Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Spot super pocinje, ali onda je poceo da me smara. Ima super momenata, ali meeeh.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Pesma je ista kao njene ostale... Ali spot je skroz indastrijal :love:
Samo da frizure onih tipova nisu k'o serpe... :sigh:
Korisnikov avatar
By pazzaz
Nisam nikad bio njen fan ali ova pesma ju je tek ukopala, ko da joj je GRAND radio produkciju uzas

a sto se spota tice dosadan mislim dragi Steven Klein je mogao malo da se potrudi a ne da samo ekranizuje neke svoje fotke koje su vec passe
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Taman sam pomislio da ne može postojati spot gluplji od "Bad romance", ali evo novog spota, koji je još besmisleniji...
Koliko sam razumeo ona je htela spot da posveti gay populaciji i gay prijateljima, ali ne razumem kakve veze sahrana, krst, opatica, mrežaste čarape, drugi svetski rat, vojska i oružje imaju sa njenom podrškom??? I kako sve to skupa ima veze sa pesmom kojoj ovakav spot nikako ne leži???
Malo se izgubila u svom pokušaju da bude originalna i bizarna, previše to ide na silu, pa ga "malo" pretera...
Ako ovako nastavi imaće jednog slušaoca manje...
Korisnikov avatar
By erkondisn
majko mila sto je spot napucan... a komentari gledatelja nicu iz stotinke u stotinku... stvar je cak medju gorima, ali ovo ce biti ljetni hit tek takav (eno mene zarazila na drugo slusanje, poceo pjevusiti po cijele dane)... zna njen tim zasto je u ovom trenutku ovo plasirano ;)

samo... di joj je maska za varenje... :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne znam da objasnim tačno zašto ali mi se ne dopada spot.
Ova pesmai ide uz (mnogo) veselije i svetlije motive.
By ~ Le Saint X ~
p.s.
MTV je vec pre nekoliko dana proglasio pesmu
ULTIMATE HIT OF THE SUMMER
Korisnikov avatar
By Hton
Spot je savrsen! Mada se i ocekuje kada Steven Klein radi. Ma koliko neki delovi bili glupi u isto vreme su i savrseni-grudnjak sa puskama! :lol: i :love: u isto vreme. A najvise mi se svidjaju delovi kada sedi sa elizabetanskom krunom i onim naocarima, ili sta god ono bilo...neki delovi me podsecaju i na Evitu.
Sve u svemu :love:
Korisnikov avatar
By Madonna
omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

savršeno :D JEBENO SAVRŠENO AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :drama: :sarana:
Korisnikov avatar
By Madonna
4:39! ko je on?!?!? :drama: hoću s njima svima da igram :gotika: :damn you lady gagaaaaaah!
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Njezin decko il muz Alejandro ubijen je u ratu(tu Hitler ima veze i one frizure plesaca) i onda ona njega pokopa i cijelo vrijeme zamislja da su ovi ostali njeni ljubavnici Alejandro i na kraju ga se prisjeca...Tako sam ja shvatila
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Meni se Alejandro pesmica bas svidja, spot je bas nista spec, u jednom delu, kada igra sama, u crnim pantalonama i majci lici na Lokicu. :lol: A sto je ruzna u ovom spotu, mislim generalno je gadna, ali ovde je ruuuuuuuzna juuuuuuuuu.. :iskolacen:
By ~ Le Saint X ~
To je i najbolji trenutak u spotu
ta druga slika

ili jedna od malo dobrih (meni)

i dalje...spot me totalno ostavlja ravnodusnim
a posebno Alejandro na kraju mi je :bundeva:
By Speculum Columbae
Originally posted by Dirrty

Ova pesmai ide uz (mnogo) veselije i svetlije motive.
Amen for that!
To je definitivno istina, očekivao sam nešto šareno, karipsko i veselo, dobio sam skoro Merilina Mensona (s tim što on to malo kvalitetnije radi).
Pesma mi se dopada, kao i sva njena muzika, a spot...šta ti ja znam?
Malo je dosadan. Ništa se ne događa, osim naočara i cipela.
I što reče neko, ne znam na koji način je sve navedeno u spotu povezano sa gej kulturom (koja je mnogo više od para cipela i futurističkih naočara).

Podseća me na trenutke i na ovo:

''
By ~ Le Saint X ~
malo objasnjenja od 'direktora' spota

“The religious symbolism is not meant to denote anything negative, but represents the character’s battle between the dark forces of this world and the spiritual salvation of the Soul,” Klein explained. “Thus at the end of the film, she chooses to be a nun, and the reason her mouth and eyes disappear is because she is withdrawing her senses from the world of evil and going inward towards prayer and contemplation.”

Klein added that the scene in which Gaga ingests the rosary beads is meant to represent “the desire to take in the holy.”
By loreenche
Ocekivah nesto ludo, veselo, rainbow colors... I dobijem... Mumiju 4? :(
By ~ Le Saint X ~
sta je to MUmija 4?

OFF:
Smalltown...jel si ti nesto bolestan?
Tako izgledas na tom avataru...
sta znam...
By loreenche
Mumija 4 bi bio film,
ne, nisam bolestan. Hvala sto brines.
By ~ Le Saint X ~
Ah,okej
ne pratim bas sve teme na forumu
a pomisleh mozda da si negde napisao da si bolestan ili u bolnici
pa...
ne znam
tako mi deluje ta slika

:mazi:
By loreenche
Slika samo izrazava moje trenutno stanje (hence the fresco motive), a inace sam zdrav ko dren...
By ~ Le Saint X ~
Lady Gaga's "Alejandro" video premiered today (June 8) on her website, and just like its teasers indicated, the clip channels classic videos by Madonna ("Vogue") and Janet Jackson ("Rhythm Nation"). It also courts religious controversy in much the same way that Madonna's "Like a "Prayer" video once did, intermingling Catholic imagery like rosary beads and nun's robes with sexual cues like S&M and androgyny.

Helmed by fashion photographer Steven Klein, Gaga's "Alejandro" video starts out with men sporting bowl haircuts (much like those worn by monks) and marching "Rhythm Nation"-style through an industrial space. Gaga is draped in a black veil and carrying a human heart -- presumably belonging to her dead lover -- while walking through a funeral procession. The gothic eye candy transitions into a scene where Gaga dons latex versions of the robes worn by nuns and monks and clutches rosary beads, which she later uses to satisfy her oral fixation. For the dance sequences, Gaga wears a nude two-piece and performs sexually-charged choreography with her male dancers, both on the floor and in the bed.

Also, there's a really catchy synth-pop song about breaking up with a Latin lover playing in the background, but we can't figure out for the life of us why.

= Billboard
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Madona ima iza sebe toliko materijala da ovakav klip moze da se uradi za vecinu pevacica. A iste ovakve klipove mozes naci na tjubu, sa Madonom u poziciji plagijatora.
Madona bar ima nekoliko kvalitetnih pesama, za razliku od gage kojoj su sve pesme osrednje, a svaki dan joj Halloween.

A deo sa lebdecim dijamantima me podseca na reklamu
''
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 22
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!