Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By V25
http://www.youtube.com/watch?v=vkhxLymCrak

Timbaland je po prvi put izveo novu pesmu, koja je prvi single sa Madonninog albuma i nosi naziv "4 Minutes to save the World". U pozadini se čuju Madonnin i Justinov glas. Pesma deluje jako dobro.
Korisnikov avatar
By Stanwik
Meni se ne svidja. Justin vristi kao i uvek. Timbaland nesto mumla...
Korisnikov avatar
By Hton
"Is there anybody elase you haven't work with yet and you wanna work with?" the interviewer asked Timbaland. "No, Madonna set the deal," replied Timbaland.

:zvizdi: :zvizdi: :zvizdi:
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by Beogradjanin18
http://www.youtube.com/watch?v=vkhxLymCrak

Timbaland je po prvi put izveo novu pesmu, koja je prvi single sa Madonninog albuma i nosi naziv "4 Minutes to save the World". U pozadini se čuju Madonnin i Justinov glas. Pesma deluje jako dobro.
Je skinuo ko ovo, poshto su uklonili link sa youtube-a?

Nadjoh na netu loshu audio varijantu ali :wow, bice ovo hitchina!!! :yay:
Korisnikov avatar
By Haldir
Danas sam na ulici kupio "novi" album od Madonne za 2.5 evra. Spisak pjesama je sljedeci:
Candy shop
Sweet darling
Litlle by litlle
Society
The evidence
Teh beat goes on
Al the things
Britney don't do it
Pharell
I have the key
It hurts
My baby
So lonely
Surprise
At-atitude

Neko je sklepao cd od ovih pjesam koje su procurile na net (ubijedjen sam n slucajno) koje su onako bas u Justin-Pharrel-Timbaland fazonu a ostatak su neki dosad rmx koje ja nisma cuo i bootlegi, tako da je mozda interesantno samo zagrizenim fanovima. Interesantno ali ne to die for.
Inace lik mi je prodao cd kao novi Madonnin cd :balon:
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by Haldir
Danas sam na ulici kupio "novi" album od Madonne za 2.5 evra. Spisak pjesama je sljedeci:
Candy shop
Sweet darling
Litlle by litlle
Society
The evidence
Teh beat goes on
Al the things
Britney don't do it
Pharell
I have the key
It hurts
My baby
So lonely
Surprise
At-atitude

Neko je sklepao cd od ovih pjesam koje su procurile na net (ubijedjen sam n slucajno) koje su onako bas u Justin-Pharrel-Timbaland fazonu a ostatak su neki dosad rmx koje ja nisma cuo i bootlegi, tako da je mozda interesantno samo zagrizenim fanovima. Interesantno ali ne to die for.
Inace lik mi je prodao cd kao novi Madonnin cd :balon:
To sam cuo jos pre mesec dana i to je neko mix sranje koje je eto tako pusteno na internet,a skoro i da nema veze sa novim cd-om
Korisnikov avatar
By Seaman
Strasno.Te prodavce treba pohapsiti. :D :burner:
Korisnikov avatar
By Hton
Glumica koja je postala pevačica i dizajner Tuesday Knight (da, to joj je ime) radiće na Madonninom izgledu za pevačicin novi album.
Tuesday je dizajnirala nakit za Madonnin film "Evita" i za nastup na MTV nagradama 2003.g., fanovi ga se sećaju kao nastup sa Britney i Christinom.
Madonna i Tuesday su se skoro srele kako bi se dogovorile oko planova za Madonnin novi izgled, i pevačica je bila oduševljena njenom kolekcijom.
Korisnikov avatar
By Hton
Juce je bila 7 godisnjica Richievima:venchanje:
Korisnikov avatar
By Hton
GLASINA O SNIMANJU SPOTA

U planu su kozni outfiti za Madonu, a spot govori o paru spijuna(Madonna i Justin):smokin:
Korisnikov avatar
By Seaman
Nesto kao gospodin i gospodja Smith. :D

