Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
Svaki put "otkidam" na pesmu koju je pevala sa Korni grupom o partizanki Mariji Bursac po poemi Branka Copica,I tece,tece vrijee,Sto me cini sretnom...Vrhunac.Prosto nestvarno zvuci,lepo,odise kao bajka...
By Ulix
O, da... I tece, tece vrijeme je izvanredna pesma. Tekst, interpretacija... sve...

A ako se zove ta sa Korni grupom? Bice da je imam negde, ali ne mogu da se setim imena.
By Ulix
Originally posted by Morrison
1941.
A da, znam tu pesmu, samo se ne bih nikad setio Josipe, od 15 minuta razbijanja nemackih ceta...

O tebi pjevam Marijo,
Marijo, o djevojko ratnice, ratnice... jel to?

PS
Zbog jebenog dial-upa nisam u mogucnosti da otvorim to sto si postavio. :peace:
Korisnikov avatar
By Tungi
da,djevojko ratnice....Nije valjda da si na dial up-u?
Korisnikov avatar
By IriS
iako je snimak loš (u početku je lošiji nego malo kasnije), ovo što sam čula mi je nateralo suze na oči koliko je dobro... neverovatno je kako su uspele da prenesu emociju :placko:

Josipa Lisac&Nina Badrić - Poljubi me, LIVE 2001.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9vwkz8TX ... re=related[/youtube]
Korisnikov avatar
By Tomek
Da, da, obozavam jeeeee....
Upravo tako :wow:
Korisnikov avatar
By Tungi
Treba odgledati i ostale izvedbe.
Korisnikov avatar
By *deni*
Zelite li da postavim omote nekih ploca ove eminentne umetnice ?
:vatroslava:
Naravno da zelite !
Evo

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Blady
Ja se prikljucujem ovom fan klubu... jbg-a nisam znala, pa sam ga otvorila :)
Korisnikov avatar
By deckonja
i ja se prikljucujem fan klubu,a usput bih malo da se hvalim kako sam u subotu, posle njenog fenomenalnog koncerta, bio u prilici da se upoznam i fotografisem sa njom :)
Korisnikov avatar
By Azdaja
Ajao,nemam pojma zasto ja nju ne volim,ni videti,a ni cuti...ali eto da ne budem hejterka u fan klubu...aj "upisite" i mene,moUzda mi se svidi :lol:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Azdaja
Ajao,nemam pojma zasto ja nju ne volim,ni videti,a ni cuti...ali eto da ne budem hejterka u fan klubu...aj "upisite" i mene,moUzda mi se svidi :lol:

Kada sam ja bila teenager, nisam je volela, ni videti ni cuti, no to je kratko trajalo. :)

Smatram je najboljim vokalom na ovim prostorima EVER........ona je jedini jazz vokal u stvari.

Bila sam na koncertu, ali mi je neopisivo zao sto je to bilo na trgu-seljani, umesto u nekom intimnijem i lepsem prostoru.
Imala sam prilike, pored Legende da cujem i ponekog seljacinu koji iz mase dovikuje:"Smaranjeee!", a jedan je cak i povracao.......

Toliko o trgovima, Exitima i ostalim stocnim vasarima na kojima se pojavljuju nazovi ljudi :nokti:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Zoe
Originally posted by Azdaja

Kada sam ja bila teenager, nisam je volela, ni videti ni cuti, no to je kratko trajalo. :)

Smatram je najboljim vokalom na ovim prostorima EVER........ona je jedini jazz vokal u stvari.

Bila sam na koncertu, ali mi je neopisivo zao sto je to bilo na trgu-seljani, umesto u nekom intimnijem i lepsem prostoru.
Imala sam prilike, pored Legende da cujem i ponekog seljacinu koji iz mase dovikuje:"Smaranjeee!", a jedan je cak i povracao.......

Toliko o trgovima, Exitima i ostalim stocnim vasarima na kojima se pojavljuju nazovi ljudi :nokti:

Pa dobro.. :) Vidis,ni kao tineJdzer je nisam volela,a ni sada...

