Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by GetStupid
Aleksandra Slađana Milošević, naša čuvena rock i pop pevačica i umetnica svetskog ranga
a koji svetski autoritet je to proglasio?
ili prvo treba biti GetStupid pa u to poverovati
Originally posted by Nykola
Ti si jos mlad da bi govorio o komunizmu, a sto se tice kapitalizma... i tu si tanak.
U kapitalizmu NEMA monopola - to je jos samo kod nas moguce.
Ovde se ne radi o Sladjani Milosevic, vec se radi o muzickoj sceni u nasoj zemlji. NE MOZE SVAKA TELEVIZIJA SAMO SEBE DA REKLAMIRA I DA PUSTA 24H MUZIKU SVOJE DISKOGRAFSKE KUCE! To je tema... a ne Sladjana.
a ja bio ubedjen da je tema : Podrška SLAĐANI MILOSEVIĆ u borbi protiv "Grand" monopola
a u kom to kapitalizmu televizija ne reklamira samu sebe i svoju diskografsku kucu?
Originally posted by walt333
Oduzeti nacionalnu penziju Sladjani Milosevic i dodeliti je Evi Ras :sudija:
Ne vidim zasto nekome smeta grand, a pogotovo ne vidim razlog da se borimo protiv granda da bismo oslobodili mesta Sladjani Milosevic da mi "Miki Miki veliki..." prodaje kao veliku umetnost. Ove grand pevacice barem ne polazu pravo na to da su nesto posebno bolje od svih kao doticna. Zinulo joj dupe za pare pa hoce grand honorare. :hand:
tacno tako

a Josipu Lisac sam uvek vise cenio od Sludjene Miloseviseve
By Hans
Ne verujem šta čitam...
Dobro, vama su štras i šljokice očigledno popili mozak. Ovde se ne radi samo o Slađani, već o gomili bendova koji nemaju ni delić medijskog prostora, ni delić!! Grand nema tri, već deset emisija na Pinku, ako dodamo i mediokritetski šou zvani Farma, plus trač emisije kod određenih spodoba. Pink kao zabavna televizija bi trebalo da neguje i pop i rok zvuk a da smanji informativne emisije koje su ubacili posle 2000. da bi dobili na 'ozbiljnosti', ma šta god to značilo.
'Miki Miki' je hit koji nikada, ali NIKADA neće moći da bude u istoj ravni sa bilo kojim jogurt hitom iz Granda. Ostale pesme takođe neću da pominjem jer je to aksiom. A zašto? Zato što je Slađana na jugoslovensku pop-rok scenu donela avangardu i u izrazu i u muzici i u stavu. A šta je i gde je danas originalnost? Molio bih za konkretne primere. E tu se ogleda to 'umetničko' kod Slađane kao i kod Olivera i Bebi i Josipe i ostalih. No dobro, videćemo šta će od toga ostati za dvadeset godina i da li će Ceca čije se suze protive gravitaciji dotaći taj nivo 'umetničkog'. Ili možda činjenica da nije dovoljno što se eufemistički iznosi prljav veš po emisijama gde se otkriva ko koga vara i ko voli sa konjem a ko ne nije dovoljna pa je gospođa Tucaković koja je pisala za Smak i Zanu morala da narodu objasni da neke osobe ostavljaju svoj donji veš kod paradajz-ljubavnika?? Je li to umetničko?? Nije. To je jeftina zabava koja bi po mom mišljenju trebalo da bude zabranjena mlađima od 18 godina koji ne mogu da razlikuju neke stvari. Ja mogu da skačem uz to do jutra ali ja to nemam u kompjuteru, niti to slušam u prevozu. Ne postoji jednostavno. Reći ćete da sam licemer. Možda, ali prema smeću možete biti licemerni koliko vam volja , ono se neće uvrediti i uvek će vas primiti nazad, samo da se spustite što niže. To je ono sine qua non. Isto kao u hrišćanstvu. Pokaješ se i otkriješ najniže o sebi pa te dobri Bog vrati na 'pravi put'. A znajući šta je to, nikad ne bih dozvolio da mi taj način mišljenja i poimanja nanjižih poriva našeg naroda postane kuturni obrazac. A to je ono što oni žele, samo su to lepo uvili i spakovali.To postaje kultura!! Kultura!!! Pa tako narod saznaje šta je insomnija preko Jelene Karleuše a deca koja imaju latinski u školama i idu u gimnazije to ne saznaju tamo. :zongler:
Nije Slađana Maja Nikolić pa da se ponižava pevajući razne pokušaje pesama i neće se prodati na jednoj Farmi. Slađani je mesto na državnoj televiziji koja postaje sve više ružičasta jer selo prodire i pod parket, pa nesrećni Tijanić mora da se dodvori najnižem ukusu. Znate, kad sam ja imao 4 godine na RTSu je išao koncert klasične muzike u podne. No, taj mentalitet skorojevića koji su prodali njive i došli u grad ne jenjava samo se modernizovao i stilizovao kao i folk devedesetih, aka turbo folk.
Slažem se ja, neka postoji Grand, svaka roba nađe kupca, samo mora postojati i nešto pored Granda.
Drugo, moguće je da Josipu mnogi više cene od Slađane jer u svojoj zemlji Josipa uživa poštovanje na državnoj televiziji a ne doživljava poniženje od kič-skandal-majstora Saše Popovića kao Slađana kod nas.
A u središtu svega je prokleti novac. Pa što se onda i vi gospodo ne prodate za neke dobre pare? Možda možete da unovčite i svoje znanje na taj način - gaženjem po zaslužnima pod krilaticom da na mlađima svet ostaje. Makijavelizam, pa šta? Ionako su nepoštovanje i nekultura deo jedne urbane ličnosti, zar ne?
Korisnikov avatar
By bern
Originally posted by Hans_87
Dobro, vama su štras i šljokice očigledno popili mozak. Ovde se ne radi samo o Slađani, već o gomili bendova koji nemaju ni delić medijskog prostora, ni delić!!
Obrati se Tijaniću. Bitno je da državna televizja otkupila fudbalska talmičenja. A otkupili su ih da bi zaradili, a para su imali jer im je dala DRŽAVA. A to su OGROMNE pare.

