Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

By Främling
Cini mi se da je re invention njen najslabiji show u post blond ambition eri.
Korisnikov avatar
By Sutekh
bash mi je krivo shto nije izdala re-invention na dvd-u
By Främling
Originally posted by Sutekh
bash mi je krivo shto nije izdala re-invention na dvd-u
pa imas u dokumentarcu sve znacajne momente sa te turneje, koja je izgleda pripremljena u panici u veoma kratkom vremenskom periodu nakon kolapsa albuma american life.
Korisnikov avatar
By Sutekh
ako je re-invention pripremljena u zhurbi, onda stvarno svaka chast njoj i organizatorima.

re-invention + confessions su stvarno fenomenalne turneje (confessions sam skinuo..). kako se zove taj dokumentarac btw?
Korisnikov avatar
By Stanwik
Im Going To Tell You A Secret nije pripremljen u zurbi. Turneja je bila 2004. a dvd dokumentarca se pojavio sredinom 2006 a American Life 2003. :hvala:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Moram i ovo da okachim, po meni jedna od njenih najboljih pesama/balada. A i bash je lepa u ovom spotu. Pogotovo kad krene da peva If I ran away, I'd never have the strength

Madonna - Live to tell
''
Event expected to raise $2 million for the impoverished nation

Madonna is set to host a party with fashion brand Gucci in February to raise money for Malawian orphans.

The event will take place at Gucci's Fifth Avenue store in New York City and will benefit UNICEF and Raising Malawi, the charity she co-founded in 2006.

The singer and husband Guy Ritchie are in the process of adopting Malawian boy David Banda who was in an orphanage in the African country. She was accused of using her fame and wealth to speed up the adoption process.

Actors Demi Moore, Ashton Kutcher, Gwyneth Paltrow and Salma Hayek are all expected at the event on February 6.
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Sutekh
nadam se da se necje pojaviti kao rap madonna. to bi stvarno bio odronjazh.
Repovala je i na albumu American life pa je ispalo dobro.

Ne sumnjam ja u Madonu.Bice to dobar album.:)
Korisnikov avatar
By Haldir
Re/invention turnej je fantazija. Je li iko gledao Drowned world tour? Jako jako mracno, i nije htjela da pjeva stare hitove. To je ono ad je izdala Ray of Light i Music, pa je bila sva nesto prosvjetljenja i kabala. Malo me ta turneja razocarala. A njen najbolji show ikada mi je Girlie Show. Zato je volim :)
Korisnikov avatar
By Seaman
Gledao sam drowned world, imam je.Nisam ni ja nesto previse odusevljen, ali mi je zato poslednja turneja najbolja. :)
Korisnikov avatar
By Bagoa
Originally posted by Haldir
Re/invention turnej je fantazija. Je li iko gledao Drowned world tour? Jako jako mracno, i nije htjela da pjeva stare hitove. To je ono ad je izdala Ray of Light i Music, pa je bila sva nesto prosvjetljenja i kabala. Malo me ta turneja razocarala. A njen najbolji show ikada mi je Girlie Show. Zato je volim :)
Meni je bukvalno svaka sledeca njena turneja bolja od prethodne-tako da mi je drowned world pri vrhu.
Onaj japanski deo mi je fantastican-u okviru njega narocito frozen i mer girl.
A najbolji momenti su Holiday, Ray of light i Human nature.
PA KAKO ONDA NIJE DOBRA:sluske: :sluske: :sluske:
I jako je smesna ona pesma - Funny song :)
Jao umalo da zaboravim i La Isla Bonita i Impressive instant i...ma sve je dobro
:tamoamo: :tamoamo: :tamoamo: :tamoamo:
By Främling
The Blond Ambition je njena najbolja turneja i najupecatljiviji momenat u njenoj karijeri.
Korisnikov avatar
By Cluniensis
Pa... evo, kao dugogodisnji fan da se ukljucim i ja...

Mislim da je imala vise dobrih turneja, i nije bas zahvalno komentarisati sta je najbolje, jer zavisi od ukusa, zar ne?

