Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By maka
''

divna je. album 21 je odlican, bez greske.

neko mi je pricao da njen bivsi decko (koji je inspiracija za album) , da ju je tuzio i da zeli deo para od profita jer da njega nije bilo ne bi bilo ni tako dobrih pesama...ako je to istina, u shoku sam.
Korisnikov avatar
By spliff
''

from iTunes festival, london 2011

:hail2:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Spliffche, ima li negde da se skine ceo koncert neki? Ja svuda gledao i nikako da nadjem.
Korisnikov avatar
By Dirrty
SnakeCharmer napisao:What do you call a fat computer? A Dell
:lol:

Xtina se slikala s njom pre neko veče i u svom najdebljem izdanju je duplo manja od nje... stvarno sam se zapitao kolika je, pošto ne deluje previše ogromno na tv-u.

I dalje mi se povraća na nju, i svu tu patetiku... možda mi se i dopadne koja njena pesma sa nekog narednog albuma, kada ljudi prestanu da histerišu oko nje.
Korisnikov avatar
By Mars
Pomirila se sa deckom koji je inspirisao "21" :sweet:

Mislim, nisu u vezi...nego se vidli...tako. Ona oprostila njemu, nada se da ce on da oprosti sebi (ima i sta!)...Rekla da je on time sto je inspirisao onakav album previse bitan da bi ga ignorisala u zivotu...i tako.

Divna je svakako.

''
Korisnikov avatar
By Dirrty
Posle snimaka intervjua mi je simpatična, deluje potpuno prirodno i opušteno, a ume i da se našali na sopstveni račun.

Ima sladak i zarazan smeh.
Korisnikov avatar
By HalfJack
Izašao je novi spot, I like the song iako mi album i nije nešto sjeo. :peace: Možda mu dam novu šansu. Ma iritira me kada mediji toliko izhajpaju izvođače.

'''''''' Lovely. (:
Korisnikov avatar
By Mars
Valjda operacija neće da je sjebe.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!