Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by HaldirMeni je bukvalno svaka sledeca njena turneja bolja od prethodne-tako da mi je drowned world pri vrhu.
Re/invention turnej je fantazija. Je li iko gledao Drowned world tour? Jako jako mracno, i nije htjela da pjeva stare hitove. To je ono ad je izdala Ray of Light i Music, pa je bila sva nesto prosvjetljenja i kabala. Malo me ta turneja razocarala. A njen najbolji show ikada mi je Girlie Show. Zato je volim![]()
Originally posted by jacob::stanwikPa smisao i jeste da se digne prasina oko toga.
Njen stav prema gej ljudima se nije promenio. Razapinjanje i ceo taj performans je imao smisla. Shvatices ako odgledas do kraja. Ne razumem zasto se digla tolika prasina oko toga. Kao da niko pre nje to nije uradio.
Originally posted by HaldirTo i ja pokusavam da kazem. Madonna je marketing! Madonna je showman! Ali nikako umetnik! Svaka joj cast na komercijalnom uspehu i dovitljivosti ali kako god okrenes jedino po cemu ce ostati upamcena jesu skandali...Madonna je samo intelegentnija verzija Britney Spears i ruznija verzija Kylie Minogue i nikada nece biti postovana kao umetnik kao Michael ili Janet.
Pa mislim da je jasno da se nije promijenio njen stav prema gay ljudima, mislim da nikad nece. Pa ja nju skoro smatram gay muskarcem. Recimo scena za forbiden love, sa dva lika koja se grle i imaju nacrtan polumjesec i Davidovu zvijezdu. Ti je jako homoeroticno.
S druge strane to je ipak kraljica samo marketinga.
U svakom slucaju mislim da je trenutno najbolji showmen na planeti (davno je prevazisla i Michaela i Janet)
Originally posted by Bagoa
Jako bih voleo da cujem makar jedno dobro obrazlozeno vidjenje Janet kao zrele umetnice u pravom smislu te reci(da cujem tu 'dubinu'-sa sve naravno argumentima).
Sto se tice toga da se ne igra vise sa simbolima preuzetih iz razlicitih religija apsolutno nije tacno(narocito na Re-invention turneji):
Confessions turneja:
Prvo scena madonne na krstu koja je krajnje dramaticna i sledi posle ispovesti troje igraca. Najavljuje se snopovima svetlosti koji prolate kroz krstove na katolickoj ispovedaonici(uz zvuk orgulja i zvona).Dominira crvena boja. –apsolutno jasna simbolika. Pocinje recima I have a tale to tell(najava price o Isusu) ,zavrsava recima How will they hear, When will they learn, How will they know – jedna od duznosti hriscanstva jeste da prenese pricu o Hristovoj pobedi nad smrcu i ljubavi prema ljudima, sudeci po poslednjim stihovima pesme ljudi su zaboravili na to i ona podseca na tu pricu(kao primer navodi sirocad ciji su roditelji umrli od side i moli za pomoc).
Druga pesma je Forbidden love – dvojica muskaraca na stomacima imaju religijske simbole(polumesec sa zvezdom i davidovu zvezdu)- prikazuje se zabranjena ljubav izmedju dve vere, dva naroda, a posto su u pitanju i dva muska igraca onda moze da bude i zabrana ljubavi izmedju dvojice muskaraca. Na monitorima u pozadini prikazana je jedna celija cijom deobom nastaje hiljade i hiljade celija koje su na kraju grupisane u razne simbole(krst, polumesec sa zvezdom i davidovu zvezdu) –takodje sasvim jasna simbolika.