Onda prije nego što kreneš (-te) u krstaški rat protiv Granda i zavodite cenzuru na osnovu sopstvenog ukusa, zapitate se - taj što je dao penziju "avangardnoj" Miki-Miki, što ne makne komercijalni program i prostora da mladim umjetnicima?

Čisto mala napomena: nacionalna televizija ne treba da je mašina za stvaranje para, jer to rade privatne televizije.
To je ono sine qua non. Isto kao u hrišćanstvu. Pokaješ se i otkriješ najniže o sebi pa te dobri Bog vrati na 'pravi put'. A znajući šta je to, nikad ne bih dozvolio da mi taj način mišljenja i poimanja nanjižih poriva našeg naroda postane kuturni obrazac. A to je ono što oni žele, samo su to lepo uvili i spakovali.To postaje kultura!! Kultura!!! Pa tako narod saznaje šta je insomnija preko Jelene Karleuše a deca koja imaju latinski u školama i idu u gimnazije to ne saznaju tamo. :zongler:
Ko te je nafilovao ovim elitisičkim sranjima? Neki profesor, porodica? Jesi li ti (i još neki) ljut što niko ne radi na logičnom, pristupačnom i lijepom načinu da se kroz obrazovanje radi na kulturi - ili si ljut (ste ljuti) što kroz istu tu kulturu ne možeš/te da pokažete svoj "elitizam", jer ste, u pičku meterinu, saznali šta je "insomnija" preko latinskog?
Korisnikov avatar
By Wilhelmina

Ovde se ne radi samo o Slađani, već o gomili bendova koji nemaju ni delić medijskog prostora, ni delić!!
...ali, eh, sudbine ljute, ja ne vidim da se i jedan od te gomile spominje kao borac za umirucu srpsku kulturu, a da pri tom prima nacionalnu penziju.
Znate, kad sam ja imao 4 godine na RTSu je išao koncert klasične muzike u podne. No, taj mentalitet skorojevića koji su prodali njive i došli u grad ne jenjava samo se modernizovao i stilizovao kao i folk devedesetih, aka turbo folk.
A ja se jos uvek secam (i imam traume od toga) da je RTS emitovao celovecernji sou program Dragane Mirkovic, kao i njen film.