Znala je ona sasvim lepo da iznenadi i obicnim, malim nastupima na raznim grupnim koncertima i dogadjanjima... Meni su npr. ti takvi nastupi posebno dragi... Npr. odusevio me je letosnji nastup na Live Earth. :dance:
Korisnikov avatar
By Haldir
Da, pogotovo onaj ciganski fazon sa La Isla Bonita, to je bilo onako simpaticno i nesto drugacije. Mada je ona uvijek drugacija. Zivo me interesuje novi album. Sta ce to biti????
By Främling
Sve u svemu nisu joj losi koncerti. Posle Janet i Michaela, Madonna verovatno ima najbolje koncerte (u scenskom smislu).
Korisnikov avatar
By Bagoa
Originally posted by Främling
Sve u svemu nisu joj losi koncerti. Posle Janet i Michaela, Madonna verovatno ima najbolje koncerte (u scenskom smislu).
:kakodane:
Korisnikov avatar
By Cluniensis
Interesanto je da je prestala da se igra razlicitim religijama i simbolima... Dobro, osim onog samorazapinjanja na krst, sto iskreno i jeste na granici dobrog ukusa.

Sada je vec duze vreme u vodama kabale, koja je u osnovi vrlo homofobicna(?!) - ne znam da li je neko od vas ovde upoznat sa time.

Razmisljam o njenom licnom stavu prema gay ljudima, da li se promenio u skladu sa novim religijskim svetonazorima, a ona ga iz marketinskih razloga vrlo dobro prikriva?!

Malo kritickog razmisljanja o Njenom velicanstvu nece da skodi...

A sto se novog albuma tice... ne znam... Voleo bih da uspe da prevazidje "Ray of light".

Pozdrav svima... :pop:
Korisnikov avatar
By Stanwik
Njen stav prema gej ljudima se nije promenio. Razapinjanje i ceo taj performans je imao smisla. Shvatices ako odgledas do kraja. Ne razumem zasto se digla tolika prasina oko toga. Kao da niko pre nje to nije uradio.
By Främling
Originally posted by jacob::stanwik
Njen stav prema gej ljudima se nije promenio. Razapinjanje i ceo taj performans je imao smisla. Shvatices ako odgledas do kraja. Ne razumem zasto se digla tolika prasina oko toga. Kao da niko pre nje to nije uradio.
Pa smisao i jeste da se digne prasina oko toga.
By Främling
Originally posted by Bagoa
:kakodane:
Koji Janetin koncert si odgledao?
Korisnikov avatar
By Haldir
Pa mislim da je jasno da se nije promijenio njen stav prema gay ljudima, mislim da nikad nece. Pa ja nju skoro smatram gay muskarcem. Recimo scena za forbiden love, sa dva lika koja se grle i imaju nacrtan polumjesec i Davidovu zvijezdu. Ti je jako homoeroticno.
S druge strane to je ipak kraljica samo marketinga.
U svakom slucaju mislim da je trenutno najbolji showmen na planeti (davno je prevazisla i Michaela i Janet)
By Främling
Originally posted by Haldir
Pa mislim da je jasno da se nije promijenio njen stav prema gay ljudima, mislim da nikad nece. Pa ja nju skoro smatram gay muskarcem. Recimo scena za forbiden love, sa dva lika koja se grle i imaju nacrtan polumjesec i Davidovu zvijezdu. Ti je jako homoeroticno.
S druge strane to je ipak kraljica samo marketinga.
U svakom slucaju mislim da je trenutno najbolji showmen na planeti (davno je prevazisla i Michaela i Janet)
To i ja pokusavam da kazem. Madonna je marketing! Madonna je showman! Ali nikako umetnik! Svaka joj cast na komercijalnom uspehu i dovitljivosti ali kako god okrenes jedino po cemu ce ostati upamcena jesu skandali...Madonna je samo intelegentnija verzija Britney Spears i ruznija verzija Kylie Minogue i nikada nece biti postovana kao umetnik kao Michael ili Janet.

"Why is Janet Jackson's Janet the best Michael Jackson album since Thriller and the best Madonna album since..., well, since ever? Perhaps it's because Michael's kid sister is the only one of these three aerobic video stars with enough smarts to realize that sex, hooks, and beats are all that matter in this field of lightweight dance pop. Or perhaps it's because the sexuality Janet radiates through her sweet melodies and hip-tugging grooves is so much more credible than Michael's arrested prepubescence or Madonna's nothing-personal-just-business comeons."
--Geoffrey Himes (The Rolling Stone)
Slika

Mariah Carey-Janet Jackson-Madonna: A Diva Winter | Bruce Gets Stars to the Garden | Hunger Makes for Strange Dinner-Fellows

Mariah-Janet-Madonna: A Diva Winter

Mariah Carey has postponed the release of her new album, previously scheduled for Dec. 4, until next February.