Jedva cekam. :klap:
Korisnikov avatar
By Hton
fan sajt Madonna France objavio je da će Madonnin oficijelni sajt www.madonna.com pustiti 30 sekundi prvog singla sa novog albuma (4 Minutes To Save The World, aka 4MTSTW) 30. decembra, a da ćemo čitavu pesmu čuti 1. januara u ponoć...
Pominju da je informacija 'gotovo sigurna' i da će se zvanično obaveštenje dobiti pre novogodišnje večeri...
Korisnikov avatar
By Hton
Pop superzvezda Madonna želi da prestigne kralja rock'n'rolla Elvisa Presleya i da obori njegov rekord. Elvis ima ubedljivo najveći broj singlova na prvom mestu u Velikoj Britaniji.
Sajt thesun.co.uk prenosi da Madonna planira da objavi kompilaciju svojih najvećih hitova kao download (jer takve pesme bolje prolaze), kako bi proslavila svoj 50. rođendan. Taj potez bi uznemirio Warner, njenu još uvek diskografsku kuću, jer oni žele, pre svega,da kompletiraju listu njenih albuma pre nego što ih napusti: ali ne u download formatu
Korisnikov avatar
By Zonche!
Upravo sam skinuo pre-relese Madonninog albuma...
Nije finalni produkt ali sam se zapanjio kad sam video da ima pesma sa nazivom

BRITNEY DON'T DO IT!

Nekako je ambijentalna, cudna je!

:wow:

Track list za licourice:

1. Candy shop
2. Sweet Darling
3. Little by little
4. Society
5. The evidence
6. The beat goes on
7. All the things
8. Britney don't do it
9. Pharrel
10. I have the key
11. It hurts
12. My baby
13. So lonely
14. Surprise
15. At-titude
16. Britney don't do it (rmx)
Korisnikov avatar
By Zonche!
A lyrics je sav u fazonu "I want to to kiss you again, I wanna make love...You put this in me..."

Sav je lesbo love :love:
By rent_guy
Cekaj, sta je to? Samo track list, ili imas pesme? :D

Ja imam samo Candy Shop i The Beat Goes On, postoje li jos neke, da ne kazem, izcurele?
Korisnikov avatar
By V25
To nisu prave pesme... Neće biti takve pesme na albumu.
Korisnikov avatar
By Zonche!
HOCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :rida:

MORA BITI TA PESMAAAAA
Korisnikov avatar
By gorilica
Taj fajl na netu postoji vec 2-3 meseca.
Nisam hteo da ga skidam jer je fake. Neko se poigrao i izmiksovao njene stare pesme i napravio tu papazjaniju.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by gorilica
Taj fajl na netu postoji vec 2-3 meseca.
Nisam hteo da ga skidam jer je fake. Neko se poigrao i izmiksovao njene stare pesme i napravio tu papazjaniju.
Da, upravo sam to izvalio kada sam preslusao ostale pesme...

:placko:

OK, BRISITE TEMU!

:zakljucano:
Korisnikov avatar
By Mahoney
ima li negde da se skine "to chudo"?

:D
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ma bezveze je...

ali ova pesma Britney don't do it je interesantna...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ebiga ja se bash ponadao da cu cuti Madonin pre release :(

Zonche ispalooooo jednaaa :evil:
By rent_guy
A i kako ja nisam skontao iz treceg posta da "you put this in me..." nije iz "Justify My Love"...

:(
By rent_guy
Originally posted by Haldir
Candy shop
Sweet darling
Litlle by litlle
Society
The evidence
Teh beat goes on
Al the things
Britney don't do it
Pharell
I have the key
It hurts
My baby
So lonely
Surprise
At-atitude
Ja bih ovo bas voleo da preslusam... :zvizdi:

Lepa mi je ona pesma "Like a Flower", koja je isto iscurela, a trebala je biti na "Music", kao i onaj drugi bootleg, "Erotic", verzija sto je isla uz "Sex"...
Korisnikov avatar
By Haldir
Ma to je neki lik sklepao. Ona pjesam sto svi o njoj pricaju Britney don't do ti je u stvari super cool rmx Justify my love. Nista narocito. Bas za zagrizene fanove (as myself )
Korisnikov avatar
By Hton
Citiram:
"Kako saznajemo, radio stanice dobile su prve verzije Madonninog novog singla "4 Minutes To Save The World", a, kako smo juče najavili, Madonna će doći u Los Angeles ovih dana, a negde u to vreme, ove iste stanice bi trebalo i da, po prvi put, puste dugo očekivani prvi singl Kraljice popa.
A da misle ozbiljno potvrđuje još jedna vest da su radio DJs uzbuđeni i da će nov singl, duet sa Justinom Timberlakeom i Timbalandom, biti spreman za miksete "ovih dana".

A koliko je bitan ovaj album, koliko za Madonnu, toliko i za nas, fanove, potvrđuje i članak Virgin Medie, koji navodi da će album biti vrlo interesantan, jer je poslednji za njenu dugogodišnju diskografsku kuću, Warner, a pošto puni 50. ove godine, Madonni će ovaj album biti značajno obeležje u njenoj kameleonskoj karijeri.
A kako bi još jednom postala trendsetter, pozvala je Justina i Timbalanda da joj pomognu."
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 132
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!