Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by ^Inaniel^
Playing the angel ima razlichite kritike, ali ja ne mislim da im se umanjio kvalitet pesama.
Obozavam taj album..
:trampolina:
"Playing the Angel" je neuporedivo bolji album od "Exciter-a" pre njega... Kvalitet pesama se nije umanjio, naprotiv...
Naravno, "Violator" je neprevazidjen i ja ochekujem da chujem pesme sa njega na koncertu...

I'm soooo there :muzika:

Inache, ljudi najvishe vole album "Violator" zbog "Enjoy the Silence", koja je po mom mishljenju osrednja pesma (meni lichno chak pomalo dosadna zbog svog slatkastog dance prizvuka)... Poslushajte "Halo", mozda najkvalitetniju na albumu, ali osudjenu da ostane u drugom planu zbog svoje muzichke tezine i chinjenice da ju je potrebno chuti vishe puta da bi se dopala...
''
Korisnikov avatar
By Sunce
Meni su rekli da izgledom malo podsecam na pevaca. :hvala: Dave Gahan :kasalj:
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by BellyButton
Originally posted by ^Inaniel^
Playing the angel ima razlichite kritike, ali ja ne mislim da im se umanjio kvalitet pesama.
Obozavam taj album..
:trampolina:
"Playing the Angel" je neuporedivo bolji album od "Exciter-a" pre njega... Kvalitet pesama se nije umanjio, naprotiv...
Naravno, "Violator" je neprevazidjen i ja ochekujem da chujem pesme sa njega na koncertu...

Inache, ljudi najvishe vole album "Violator" zbog "Enjoy the Silence", koja je po mom mishljenju osrednja pesma (meni lichno chak pomalo dosadna zbog svog slatkastog dance prizvuka)... Poslushajte "Halo", mozda najkvalitetniju na albumu, ali osudjenu da ostane u drugom planu zbog svoje muzichke tezine i chinjenice da ju je potrebno chuti vishe puta da bi se dopala...
Ja kad ih slusham, samo mi je zvuk bitan...
Volim pesme koje zvuche tuzno, mrachno, a nadje se i neka veselija.

Here is the House
Photographic
Things That You Said
Question of Time
Stripped
Everything Counts
Master and Servant
Shake the Disease [pogotovo lajv i akustik piano lajv u Milanu2006]
Strangelove
Never Let Me Down Again
Behind The Wheel
Enjoy The Silence
Walking In My Shoes
Barrel of a Gun
Policy Of Truth
It's No Good
I Feel Loved
Sister of Night
It's Called a Heart
Home

i ceo
PLAYING THE ANGEL sa naglaskom na LILIAN

NADAM SE DA TJE LILIAN SVIRATI UZIVO :radosnice:

EVO ZA VAS FORUMASHE UZIVO PHOTOGRAPHIC!
''
Korisnikov avatar
By zachary85
Dolaze!!!
Mislio sam da ce objaviti da ce otici u Budvu...

Ali...Usce je mesto gde ce se sve desiti...
:tamoamo:
By Swanheart
"Depeche Mode" će nastupiti na beogradskom Ušću u okviru "Tuborg Green festa", za čiju produkciju su zaduženi "Live Nation" i "State Of Exit".

Prema raznim anketama, koje su obavljane godinama unazad "Depeche Mode" je sastav, koji domaća publika najviše želi da vidi u Srbiji.

Turneja u okviru koje će bend nastupiti u Beogradu nazvana je "Tour Of The Universe 2009", i u okviru nje će nastupiti u 28 evropskih gradova. Turneja počinje 22. maja u Izraelu i završava se u julu u Portugalu. Pored sastava "Depeche mode" u Beogradu će nastupiti još dva, za sada neimenovana, benda za koje organizatori kažu da će predstavljati jedan veoma interesantan strani i jedan regionalni bend.

Po informacijama koje su organizatori dobili od agencije “Live Nation”, koje nisu zvanične, nastup sastava “Depeche Mode” trebalo bi da traje više od 100 minuta.

Prodaja ulaznica za nastup sastava "Depeche Mode" počinje 10. oktobra u 12 časova, i karte će moći da se naruče preko preko internet sajtova www.exitfest.org i www.gigstix.com po promotivnoj ceni od 2390 dinara za parter (broj ulaznica će biti ograničen), redovna cena karata za parter iznosiće 2990 dinara i one će u prodaju biti puštene čim sve ulaznice po promotivnim cenama budu prodate.

Karte za ograđeni prostor ispred same bine, takozvani "fan pit", iznosiće 3990 dinara, dok će VIP ulaznice koštati 7500 dinara.

"Fan pit" ima ograničen kapacitet i ograđen je. To znači da će posetioci sa ulaznicama za parter biti iza ograde "fan pita", koja je postavljena na oko 50 metara od bine, dok če posetioci sa ulaznicama za "fan pit" biti ispred same bine, što je i razlog veće cene ovih ulaznica.

