Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By pochi
Originally posted by acid drop
Originally posted by Tungi

Neko voli da izgleda hippie,neugledan,nesredjen..I nosi se muzikom koju slusa.Naprosto,ne zeli da se uklopi u pomodarski svet koji si ti sada pomenuo i postavio ga kao jedini prihvatljiv.
a neko jednostavno ima tek toliko novaca da kupi pamučnu "nirvana" majicu.
:yes: :fancyklap:
Korisnikov avatar
By 2kune
ne diraj mi Micu Trofrtaljku ako ti je život mio!!! :mag:
Korisnikov avatar
By MISSingPuzzlePiece
70e (i što se tiče muzike i filmova), punk, rep i hip hop (pogotovo ovaj domaći)
By Ulix
Originally posted by simarrgL*

pa, kao, postuj razlicito i tako to :lol:
Nisam uopšte shvatio ovu temu kao nepoštovanje različitosti. Muzika koja, što se mene tiče, ne mora da postoji je sva ona muzika koju ne slušam. Zato što je ja ne slušam - ne mora da postoji. To ne znači mi smeta ako je neko drugi sluša, niti da bih je zabranjivao ili nešto slično. Ako je nepoštovanje to što su mi narodnjaci bučni, napadni i neprijatni, onda eto - ne poštujem različitost.
Korisnikov avatar
By Srklet
btw, zasto na postivanje razlicitosti pozivaju uvijek oni koji slusaju treš muziku? zasto uvijek oni koji uzivaju u losim filmovima uvijek trube da o ukusima ne vrijedi raspravljati?
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by Popeye

btw, zasto na postivanje razlicitosti pozivaju uvijek oni koji slusaju treš muziku? zasto uvijek oni koji uzivaju u losim filmovima uvijek trube da o ukusima ne vrijedi raspravljati?
mozda zbog toga sto oni koji se smatraju kompetentnim glasno "utvrdjuju" sta je to kvalitetno i ne-tresh od muzike i filmova pa se onda kad to cuju ovi koji ne vole to "kvalitetno", "dobro" i "ne-tresh" uzjogune i nece da raspravljaju...
Korisnikov avatar
By mizantrop
Ja bih na primer OVO zakonom zabranila :lol: :

''
By ...Sitnicava...
Aaaaaaaaaaa, znam to napamet!

Dativ kaže "kome, čemu?" - ON MENI, A JA NJEMU!

To je, bre, bio hit.

:yes:
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Momo
Originally posted by Popeye

mozda zbog toga sto oni koji se smatraju kompetentnim glasno "utvrdjuju" sta je to kvalitetno i ne-tresh od muzike i filmova pa se onda kad to cuju ovi koji ne vole to "kvalitetno", "dobro" i "ne-tresh" uzjogune i nece da raspravljaju...
je, sto posto je zbog toga. uzjogunjenost.
Korisnikov avatar
By bern
Kejša... ili kako se već piše + komplet smrdljivog teen popa iz SAD. Koja je to vrsta muzike? Vjerovatno bih i bez italopopa preživio (Boys, boys, boys / I'm looking for the good time / Boys, boys, boys / I'm ready for your love - Sabrina) LOL
By Hans
Ura za Izvorinku.
Shto se panka tiche, vrlo mi je cool pank u DDR i Nina Haaaaagen. :love: volim te nespojive stvari. :D
Korisnikov avatar
By Mage
narodnjaci, turbo folk, rep, hip hop itd...
By LeDeNa_
Narodnjaci...turbo folk...grand...ili to sve spada u isti kos?...nemam pojma ali je grozno.
By Ulix
Originally posted by Hans
Nina Haaaaagen. :love: volim te nespojive stvari. :D
Nadam se da shvataš da Nina Hagen ne nosi Pradu te da možda ima bubuljice po leđima. :awesome:

''

:love:
Korisnikov avatar
By 2kune
''

bilu frontu je tribalo još spustit a diskretan dodatak polukontri s hladnom korekcijom dalo bi osjećaj trodimenzionalnosti i draškajući kontrast u suradnji sa dominantnim toplim tonovima... :vogue:
By Hans
Originally posted by Ulix
Originally posted by Hans
Nina Haaaaagen. :love: volim te nespojive stvari. :D
Nadam se da shvataš da Nina Hagen ne nosi Pradu te da možda ima bubuljice po leđima. :awesome:

''

:love:
Naravno da da. Pradu nosi djavo. Mada, s obzirom na to da je danas po USA, ako se ne varam, moguće je. Barem tašnicu. :lol:

:P
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!