Slažem se ja, neka postoji Grand, svaka roba nađe kupca, samo mora postojati i nešto pored Granda.
Naravno. U potpunosti si u pravu. Ali, evo, ja ne volim niti slusam Grand. Mogu da pojmim da postoje ljudi koji to vole, slusaju, kupuju. Ali isto tako ne volim niti slusam Sladjanu Milosevic. I nema Boga da me se ubedi da je samo ona taj usamljeni prerijski jahac na medijskom nebu Srbije i regiona koji ce nas jednom sve spasiti i odvesti u zemlju Muzicke Carolije. Tako da, da, Pink preteruje sa svojim opajdarama, ali umesto sto se pretstavlja za Spasitelja licno, Sladjana bi mogla da, za promenu, nesto i otpeva. Pa snimi. Pa promovise. Pa ode da drzi koncerte.

Drugo, moguće je da Josipu mnogi više cene od Slađane jer u svojoj zemlji Josipa uživa poštovanje na državnoj televiziji a ne doživljava poniženje od kič-skandal-majstora Saše Popovića kao Slađana kod nas.
A i trece, nije otvoreno DSSovka. Neka se i ona pohebe sa Veljom, pa ce cika Velja da joj da bonu. I koncert u Nisu.
A u središtu svega je prokleti novac. Pa što se onda i vi gospodo ne prodate za neke dobre pare? Možda možete da unovčite i svoje znanje na taj način - gaženjem po zaslužnima pod krilaticom da na mlađima svet ostaje. Makijavelizam, pa šta? Ionako su nepoštovanje i nekultura deo jedne urbane ličnosti, zar ne?
A Sladjana je zasluzna za sta i kako tacno?
Korisnikov avatar
By *deni*

...'Miki Miki' je hit koji nikada, ali NIKADA neće moći da bude u istoj ravni sa bilo kojim jogurt hitom iz Granda.....
Uf, možeš misliti - " Miki, Miki veliki, Miki, Miki, mali, drži me za ruku, stegni me u struku .... "

Jača umetnost.
:roll:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa neka je i umetnost, hajde, ne marim, ali neka, brate mili, snimi neki novi hit takve umetničke težine, neka oplemeni ovaj kulturno-umetnički posrnuli narod.
To što je penzionerka koja prima nacinalnu penziju joj nije opravdanje što ne stvara. Ako može tako matora da sikće na mlađe i atraktivnije, poželjnije koleginice iz susedne branše, što ne bi mogla da stvara u okviru svoje branše ?
Umetnica Lepa Lukić je još starija od nje, pa opet - eno je - priprema jubilarni 40 po redu album u karijeri i još nastupa rame uz rame sa mlađim kolegama Radom Manojlović i Bokijem13.
:sunce:
Korisnikov avatar
By nsc
Ne verujem šta čitam...
Dobro, vama su štras i šljokice očigledno popili mozak. Ovde se ne radi samo o Slađani
procitaj naziv teme : Podrška SLAĐANI MILOSEVIĆ u borbi protiv "Grand" monopola
By Hans
:roflmao:
Meni je dovoljno što ja znam da sam u pravu a za to je dokaz ovo seciranje mog posta. Drago mi je i ako vas je iznervirao . To je moje mišljenje i nemam nameru da odgovaram i da išta objašnjavam jer je sve jasno kao dan.
Korisnikov avatar
By *deni*
Sunce, ti si u pravu za sebe i za one (malo)brojne koji dele tvoje mišljenje.
Ja sam secirao tvoj post da bih izdvojio deo koji sam želeo da prokomentarišem. Glupo mi je bilo da citiram ceo post dužine jednog sastava na pismenom iz srpskog jezika zbog samo jedne tvoje misli koju sam želeo da pobijem.
Nema govora o nekakvoj nervozi.
:)
Korisnikov avatar
By nsc
ma brate samo opusteno, niko se ne nervira, divimo se gluposti, vazno je samo da si ti nama u pravu
By Hans
Ne moras da mi se obracas kao varvarin sa tim "brate". Toga imam dovoljno u hetero svetu. Ok?
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ma, nemojte, molim vas... Pogledajte šta su napravili Maji Odažklijevskoj. Lebac joj uzeli, poslali je na farmu da kolje živinu, a sad bi i oči grabuljama da joj iskopaju. :odbij:
Korisnikov avatar
By deran
samo polako-iće i alexandra-imam dve pesme-milošević na farmu...:P
By Hans
GORIM OD ZELJE DA UBIJEM NOC – 1979

