Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
ne... kod mene je sve bilo ok :)
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Sir William Black

Glasanje je 50-50. Znaci, ziri+publika. Elem, je l' ona devojka koja je pevala za Hrvatsku muskarac ili samo tako izgleda? :)
to pitam-da li je to novo-ako se dobro sećam,ranije je samo publika glasala,pa se vel'ka četvorka i zapad uopšte bunio...:cowboy:
By loreenche
Björn Strößner, Musikexperte von Bayern 3, schaut sich den Song von Nina genauer an. Sie kommt damit auf jeden Fall ins Finale, Top 10 ist machbar, so sein Urteil.

ovaj lik, nekakaV expert sa bayern 3 kanala valjda, je podrobnije slusao nininu pesmu i zakljucio je da ce svakako u finale, a najverovatnije i u top 10...
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
radio.
(da dodje u) Top 10 je izvodljivo, na osnovu njegovog zakljucka.
By loreenche
uglavnom saMo ponavlja kako pesmA ima gute lAune... i cudi se sta je to kristinA kovAc mogla da traZi na youtube kaD joj je sex legaL department izasaO kao rezultaT...
Korisnikov avatar
By deran
i nešto se ne sećam da je ove godine bilo vriske o plagiranju,što po defoltu ide sa ES...:pirat:
Korisnikov avatar
By Torry
bravo za Ninu, svidza mi se pesmica u odnosu na ostale
Korisnikov avatar
By deran
kladionica trenutno:

France 6/1
Ireland 8/1
United Kingdom 10/1
Finland 10/1
Azerbaijan 10/1
By Manboy
Hajde da i ovde ostavim komentar, a znaju oni koji me imaju na fejsu koliko sam srecan :)
Nina je precarobna!!! Savrseno izvodjenje i njen jako lep glas...Cim se nastup zavrsio znao sam da idemo u finale! Redni broj nam je savrsen!
I eto, drago mi je da kvalitet pobedjuje i da Turska, Norveska etc. nisu prosle samo zbog imena...
Sada cekam cetvrtak, da Eric Saade iz Svedske, moj veliki favorit, prodje! :p
Zao mi veceras za Poljakinju, inace sam vrlo zadovoljan sa rezultatima mada su mnogima sokantni...
Nini puno srece, samo neka bude ovako carobna i lepo joj se pise. :)

P.S. Potpuno podrzavam pevanje na srpskom, mada nemam problem ni sa engleskim, a i cini mi se da cela Evropa hvali narode koji to cine...
Korisnikov avatar
By bern
Imate na zvaničnom sajtu live prenos.

Bravo za Ninu. Hrvati su bili katastrofa, mada za nijansu bolje nego na nacionalnom takmičenju (grozna pjesma).

Što je Grk sladak :D Pjesma bi bila bolja da nema onog repera. Albanija - moćno...

Jeste li primijetili koliko su falširali pjevači?
Korisnikov avatar
By *deni*
Meni uopšte nije jasno što Hrvati, kraj toliko hitmejkera i vrsnih interpretatora koje imaju, biraju i šalju ovako kritične predstavnike. Možda namerno, da bi potpuno isključili mogućnost pobede i organizovanja Evrovizije u Hrvatskoj ?
Naša Danica Radojčić Nina je stvarno bila dopadljiva, vedra i lepršava, laže ko kaže da nije simpatična i slatka.
Kad bi se u finalu plasirala u TOP 10, bio bi to potpun uspeh.
:yes:
Korisnikov avatar
By Torry
Nina se zove Danica?

a sto da ne bude i medj' prvih 3? pa i da pobedi? meni je pesmica preslatka

ok jest da nisam cula druge al...
Korisnikov avatar
By *deni*
Danica, Danica se zove. :yes:
Zameram što je to lepo, naško ime zamenila šablonskim nadimkom Nina. Nije joj to trebalo. Ako je već htela kraći nadimak, mogla je da se predstavi kao Dana, a ne kao Nina. Ali dobro...
Mislim da je krajnje nerealno očekivati da bude u TOP 3, a pobediti neće sigurno. Nemojmo se zavaravati.
:nono:
Korisnikov avatar
By deran
peder pitanje-ko je radio haljinu...:srbin:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii si derane

(odvek sam želeo ovo da kažem)
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by Drakche

auu turska nije prosla u sred nemacke :giggle:
:lol:

a jebga... polufinala su taman skrojena da dijaspora i susjedi sve manje glasaju :D
cudi me ni da Armenci s gomilom iseljenistva nisu prosli.

Nini svaka cast, drago mi je da je prosla... :)

bit ce zanimljivo vidjeti tko je kome davao... :D

moram priznati da su prosle stvarno neke ultradosadne stvari :povez:
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 24
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!