Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Zonche!
spot je solidan...mada pesma...ne znam...
Korisnikov avatar
By ogi_ns
HVALA ZA NOVI LINK I HQ SPOT!!!

WOW! Spot je super!!!

Mislim da ce dobro proci, ova promena joj je trebala...
By ~ Le Saint X ~
nisam jos video spot...

pa, dobro c e proci u latino americi...for sure...
za ostatak sveta...
ipak, pesma nije kechi kao
la tortura npr....
Korisnikov avatar
By ogi_ns
JAKO MI SE SVIDJA OVA SLIKA!!!
MORAO SAM DA JE PODELIM S VAMA, GUYS :D

Slika

:love:
Korisnikov avatar
By V25
Naša Jennifer je stvarno sve lepša i lepša... Uvek je bila žena od stila, ali ovo je pun pogodak... jedva čekam taj novi album!!!!!!! Ja sam njen fan još od samog početka...
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Looking STUNNING again!
@ the Donatella Versace's WALK OF STYLE - Rodeo Drive
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Slika
Korisnikov avatar
By V25
Ne čini li vam se da je Jenny previše smršala??? A guza??? a stomačić???? :wtf: Mada, stvarno je prelepa.

Novosti:

1. "Que Hiciste" je dospeo na mesto br. 1 na USA Total Request Live(TRL) top listi.

2. Album izlazi u USA 27.03. a u Evropi 03.04.2007.

3. "Que Hiciste" treba da puste u iTunes shopove sredinom marta, najverovatnije 13.03.
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Originally posted by Beogradjanin18
Ne čini li vam se da je Jenny previše smršala??? A guza??? a stomačić???? :wtf: Mada, stvarno je prelepa.
ne, meni je skroz normalna...
Novosti:

1. "Que Hiciste" je dospeo na mesto br. 1 na USA Total Request Live(TRL) top listi.
:klap: samo zaje*ala se jer je spot izasao toliko puno pre singla... prodaja ce biti manja...
2. Album izlazi u USA 27.03. a u Evropi 03.04.2007.
jel to neka promena?? prvobitno je objavljeno obrnuto! tj da izlazi prvo u EU a onda u US :puzzle: (pogledaj moj post od 31.01)
3. "Que Hiciste" treba da puste u iTunes shopove sredinom marta, najverovatnije 13.03.
iTunes je online prodaja muzike, right? :neznam:
By ~ Le Saint X ~
da...lepa je...no doubt
ali mi spot nije bas nesto....
Korisnikov avatar
By V25
Da, iTunes je prodavnica digitalnih singlova i albuma i trenutno zahvata 90% USA tržišta. Tamo gotovo više niko ne kupuje CD singlove...

Slična situacija se dogodila sa Pink i pesmom "U+Ur Hand", kada je spot u oktobru dospeo na mesto br.1 na USA TRL top listi, (što je za Pink ogroman uspeh) a single tek ušao na Hot 100 listu u januaru 2007. i to se plasirao na mesto br. 89.
Korisnikov avatar
By ogi_ns
evo slike za album (as seen on amazon.com)

Slika
Korisnikov avatar
By ogi_ns
i da, evo odgovorno mogu da tvrdim da

PRVI U SRBIJI POSEDUJEM ORIGINALNI NOVI ALBUM!!! :rock:

i to pre njegovog official releasa

(zahvaljujuci Minhenskom WOM-u, a kojim trikom su ga oni nabavili tako rano - ne zanima me)

slike su lepe, imaju textovi svih pesama, a album kao album mi je malo spor, al pesmice su fine...

:trampolina:
Korisnikov avatar
By shumadinac
pa kad se već hvališ, onda ga bar i podeli sa nama, stavi to na neki link, pa mi pošaalji na u2u, ako bi bio toliko ljubazan

:hail2:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Originally posted by shumadinac
pa kad se već hvališ, onda ga bar i podeli sa nama, stavi to na neki link, pa mi pošaalji na u2u, ako bi bio toliko ljubazan

:hail2:
dragi (jeti) sumadince,

album je procureo jos pre par nedelja na net!
mogao si ga (kao i ja) skinuti odavno, ako koristis torrente ne moram ti nista vise reci! tako ces ga najbrze naci, i skinuti.

ja se ovde hvalih da imam original cd, :D
iako ga jos nisam ni ubacio u cd plejer, jer nema potrebe :lizalica:
Korisnikov avatar
By M M and I
J Lo izdaje novi album ... blago si ga nama!!! :colorado:

:drama:
By ~ Le Saint X ~
Ja cu se drzati samo singlova...
za sada ne nameravam da skinem album...

Jewel mi je ...

:snob:
Korisnikov avatar
By V25
Album je jako dobar, iynad mojih očekivanja.
Korisnikov avatar
By ogi_ns
promocija albuma (negde) i pojavljivanje na spanskom TRLu MiTRL
SlikaSlika

ovde je prelepa (mada, kad nije...?)
Slika
:love:
Korisnikov avatar
By shumadinac
album je sranje živo...nisam očekivo da će da bude toliko spor...mislio sam da će da se vrati malo više prvobitnom latino ritmu, a ono ništa...mah
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Jenny je rekla u jednom intervjuu da je ovaj album njen intimniji i po licnom izboru napravljen jer je ceo na spanskom i da je zato htela da ga napravi u tom , romanticno sentimentalnom stilu, bez komercijale (prevelike)...

(parafrazirao sam)

pesme jesu kvalitetne, i lepe su, ali niko nije ocekivao album balada (izuzevQH koja je polubalada i Te voy a querer)

a booklet dakako vredi, R! ;) imam sve tekstove, fotke su super, nekako ne lice na nju i jako su hldane, a i morao sam da popunim kolekciju u kojoj imam SVE njene originalne diskove i DVDe do sada...
Korisnikov avatar
By ogi_ns
evo i ne bas lepe vesti...

Ritmo Latino, a Spanish music store chain, has banned all Jennifer Lopez CDs after the "singer" refused to make in-store appearances to promote her first Spanish-language CD, "Como Ama una Mujer" ("How a Woman Loves"). Ritmo president David Massry said:

We've supported her from the beginning. Now we're told by her record company she will only visit Anglo retail outlets...This is a Spanish-language CD, and if she wants to discriminate against the Latin community, then we will not sell her product. This is not the first time this has happened. Celebrities have this notion that when they reach a certain level of crossover appeal, they forget quickly where they started. We will no longer tolerate these situations."

Jennifer Lopez tells people she's from "the block," but the only way she'd stay in the Bronx now is if she was being held hostage. She's made millions from her overrated ass and other people's choreography, now she refuses to take time out to thank the only people that still give a shit about her. Puerto Ricans like knives and parades, so Lopez better be careful with how she treats these people, because the next time she sees New York, her head will be on a stick.
Korisnikov avatar
By ogi_ns
i don't like this dress :no:
Slika
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!