1. Ocigledno nije mi svejedno
2. Pusti neka stvari teku svojim tokom
3. Gorim od zelje da ubijem noc
4. Amsterdam
5. Moja cudna putovanja
6. Cuvaj me
7. Moj brat po pesmi
8. Kontrolisi se

NEUTRAL DESIGN – 1983 :love:

1. Das Licht Von Kairo (Svetla Kaira)
2. New York
3. Hey, Little Boy
4. Klovn I Smrt
5. Miki, Miki
6. Neko je Tu
7. Nad Tobom Andjeli Imaju Moc
8. Ja Sam Neka Cudna Vrsta

ALEXANDRA SLADJANA MILOSEVIC &DARKO KRALJIC – 1988

- Bez nade
- Two of a kind
- Ljubav, ah ljubav
- Oprosti
- The Thrill (New love)
- Ponekad
- Suvise sam tuzna
- Novela

Sladjana i Dado, 1989.
1. BEZ NADE

2. TWO OF A KIND

3. LJUBAV AH LJUBAV

4. OPROSTI

5. THE THRILL/NEW LOVE

6. PONEKAD

7. SUVISE SAM TUZNA

8. NOVELA

9. PRINCEZA

DADO TOPIC

10. LET 305

11. NA KONCERTU ROLLING STONESA

12. BALADA O MARIJI DIRISAMER

13. APARTMAN 1001

14. ROCK’N'ROLL MAMA

15. MILION DOLARA

16. HALLO HONEY

HARMONY Compilation of ballads – 1998

1. Harmony
2. Prvi Sneg (Dolazi Zima)
3. Moj Brat Po Pesmi
4. Jednom Ce Neko
5. Samsara
6. Das Licht Von Kairo
7. ja sam neka cudna vrsta
8. nad tobom andjeli imaju moc
9. times are changing
10. two of a kind
11. ponekad
12. the thrill (new love)
13. oprosti
14. bez nade
15. ljubav, ah ljubav
16. novela
17. suvise sam tuzna
18. princeza

ANIMAL TESTED – 2000

1. My Cross Is Bleeding
2. Purple
3. A View From The Balcony
4. U Mojoj Basti Raste Cudno Cvece
5. Sexy Dama ll
6. How Far Is America ?
7. Uniform
8. Detonatori
9. Legalize Freedom
10. Vojnik (Soldier Blue)
11. Ko Ce Reci Ljudima?
12. Biodegradable

METAMORPHOSIS VOL. 1 – 2002

1. FANTASTICNO PUTOVANJE
2. BABY
3. UPALI SVETLO
4. NEKO JE TU
5. NAD TOBOM ANDJELI IMAJU MOC
6. JA SAM NEKA CUDNA VRSTA
7. AU, AU
8. SEXY DAMA
10. PUSTI NEKA STVARI TEKU SVOJIM TOKOM
11. KLOVN I SMRT
12. RECEPT ZA LJUBAV
13. SRECAN TI RODJENDAN
14. AMSTERDAM
15. MOJ BRAT PO PESMI

METAMORPHOSIS VOL. 2 – 2002

1. MOJA CUDNA PUTOVANJA
2. GORIM OD ZELJE DA UBIJEM NOC
3. OCIGLEDNO NIJE MI SVEJEDNO
4. DAS LICHT VON KAIRO (SVETLA KAIRA)
5. PRVI SNEG (DOLAZI ZIMA)
6. TIMES ARE CHANGING
7. NO, NO, NO (TOY BOY)
8. HEY LITTLE BOY
9. NEW YORK
10. SPECIFICATION
11. MIKI, MIKI
12. DRZI ME ZA RUKU
13. SEXY DAMA II
14. MY CROSS IS BLEEDING
15. VOJNIK
16. DOSTA SUZA
17. PRINCEZA

