Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Deni, u poredjenju sa blamom da se ti pojaviš na tako jednom takmičenju/audiciji štaveć...sa onolikom količinom netalenta, nesluha, neharizme kao oni gore - svaki specijalni efekat kojim ih oni tamo dodatno degradiraju nije ništa.
Korisnikov avatar
By Mars
Dzizas Krajst.

Sajko. Dilužnl sajko.

A čudi me već nismo čuli za nju, da se nije prijavljivala na onoliko takmičenja tog tipa do sada...
Korisnikov avatar
By Tungi
I Bica i Dzeljana. :lol:

Ljudi moji. Boles'.
Korisnikov avatar
By Mars
Bože me oprosti...al stvarno neki niži oblici života, svi do jednog.
Korisnikov avatar
By wizzy
...ili njeni roditelji, braca i ostala uza i sira rodbina :lol: i da, da ne zaboravimo drugaricu frizerku/tekstopisca.
Korisnikov avatar
By mOwbid
gledala sam prvi deo.. Bilo je uzasno!
Prvo: to sto padaju tako dole kad ne prodju - cemu to?
Drugo: dok su pevali, stalno su ubacili neke 'smesne stvari', npr kod jedne devojke ovcu...itd. Meni to ni na sta ne lici.
Trece: zasto im se smeju? Zasto? Prave one klipove, i sa, ocigledno, bolesnim ljudima. I kao jako je smesno.
E tu sam prestala da gledam...pa mi je neko rekao kako vise nije tako, i da su sad fini. Ajde, pogledam jos jedan deo, gde je dosao lik, koji jako dobro peva, pitaju ga cime se bavi, rekao je da je mesar i oni mu stavili mantil, noz, svinju i krv. Wtf?
Onda je poceo drugi krug...sto mi se vec svidja.. Ima jako dobrih, i juce sam gledala. Ne zezaju ih vise. :) onda moze..

Mala sa plavom kosom mi je omiljena.
Korisnikov avatar
By *deni*
mOwbid napisao:gledala sam prvi deo.. Bilo je uzasno!
Prvo: to sto padaju tako dole kad ne prodju - cemu to?
Drugo: dok su pevali, stalno su ubacili neke 'smesne stvari', npr kod jedne devojke ovcu...itd. Meni to ni na sta ne lici.
Trece: zasto im se smeju? Zasto? Prave one klipove, i sa, ocigledno, bolesnim ljudima. I kao jako je smesno...
Ne bih rekao da su to bolesni, već bezobrazni, nesamokritični i uopšte - nerealni ljudi.
To je sve rezultat toga što smo zemlja prepuna pojedinaca i pojedinki koji za sebe misle da pevaju lepše od Marije Kalas, da su lepši od Venere i pametniji od Sokrata.
Korisnikov avatar
By Delete
Ispade Marina, ona devojka sa sela sto joj je fetis kosenje trave i izgubila sam volju da gledam dalje. Ona je bila moj favorit. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By IriS
Danilo je ispao, ali je super lik. jako zanimljiv i originalan.
Korisnikov avatar
By wizzy
''''
moj favorit :trep: lepo peva, a i sladak mi, plus pica majstor i rostiljdzija :lol: ako ovo bude video moj decko karace me. :smeh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Čudi me što se Amfilohije nije prijavio za ovo natjecanje, ili možda smatra da već nosi titulu Prvo grlo Srbije ?

''
Korisnikov avatar
By Hys.
Ovo je prvi rijaliti koji pratim :)

To jest, kad mi uleti kasno nocu pogledam, pa se devojka budi i pita me koji kurac se to neko dere i dal sam ja normalna :lol:

:ondamalostisamdoksureklamepaopetpojacamalpssst:
Korisnikov avatar
By Darling
Kad god gledam emisije ovog tipa, dođe mi da se prijavim, aaaaaaaaaa! Mnogi nisu zaslužili da prođu, ja bih bila mnogo strožija od žirija. Jedna devojka mi je favorit, ali ne znam kako se zove. Odličan je pevač, temperamentna je i harizmatična. Navijam i za rokerku iz Šapca, iako mi se ne dopada specijalno kao pevač. :rock: Mowbid je spomenula malu, plavu, slažem se da je odličan pevač, ali je previše slatkasta za moj ukus.
Korisnikov avatar
By Torry
ako je njima najvece iznenadjenje da idu u emisiju onog male gnjide, onda zaista :lukavi:

pa ni motkom me ne bi naterali da privirim tamo
Korisnikov avatar
By Darling
Partybreaker napisao:
@Tory: zašto nije iznenađenje? Gde bi ih ti vodila? Kod Lee Kiš? :lol:
:up:

S obzirom na to da se takmičenje emituje na Prvoj, njegova emisija je bila najlogičniji izbor. Došli su tu sa ciljem da pobede i snime album, a kocert i pojavljivanje u dotičnoj emisiji im je, ne samo dobra reklama, već i jedno vredno iskustvo više. Dakle, Tori, apsolutno je irelevantno da li se tebi,meni ili bilo kome drugom Ivan Ivanović dopada ili ne.
Korisnikov avatar
By now_pictured
ja ne razumem koja je fora ovoga?
jel su poceli vec live shows?
jel imaju neki linkovi ili nesto?
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Vidim fotke sa fotošutinga koji je prikazan u jučerašnjoj emisiji... a on valjda ima neki bend ili tako nešto (Oktobar 31) i svakako mu je dobra reklama. Sad ga još više gotivim, super otpevao onih par pesama što sam čuo.

Uživo emisije nisu počele, a mislim da ih neće ni biti sve do polufinala / finala. Od večeras se valjda emituju snimljene, montirane emisije, isti fazon kao Zvezde granda, s tim što nema glasanja do top 2-3 ili nema uopšte. Vidiš valjda onu traku "prisustvujte SNIMANJU"... ;)
By Kragi
Sinoc sam posle ponoci nesto uhvatio.
Devojka se zove Tatjana Djordjevic. :D
Like
Korisnikov avatar
By IriS
ja mislim da ovo sad što ide je uživo.

posle reklama kreću u duetima da pevaju i po jedan iz svakog dueta prolazi u finale.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!