At that rate, the album, a follow-up to “The Emancipation of Mimi,” will be bumping right into a new CD from Madonna. At the same time, Janet Jackson — now recording for Island/Def Jam, home of Mariah — may have her new release ready, too.

Get set for Diva Logjam. And to make matters even more interesting, Janet’s boyfriend, Jermaine Dupri, is the producer working with Randy Jackson and others on Mariah’s CD. Dupri brought Jackson over to Island/Def Jam with him from Virgin Records, now lost somewhere in the EMI Music shuffle.

As for Madonna, I have to say I admire the spin going on at Warner Music Group now that the Material Girl is leaving them for a $120 million payday at Live Nation.
Related

WMG, barely in existence, is crowing that they lose nothing by bidding adieu to Madonna. How totally wrong they are. Madonna was very important to them even in a figurative sense. In a real sense, Madonna could easily still have a monster hit.

If she’s smart, Madonna will save her best stuff for her first Live Nation release, and give WMG outtakes and miscellany to fulfill her contract with them. They don’t deserve a new album of material. My guess is Madonna is not the last artist who will exit WMG, but there aren’t so many left: just Eric Clapton, Faith Hill and Linkin Park. They are all left over from the old Warner Music.

Dupri, by the way, has a book out. Yes, he’s old enough to have written a memoir. It’s called "Young, Rich and Dangerous: The Making of a Music Mogul." Dupri dishes on all the dames, and not only that: his dad, Michael Mauldin, discovered Alicia Keys!

http://www.foxnews.com/story/0,2933,303176,00.html
Korisnikov avatar
By Seaman
Majkl Dzeksonu skidam kapu, ali DZenete Dzekson, no comment.Ima 5 hitova u svojoj karijeri i to mogu da ih nabroje samo njeni fanovi.Dok svaki covjek moze da nabroji minimum 30 Madoninih hitova.:bouncy:
Korisnikov avatar
By Bagoa
Jako bih voleo da cujem makar jedno dobro obrazlozeno vidjenje Janet kao zrele umetnice u pravom smislu te reci(da cujem tu 'dubinu'-sa sve naravno argumentima).
Sto se tice toga da se ne igra vise sa simbolima preuzetih iz razlicitih religija apsolutno nije tacno(narocito na Re-invention turneji):
Confessions turneja:
Prvo scena madonne na krstu koja je krajnje dramaticna i sledi posle ispovesti troje igraca. Najavljuje se snopovima svetlosti koji prolate kroz krstove na katolickoj ispovedaonici(uz zvuk orgulja i zvona).Dominira crvena boja. –apsolutno jasna simbolika. Pocinje recima I have a tale to tell(najava price o Isusu) ,zavrsava recima How will they hear, When will they learn, How will they know – jedna od duznosti hriscanstva jeste da prenese pricu o Hristovoj pobedi nad smrcu i ljubavi prema ljudima, sudeci po poslednjim stihovima pesme ljudi su zaboravili na to i ona podseca na tu pricu(kao primer navodi sirocad ciji su roditelji umrli od side i moli za pomoc).
Druga pesma je Forbidden love – dvojica muskaraca na stomacima imaju religijske simbole(polumesec sa zvezdom i davidovu zvezdu)- prikazuje se zabranjena ljubav izmedju dve vere, dva naroda, a posto su u pitanju i dva muska igraca onda moze da bude i zabrana ljubavi izmedju dvojice muskaraca. Na monitorima u pozadini prikazana je jedna celija cijom deobom nastaje hiljade i hiljade celija koje su na kraju grupisane u razne simbole(krst, polumesec sa zvezdom i davidovu zvezdu) –takodje sasvim jasna simbolika.
Zatim pesma Isaac – Devojka zatvorena u kavezu pod plavim plastom, a u pozadini orao u sred pustinje,koji se sprema da poleti. Pesma izmedju ostalog govori o suocavanju sa strahovima,pa i sa samim sobom. Na kraju Madonna devojku oslobadja plasta i u trenutku kada ona krene van kaveza i orao na ekranu polece. Moze na to da se gleda i kao duh oslobodjen tela posle smrti(u krajnjoj liniji orao ima solarnu i bozansku simboliku)
Like it or not – na ekranima zmija i vrt. (hriscanski simboli-rajska basta i zmija koja je prevarila Evu da nagovori Adama na pojede jabuku.) I u pesmi se provlace starozavetni motivi,a na kraju nastupa procveta jedna ruza(ruze imaju visestruku hriscansku simboliku)