U prodaju će ukupno biti pušteno 20.000 karata, ali će u slučaju dodatne potražnje kapacitet biti proširen.

Kako je najavljeno na konferenciji održanoj u Berlinu 6. oktobra bend se trenutno nalazi u studiju gde rade na novom albumu koji će se u prodaji pojaviti u aprilu 2009.

http://www.b92.net/kultura/pop/vesti.ph ... _id=322238
Korisnikov avatar
By Paki
Evo i ovo...
- Prodaja ulaznica za Tuborg Green Fest na kojem će nastupiti Depeche Mode počinje u petak, 10. oktobra 2008. u 12 časova na gigstix.com.

- Broj ulaznica je ograničen na 20 000.

- Cene ulaznica:

Parter (promotivna cena) 2390 dinara (broj ulaznica ograničen)
Parter (redovna cena) 2990 dinara
Fan pit 3990 dinara
VIP ulaznice 7500 dinara

- Od 10. oktobra u 12 časova, najbrži će moći da dođu do ulaznice po promotivnoj ceni od 2.390 dinara. Prodaja ulaznica po redovnim cenama počeće čim ulaznice po promotivnim cenama budu prodate.
http://kontraweb.net/vesti/pocinje-prod ... -mode.html
Korisnikov avatar
By EnRage
Dolaze i u ZG, 21.5., 19.000 karata ce biti pusteno u prodaju, a koncert ce biti u Areni. Kazu, dosad nevidjen spektakl jer ih Zagreb nikad dosad nije mogao dozivjeti "u punom sjaju" s obzirom da niije bilo adekvatne dvorane u koju bi stala sva njihova koncertna oprema.

Cijene karata su nesto vece nego u Srbiji, stajanje je 330 kuna iliti oko 3400 din.
Korisnikov avatar
By LittleRed
ako uspem da pronađem posao pre nego se sve karte rasprodaju, idem,obavezno (kakav kondicional :sigh: )
obožavam ih :love:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Depeche je moj omiljeni bend izmedju ostalog i zato shto njihov novi repertoar volim skoro podjednako kao i stari (to je kod mene sluchaj josh jedino sa Duran Duran), tako da cu im oprostiti chak i ako ne budu svirali "Strangelove" na koncertu... :D
"Halo" nece svirati sigurno, ali zato ga ja sviram svaki dan :D

''
Korisnikov avatar
By Vel boy
Depeche Mode, meni omiljena grupa iz mojih tinejdzerskih dana :grouphug:

jakne metalke (iako nije metal grupa), posteri na zidu mi sobe itd......
Korisnikov avatar
By Vel boy
ma to je vishe sleng i slabo precizan izraz za one uglavnom crne jakne sa hefty zipper-ima tj. fershlusima, slichno onome shto na nekim slikama i DM-ovci nose. popularne narochito u kasnim osamdesetim-ranim devedesetim, my time.....
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Upravo sad pokusavam da kupim ulaznice preko gigstix.com i ne mogu! Registrovala sam se, ali kad kliknem na "buy now" nista se ne desava... Je l ima jos neko problema?
Korisnikov avatar
By IriS
fala donjoj pipi!
rezervisala i sad odo' da radim :lol:
Korisnikov avatar
By Val
Ju, sad tek videh! Zboo postavila temu! Necjesh valjda posle Madonne "na" Depeche? :shok:
Korisnikov avatar
By EYA
ja cu da padnem u nesvest, bar tri puta (u fan pitu) tokom koncerta.... ko ce da me pridrzava ?
:drama:
Korisnikov avatar
By EYA
srce si, i ja cu tebe, ako zatreba :D
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Val
Ju, sad tek videh! Zboo postavila temu! Necjesh valjda posle Madonne "na" Depeche? :shok:
pa naravno da hocu....bilo je vreme da se pojave.
Korisnikov avatar
By Stanwik
oni su mi uzori! tako da IDEM! voleo bih cuti uzivo: Everything Counts (In Larger Mounts), John The Revelator, People Are People, Blasphemous Rumours, Black Celebration, Love In Itself....
By Paranoid Androgynoid
samo me plasi malo ovaj "tuborg green fest".. nemoj da bude kao za RHCP, koncert, koncert.. pa ispade tezga od 1h u sred njive :novine:
Korisnikov avatar
By spliff
pishe na sajtu gde prodaju karte 100 minuta minimum
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by spliff
pishe na sajtu gde prodaju karte 100 minuta minimum
nisam ja ni citala sta pise na tom sajtu, samo kliktala kliktala kliktala dok mi nije stigla uplatnica :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
jel stigao kome vaučer?

ja ga čekam ko ozeblo sunce. :shrug:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!