Zatim pesma Isaac – Devojka zatvorena u kavezu pod plavim plastom, a u pozadini orao u sred pustinje,koji se sprema da poleti. Pesma izmedju ostalog govori o suocavanju sa strahovima,pa i sa samim sobom. Na kraju Madonna devojku oslobadja plasta i u trenutku kada ona krene van kaveza i orao na ekranu polece. Moze na to da se gleda i kao duh oslobodjen tela posle smrti(u krajnjoj liniji orao ima solarnu i bozansku simboliku)
Like it or not – na ekranima zmija i vrt. (hriscanski simboli-rajska basta i zmija koja je prevarila Evu da nagovori Adama na pojede jabuku.) I u pesmi se provlace starozavetni motivi,a na kraju nastupa procveta jedna ruza(ruze imaju visestruku hriscansku simboliku)
PS:I drugi delovi koncerta imaju simboliku od radjanja htonskog bozanstva, zenskog principa, borbe sa konjima koja se zavrsava divljenjem i obostranim postovanjem....politika....ali me mrzi da jos pisem
![]()
Originally posted by Bagoa
Jako bih voleo da cujem makar jedno dobro obrazlozeno vidjenje Janet kao zrele umetnice u pravom smislu te reci(da cujem tu 'dubinu'-sa sve naravno argumentima).
Originally posted by FrämlingMichael J se zalaze za prirodu,a napastvuje decake; bori se protiv rasizma-snima pesmu nije vazno da li si crnac ili belac,pa promeni boju koze. cek, cek-ko je ono folirant?Originally posted by Bagoa
Hej ljudi. MADONNA NIJE UMETNICA UOPSTE!!! (plitka, duboka...nebitno)
Ona je cista zabava sacinjena od zbira pokradenih ideja koje joj diktiraju njeni savetnici i nista vise od toga. Ne zna da peva. Ne zna da igra. Totalno netalentovana! Ali je zabavnapriznajem.
U cemu je svrha stalno biti drugaciji ako ne privuci paznju, ostati na vrhu, prodati album, napuniti dvoranu...da nije mozda to iz nekih umetnickih pobuda. Cas je katolik, cas nije, pa je hinduista, pa nije, pa kabalista...prvo kaze da je Janetin RHYTHAM NATION 1814 licemeran (Janet je tada digla glas protiv rasizma, siromastva, socijalne nejednakosti, predrasuda i kritikovala americko drustvo i predsenika Busha starijeg zbog napada na Irak i sve to u Military style-u ) a onda 15 godina kasnije madonna objavi American Life!!! Prvo kaze da su Michaelovi apeli za ocuvanje prirode pesmama "Earth Song", "Heal The World" i slicne cista glupost a onda ucestvuje na Live Earth-u i peva pesmu kakvu je MJ pevao jos 1987. Naravno pozadina cele price sada je poznata - boli Madonnu uvo za efekat staklene baste na ucesce je obavezao ugovor jer sada su oni izdavaci njenih albuma, promoteri i ostalo! Spremna je da peva bilo sta, obuce bilo sta, kaze bilo sta i podrzi bilo kakvu ideju samo da bi opstala! Otuda i podrska gay zajednici i zato tvrdim da je i ta podrska licemerna i da je Madonna zapravo homofobicna osoba! Njen jedini problem je sto u Americi koja cini polovinu svetskog trzista nju postuju samo pederi zato tamo puni iskljucivo dvorane a ne i stadione kao Janet na svim svojim turnejama ukljucujuci i poslednju 2002. godine.
Originally posted by FrämlingOriginally posted by Bagoa
Ona je cista zabava sacinjena od zbira pokradenih ideja koje joj diktiraju njeni savetnici i nista vise od toga. Ne zna da peva. Ne zna da igra.
Originally posted by SeamanPa nadji mi nekog umetnika koji smatra Madonnu umetnicom. I ne teraj me da nabrajam ko sve postuje Janet kao vrhunsku umetnicu...potrajaceOriginally posted by FrämlingOriginally posted by Bagoa
Ona je cista zabava sacinjena od zbira pokradenih ideja koje joj diktiraju njeni savetnici i nista vise od toga. Ne zna da peva. Ne zna da igra..
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!