PS:I drugi delovi koncerta imaju simboliku od radjanja htonskog bozanstva, zenskog principa, borbe sa konjima koja se zavrsava divljenjem i obostranim postovanjem....politika....ali me mrzi da jos pisem
:)
Korisnikov avatar
By Seaman
Jako bih voleo da cujem makar jedno dobro obrazlozeno vidjenje Janet kao zrele umetnice u pravom smislu te reci(da cujem tu 'dubinu'-sa sve naravno argumentima).
Sto se tice toga da se ne igra vise sa simbolima preuzetih iz razlicitih religija apsolutno nije tacno(narocito na Re-invention turneji):
Confessions turneja:
Prvo scena madonne na krstu koja je krajnje dramaticna i sledi posle ispovesti troje igraca. Najavljuje se snopovima svetlosti koji prolate kroz krstove na katolickoj ispovedaonici(uz zvuk orgulja i zvona).Dominira crvena boja. –apsolutno jasna simbolika. Pocinje recima I have a tale to tell(najava price o Isusu) ,zavrsava recima How will they hear, When will they learn, How will they know – jedna od duznosti hriscanstva jeste da prenese pricu o Hristovoj pobedi nad smrcu i ljubavi prema ljudima, sudeci po poslednjim stihovima pesme ljudi su zaboravili na to i ona podseca na tu pricu(kao primer navodi sirocad ciji su roditelji umrli od side i moli za pomoc).
Druga pesma je Forbidden love – dvojica muskaraca na stomacima imaju religijske simbole(polumesec sa zvezdom i davidovu zvezdu)- prikazuje se zabranjena ljubav izmedju dve vere, dva naroda, a posto su u pitanju i dva muska igraca onda moze da bude i zabrana ljubavi izmedju dvojice muskaraca. Na monitorima u pozadini prikazana je jedna celija cijom deobom nastaje hiljade i hiljade celija koje su na kraju grupisane u razne simbole(krst, polumesec sa zvezdom i davidovu zvezdu) –takodje sasvim jasna simbolika.
Zatim pesma Isaac – Devojka zatvorena u kavezu pod plavim plastom, a u pozadini orao u sred pustinje,koji se sprema da poleti. Pesma izmedju ostalog govori o suocavanju sa strahovima,pa i sa samim sobom. Na kraju Madonna devojku oslobadja plasta i u trenutku kada ona krene van kaveza i orao na ekranu polece. Moze na to da se gleda i kao duh oslobodjen tela posle smrti(u krajnjoj liniji orao ima solarnu i bozansku simboliku)
Like it or not – na ekranima zmija i vrt. (hriscanski simboli-rajska basta i zmija koja je prevarila Evu da nagovori Adama na pojede jabuku.) I u pesmi se provlace starozavetni motivi,a na kraju nastupa procveta jedna ruza(ruze imaju visestruku hriscansku simboliku)

PS:I drugi delovi koncerta imaju simboliku od radjanja htonskog bozanstva, zenskog principa, borbe sa konjima koja se zavrsava divljenjem i obostranim postovanjem....politika....ali me mrzi da jos pisem
:)
:klap:

:up:
By Främling

Hej ljudi. MADONNA NIJE UMETNICA UOPSTE!!! (plitka, duboka...nebitno)
Ona je cista zabava sacinjena od zbira pokradenih ideja koje joj diktiraju njeni savetnici i nista vise od toga. Ne zna da peva. Ne zna da igra. Totalno netalentovana! Ali je zabavna :zongler: priznajem.

