Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
OT band, i Sonja zvuce ocajno... nisu dovoljno upoznati sa svojim vokalnim mogucnostima (najcesce NEmogucnostima), niti su im glasovi istrenirani, i ne znaju da ih kontrolisu kako treba da bi to zvucalo prijatno na uho.
Takodje je tu mozda bitan faktor i izbor pesme.

Oskar i BQ su cool, mislim muzika... text pomalo :lood: , a i vecina evrope to nece bas razumeti ukoliko budu izvodili na srpskom... a na engleskom vec ne znam kako bi to zvucalo.
Jedino se nadam da scenski nastup nece stvarni ciniti ove lutke!
Korisnikov avatar
By erkondisn
aleluja, blagoslov, krscanski motivi. tijanic ce odabrati ovo za svoju pravoslavnu bracu :)

(pa da vidimo jel smo bili u pravu :giggle: )

sonja mi je skroz pristojna i ok, a favoriziram milicu i danchi :)
Korisnikov avatar
By Zemunac
Ovo Kaya sa OT bendom?! :shok:
Oscar je stvarno super, ali je lutkarska predstava totalni debilizam.
By Hans
Ana Nikolitj, s tim shto se pesma mora prevesti na engleski. Mislim...pudrijera.... :please:
By Sixto
Oskar i Kvinsice cak i nisu losi jbt, doduse pesma je slicna Ludom letnjem plesu!

OT da ne komentarisemo jer izvikana deca, progurana svuda i svakuda uprkos netalentu i bez harizme stvarno bi mogle da ustupe mesto Zvezdama Granda! Ne znam sta kontaju, obuces kozne rukavice i odmah si superstar! Jes malo morgen!
Samo cekam kad ce Sasa Popovic da se seti beovizije i posalje decu, pa rezervise odlazak na ESC narednih 10god!
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Sixto

Samo cekam kad ce Sasa Popovic da se seti beovizije i posalje decu, pa rezervise odlazak na ESC narednih 10god!
već je to radio :P

i KONAČNO da čujem tu pesmu koju čekam dva meseca!

:rock:

''

:rock:
Korisnikov avatar
By queeria
Kako saznajem iz dobroobaveštenih izvora, grupa ETAR (koja će nastupati pod rednim brojem 8) će pokušati da iskaže svoj protest zbog zabrane konferencije GSA u Sava centru.

Ja se nadam da će im uspeti i da će to izvesti. Jedva čekam večeras Beoviziju :D

8. ETAR - Sanjaj me

Slika
Korisnikov avatar
By Myto
U koliko sati pocinje?
Korisnikov avatar
By IriS
da se podsetimo svih dosadašnjih pobednika Beovizije:

2003. Toše Proeski/Čija si
''

2004. Negativ/Zbunjena
''

2005. Jelena Tomašević/Jutro
''

2006. Flamingosi feat. Luis/Ludi letnji ples
''

2007. Marija Šerifović/Molitva
''

2008. Jelena Tomašević/Oro
''
Korisnikov avatar
By Myto
Nadam se da ce Jelena ostati na skoru od 2 pobede.
Korisnikov avatar
By IriS
ja ne mogu da se otmem utisku da je ubedljivo najbolja pesma koja je pobedila na Beoviziji "Jutro" Jelene Tomašević.
i nikad neću zaboraviti koliko sam bila besna posle onog skandaloznog glasanja crnogorskih predstavnika žirija na Evropesmi/Evropjesmi u Podgorici.
Korisnikov avatar
By Lunja
je l ima neki fucking net stream koji radi?? :retard:
Korisnikov avatar
By IriS
ijuuuuu

dobra Beovizija ove godine.
ma sta dobra, odlicna!

posle one pretuzne Dore, ovo mi dodje kao vrhunsko zadovoljstvo :D
Korisnikov avatar
By Zemunac
Ja o Beoviziji opushteno postujem u Evroviziji. Molem da se moj post momentalno prebaci odande 'vamo. :lol:
Korisnikov avatar
By Myto
Do sada je samo Lejla hot bila dobra. Sonji su promasili totalno pesmu, losa kopija Ivane Negativ...i to je tuzno...Sonja moze bolje, mnogo bolje.
A Anu Nikolic je sminker jako zajebaoooo.
Korisnikov avatar
By Sunce
Uzas zivi. Ali ona dvojica sto pevaju "Glorija" ili tako nesto :smeh: . Bili bi odlicni da se na kraju poljube, ali vlazno i dugo. :smeh:

uzaaaaaaaaaaaaaas! :seronjo:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Aleluja pobedjuje. Mogu da se kladim...
Korisnikov avatar
By bigirl
OT da ne komentarisemo jer izvikana deca, progurana svuda i svakuda uprkos netalentu i bez harizme stvarno bi mogle da ustupe mesto Zvezdama Granda! Ne znam sta kontaju, obuces kozne rukavice i odmah si superstar! Jes malo morgen!
Tako je! Tako je! Tako je! Mali Svilar jbt jebe kevu sa glaščinom, a ne ovaj mali Vukašin... Kad ga zavuče kroz nos dođe mi da mu opalim šamarčinu. Pevaj brate, ne foliraj se! :domino:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by bigirl
Tako je! Tako je! Tako je! Mali Svilar jbt jebe kevu sa glaščinom, a ne ovaj mali Vukašin... Kad ga zavuče kroz nos dođe mi da mu opalim šamarčinu. Pevaj brate, ne foliraj se! :domino:
Zvezde Granda su chini mi se pre dve godine imale priliku da odu na Evroviziju?
"Od simpatije do simpatije, shvati leto je, nisam bez mane" :lol: Bejahu to Tanja Savic i Bane Mojicevic. :lol:

Aleluja ima bar neki aranzman i muziku. A Kaya je presudan faktor definitivno. :D
Korisnikov avatar
By Zemunac
A ova Alisa iz Zemlje Gruva me podsetila na Amy Whinehouse. :lol:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ali Glorijaaa! Umirem od smeha i od gadosti! Oni nisu normalni! :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Mislim da je jasno da ce pobediti OT band...

Beovizija ove godine je totalni krsh...

U aetru mi je drugarica iz srednje pa kao navijam i za nji...
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Sunce
Ali Glorijaaa! Umirem od smeha i od gadosti! Oni nisu normalni! :pucaodsmeha:
jao. ja bih onog crnog usvojila da ga zena i ja mazimo :cuddle: i pazimo :fuck:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!