Ne kazem da mi se mouzda jednom u zivotu nece poceti svidjati njena mjuza,zato sam se i upisala na vreme ... :D
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by deckonja
i ja se prikljucujem fan klubu,a usput bih malo da se hvalim kako sam u subotu, posle njenog fenomenalnog koncerta, bio u prilici da se upoznam i fotografisem sa njom :)
Stvarno?Mislish na novosadski koncert?!Pa i ja sam bio tamo i slikao se.Uzgred,ja sam i na njenom forumu,tako da se poznajemo:right:
Korisnikov avatar
By YouKnowMyName
Ja sam josh u srednjoj? Jesam li ja najmladji koji se upisuje u ovaj Fan Klub?
Josipa je savrshenstvo! Sa kakvom energijom ona peva i glumi... to nikada nisam osetio ni od jedne druge pevachice sa Balkana.
Nikada necu prezhaliti shto nisam brat svoje majke, ona je ishla da gleda "Gubec bega" na Sajmu sedamdesetih godina. Ja sam imao samo priliku da chujem muziku iz te opere i ariju "Janino ludilo" sam slushao u transu iznova i iznova i iznova...
A naj-Josipa momenat mi je bio kada sam na jednom velikom odmoru pevao "Plachem" na sred uchionice sa svim propratnim efektima i emocijom :D
Korisnikov avatar
By Tungi
Da ubedljivo najbolja pesma sa njenog prvog albuma-kao i Srela sam se s njim,O jednoj mladosti....Svidjaju mi se i nove Tisucu razloga i Svijet oko nas...
Korisnikov avatar
By gorilica
Zar je moguce da josh niko nije provalio da je izdala novi album?

Slika

01 - 1000 Razloga
02 - Živim po svom
03 - Naivni
04 - Zvira voda
05 - Svijet oko nas
06 - Još se zvijezde sjaje
07 - Istina
08 - Helena lijepa i ja u kiši (live)

''
Korisnikov avatar
By Stripi
1000 razloga je odlična stvar :love:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
da li ona, mozda, ima svoju izvedbu pesme "hallelujah"? bas bih voleo da cujem kako to zvuci.. :)
By Ulix
Originally posted by Mr Dee
da li ona, mozda, ima svoju izvedbu pesme "hallelujah"? bas bih voleo da cujem kako to zvuci.. :)
Bas slušam tu pesmu ali u Cohenovom, originalnom izvođenju. Mogu da zamislim Josipu kako je peva.
Korisnikov avatar
By erkondisn
sinoc je bila snimka koncerta odrzanog 14.2 na hrt2 :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Nisam njen fan, ali volim neke njene pesme. Istina je da mi se ne dopada njen glas, zapravo on me cesto i iritira i i imam utisak da grize! Ona za mene nije Boginja :giggle: ! :zvizdi:

Dopala mi se njena obrada poznatih narodnih pesama.
Korisnikov avatar
By sofia
Originally posted by gorilica
Zar je moguce da josh niko nije provalio da je izdala novi album?

Slika

01 - 1000 Razloga
02 - Živim po svom
03 - Naivni
04 - Zvira voda
05 - Svijet oko nas
06 - Još se zvijezde sjaje
07 - Istina
08 - Helena lijepa i ja u kiši (live)

''
Helena lijepa i ja u kisi je stara pesma,bas lepo sto je na njenom novom albumu,to znaci da ce je pevati na svom sledecem koncertu! :D

:radosnice:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by Ulix
Originally posted by Mr Dee
Bas slušam tu pesmu ali u Cohenovom, originalnom izvođenju. Mogu da zamislim Josipu kako je peva.
Poceo sam da ga slusam ali nisam izdrzao do kraja, uopste mi se ne svidja. Ali zato u izvedbi Allison Crowe samo vrtim u krug. predivna je. Josipa bi to razbila, zasigurno. Mislim da je njen glas savrsen za to.
By Ulix
@Mr Dee: Potrazi na YT-u verziju koju izvodi K. D. Lang, meni se bas dopada i ta. Ali se meni svidja i Cohenova verzija, slab sam na njegov glas, a inace stvarno nije neki pevac.

Evo jedna stara Josipina pesma, mozda njena najlepsa:

''
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!