U cemu je svrha stalno biti drugaciji ako ne privuci paznju, ostati na vrhu, prodati album, napuniti dvoranu...da nije mozda to iz nekih umetnickih pobuda. Cas je katolik, cas nije, pa je hinduista, pa nije, pa kabalista...prvo kaze da je Janetin RHYTHAM NATION 1814 licemeran (Janet je tada digla glas protiv rasizma, siromastva, socijalne nejednakosti, predrasuda i kritikovala americko drustvo i predsenika Busha starijeg zbog napada na Irak i sve to u Military style-u ) a onda 15 godina kasnije madonna objavi American Life!!! Prvo kaze da su Michaelovi apeli za ocuvanje prirode pesmama "Earth Song", "Heal The World" i slicne cista glupost a onda ucestvuje na Live Earth-u i peva pesmu kakvu je MJ pevao jos 1987. Naravno pozadina cele price sada je poznata - boli Madonnu uvo za efekat staklene baste na ucesce je obavezao ugovor jer sada su oni izdavaci njenih albuma, promoteri i ostalo! Spremna je da peva bilo sta, obuce bilo sta, kaze bilo sta i podrzi bilo kakvu ideju samo da bi opstala! Otuda i podrska gay zajednici i zato tvrdim da je i ta podrska licemerna i da je Madonna zapravo homofobicna osoba! Njen jedini problem je sto u Americi koja cini polovinu svetskog trzista nju postuju samo pederi zato tamo puni iskljucivo dvorane a ne i stadione kao Janet na svim svojim turnejama ukljucujuci i poslednju 2002. godine.
Korisnikov avatar
By Bagoa

Ona je cista zabava sacinjena od zbira pokradenih ideja koje joj diktiraju njeni savetnici i nista vise od toga. Ne zna da peva. Ne zna da igra. Totalno netalentovana! Ali je zabavna :zongler: priznajem.

U cemu je svrha stalno biti drugaciji ako ne privuci paznju, ostati na vrhu, prodati album, napuniti dvoranu...da nije mozda to iz nekih umetnickih pobuda. Cas je katolik, cas nije, pa je hinduista, pa nije, pa kabalista...prvo kaze da je Janetin RHYTHAM NATION 1814 licemeran (Janet je tada digla glas protiv rasizma, siromastva, socijalne nejednakosti, predrasuda i kritikovala americko drustvo i predsenika Busha starijeg zbog napada na Irak i sve to u Military style-u ) a onda 15 godina kasnije madonna objavi American Life!!! Prvo kaze da su Michaelovi apeli za ocuvanje prirode pesmama "Earth Song", "Heal The World" i slicne cista glupost a onda ucestvuje na Live Earth-u i peva pesmu kakvu je MJ pevao jos 1987. Naravno pozadina cele price sada je poznata - boli Madonnu uvo za efekat staklene baste na ucesce je obavezao ugovor jer sada su oni izdavaci njenih albuma, promoteri i ostalo! Spremna je da peva bilo sta, obuce bilo sta, kaze bilo sta i podrzi bilo kakvu ideju samo da bi opstala! Otuda i podrska gay zajednici i zato tvrdim da je i ta podrska licemerna i da je Madonna zapravo homofobicna osoba! Njen jedini problem je sto u Americi koja cini polovinu svetskog trzista nju postuju samo pederi zato tamo puni iskljucivo dvorane a ne i stadione kao Janet na svim svojim turnejama ukljucujuci i poslednju 2002. godine.
Michael J se zalaze za prirodu,a napastvuje decake; bori se protiv rasizma-snima pesmu nije vazno da li si crnac ili belac,pa promeni boju koze. cek, cek-ko je ono folirant? :whatever: Sto se tice dvorana mozes da pogledas gde su turneje organizovane i videces da nisi u pravu. A i najuspesnija turneja govori dovoljno sama po sebi. A cak i da je tacna ta glupost(predrasuda) da madonnu samo homoseksualci slusaju,nju bar slusaju- janet nema ni polovinu tog broja fanova. A te promene se zovu napredovanje-sta ima lose u tome sto zena radi na sebi
PS:nisi odgovorio kako je to janet tako umetnicki duboka
Korisnikov avatar
By Seaman

Ona je cista zabava sacinjena od zbira pokradenih ideja koje joj diktiraju njeni savetnici i nista vise od toga. Ne zna da peva. Ne zna da igra.
:lood: .
By Främling
Originally posted by Seaman

Ona je cista zabava sacinjena od zbira pokradenih ideja koje joj diktiraju njeni savetnici i nista vise od toga. Ne zna da peva. Ne zna da igra.
:lood: .
Pa nadji mi nekog umetnika koji smatra Madonnu umetnicom. I ne teraj me da nabrajam ko sve postuje Janet kao vrhunsku umetnicu...potrajace :D
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 132
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!