METAMORPHOSIS VOL. 3 – 2002

1. HARMONY
2. PRVI SNEG (DOLAZI ZIMA)
3. MOJ BRAT PO PESMI
4. JEDNOM CE NEKO
5. SAMSARA
6. DAS LICHT VON KAIRO
7. JA SAM NEKA CUDNA VRSTA
8. NAD TOBOM ANDJELI IMAJU MOC
9. TIMES ARE CHANGING
10. TWO OF A KIND
11. PONEKAD
12. THE THRILL (NEW LOVE)
13. OPROSTI
14. BEZ NADE
15. LJUBAV, AH LJUBAV
16. NOVELA
17. SUVISE SAM TUZNA
18. PRINCEZA
Korisnikov avatar
By BellyButton
Fali ti pesma sa Mesama... "Fantasticno Putovanje"... Sladjanina najbolja pesma... ;)
Korisnikov avatar
By deran
...i šta sad-misliš faca je... :srbin:

aj,dobro-alexadra-imam tri poznate pesme-milošević će na farmu...

zvinjavam ti se na nanetoj duševnoj boli...:lol:
By Hans
:carica:
Mooooooooje mooooci ne preeeestajuuuuuu....
Korisnikov avatar
By Loni
Zna se ko jedini može da stane na crtu Grandu.

NOVI DIREKTOR RADIO TELEVIZIJE SRBIJE !

Nije kriv Pink što ima Grand već drugi, što nemaju alternativu.
Kad na RTS-u dođe čovek, kome je stalo do muzike, i kad uloži novac da formira novi muzički glamurozni šou bar jednom nedeljno, tad će se nešto promeniti s mrtve tačke
By Hans
Originally posted by Loni

Zna se ko jedini može da stane na crtu Grandu.

NOVI DIREKTOR RADIO TELEVIZIJE SRBIJE !

Nije kriv Pink što ima Grand već drugi, što nemaju alternativu.
Kad na RTS-u dođe čovek, kome je stalo do muzike, i kad uloži novac da formira novi muzički glamurozni šou bar jednom nedeljno, tad će se nešto promeniti s mrtve tačke
:hvala:
Korisnikov avatar
By deran
ništa tu neće pomoći-alexandra će i dalje imati tri poznate pesme i ići će na farmu...:smeh:
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by Dzelajza Rouz

Ma, nemojte, molim vas... Pogledajte šta su napravili Maji Odažklijevskoj. Lebac joj uzeli, poslali je na farmu da kolje živinu, a sad bi i oči grabuljama da joj iskopaju. :odbij:
:lol:
By Hans
Originally posted by deran

ništa tu neće pomoći-alexandra će i dalje imati tri poznate pesme i ići će na farmu... :smeh:
Derane, a da organizujemo ti i ja neko valjanje u blatu na Farmi pa da vidimo koliko AlEksandra stvarno ima pesama, hm? :kopa:
Korisnikov avatar
By deran
kad ja napišem to ALEXANDRA,ja to ne zmišljam-tako joj je na zvaničnom sajtu...

e sad,što je to meni smešno,to je moja stvar...

ti imaš pravo da je voliš i znaš njene pesme,da je smatraš krstaškom ratnicom,svetom petkom,ma šta god poželiš...to je tvoja stvar.

što se pak tiče broja pesama-pa ne znam koliko ih na primer ima,ajd da ne budem baš skroz...neka granduša,tako da to ne znači ništa...

a valjanje...pa moglo bi,hanse,dalo bi se,ali ne u blatu...:pervert:
Korisnikov avatar
By confinatti
Toj penzionerki bi bilo bolje da kupi neku stringlu vunice pa da isplete neke carape na primer,bilo bi joj od koristi ai ide zima.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!