Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By V25
"Alejandro"

Billboard Hot 100 chart (this week):

16-11

Sledece nedelje ulazi u top 10, sto znaci da je to njen sedmi uzastopni top 10 hit u USA.
Korisnikov avatar
By V25
Ovo je jedna od retkih "dressed to be photographed" odevnih varijanti koja mi se dopada.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
prva fotka sa snimanja spota za novi single Alejandro

Slika

a GaGa je o samom spotu izjavila: "It's about the purity of my friendships with my gay friends, and how I've been unable to find that with a straight man in my life. It's a celebration and an admiration of gay love - it confesses my envy of the courage and bravery they require to be together. In the video I'm pining for the love of my gay friends - but they just don't want me." :love:

prema najnovijim brbljanjima sa blogova, premijera bi trebalo da bude sutra na VEVO sajtu. Can't wait!!
Korisnikov avatar
By Madonna
lako, kao kad se penješ uz stepenice :wundy:
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by colonia_boy

prva fotka sa snimanja spota za novi single Alejandro

Slika

a GaGa je o samom spotu izjavila: "It's about the purity of my friendships with my gay friends, and how I've been unable to find that with a straight man in my life. It's a celebration and an admiration of gay love - it confesses my envy of the courage and bravery they require to be together. In the video I'm pining for the love of my gay friends - but they just don't want me." :love:

prema najnovijim brbljanjima sa blogova, premijera bi trebalo da bude sutra na VEVO sajtu. Can't wait!!
:hyper: :yay:

i nove pesme su super

''
''

:dance:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Jao, kako je lepa ovde...

''

:hail: :hail: :hail: :hail: :hail:

Alejandro je gay? o_0 cool! :D
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
spot jos nije prikazan ali zato je napravljeno vec nekliko parodija

GaGalupe :lol:

''
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Veceras na CNN-u u Larry Knig Live bice prikazan intervju sa Gagom i sneak peak novog spota Alejandro :dancingfever:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ista je Xtina, zalizana kosa, kišni kaput, dimna zavesa i vatanje po krevetu :pucaodsmeha:

Ne deluje mi ništa spektakularno.
Korisnikov avatar
By Madonna
i ja se ohladio, šta će mi tizer daj spot gagalupe! :shamar:
Korisnikov avatar
By ManToy
Gaga ko Lokica. :roll:
Bice dobar spot. Navodno ga je posvetila svojim gay prijateljima.
Korisnikov avatar
By mmiki
wwwwaaaauuuuuu

taman sam pomislio da je pocela da bledi, ali ovo je sjajno. Treba imati muda za ovo.

Samo da je neko ne ucmeka na kraju.
Korisnikov avatar
By Insorcer
Njena muzika mi ne prija,no ovaj spot je besprekorno urađen... ne mogu a da ne pohvalim :up:
Korisnikov avatar
By mmiki
Tek sam sad izvalio da muski nose zenske cipele dok se valjaju po krevetu.... :D

Al ovoliko gay i golog, a opet dark fazon, pa sa oruzjem, spravama za mucenje, upletena crkva, sahrana... bas sam impresioniran.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 22
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!