđa, ali sad mi je kao i malo bolji nego kad sam ga prvi put čuo, jedino što je dobro u spotu je britney...orginalna verzija je mnogo bolja, zarazna je bas, i ako nisam fan will.am.-ovog rada
Korisnikov avatar
By gossip
Britney izgleda mnogo bolje nego u originalnom spotu :love:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Kad pomisliš da remix ne može biti maloumniji, pojavi se spot...
Korisnikov avatar
By gossip
ma svi slusaju/gledaju ovo samo zbog nje :lol:
Korisnikov avatar
By gossip
trebalo bi da izbaci album sa svim unreleased pesmama :love:
Korisnikov avatar
By gossip
ne svidja mi se remix
i nadam se da je ovo poslednja njegova obrada njenih pesama
Korisnikov avatar
By gossip
ma ja sam na tjubu cuo remix
ne ovde :D

Jeste prostodušno simpatična, ali što nema sluha... mučenica.

Hoće li prestati da uništavaju već prosečnu pesmu usranim remixima?! Čini se da pokušavaju da produže rok trajanja sezonskoj pesmi, ali slabo to nešto ide...
Scream and Shout je bio #1 skoro na svakoj muzickoj listi, i dalje u top5 po prodaji WW ,a prodaja je vec sada prešla 5 miliona, top10 u USA gde je prodaja trenutno 2.5 miliona..., u nemačkoj je 9tu sedmicu na #1, u Australiji 5x Platinum, u UK najprodavanija pesma u ova tri meseca...i trenutno #2 na WW itunesu ( kad se sabere prodaja svih zemalja koje imaju itunes)...pesma je rasturila ali i dalje jako dobro kotira.

Slika

U filmu Spring Breakers će se pojaviti dve Britneyne pesme, Baby One More Time koju izvode Selena Gomez, Ashley Benson, Rachel Korin i Vanessa Hudgens i Everytime, koju će pevati glumac James Franco. Na novom albumu radi i Danja ( Gimme More, Break The Ice)

neobjavljeni klip iz 1999 godine
Britney dala beskucniku 100 dolara

Slika

Britney Spears je darežljiva! Pevačica je jednom beskućniku, koji je prosio ispred apoteke u Los Anđelesu dala 100 dolara.

Čovek joj je doviknuo “Pomozi mi molim te… na samoj sam ivici,” nakon čega je pevačica otišla do bankomata, podigla pet novčanica od 20 dolara i stavila mu ih u ruku, nakon čega ju je on zagrlio.

“Obezbeđenje banke je potom dotrčalo i pokušalo da mu otme novac, terajući ga od Britney ali je ona povikala: ‘Ne, vratite čoveku novac, ja sam mu dala.’” priča izvor sajta ShowBizSpy.

“Možda često deluje kao luda diva, ali joj je srce na mestu.”

source: http://www.britney.rs" target="_blank
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!