Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Dzi
cu se utepam :sto sonja ode tamo: :doh:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
TOTALNO druga chetvorka je trebalo da sedi na toj 'klupi' ... ali totalno!!!!

:qqlele:
Korisnikov avatar
By reveal
Dobro je da su Sonju spasili. Ona Milica je majko bozija spasi me u odnosu na Sonju.

Kako je namesteno.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
a šta kažete na to što je bad copy usao u kućicu?

:down:
Korisnikov avatar
By IriS
ovaj žiri je dios mio!
prosto nisam mogla očima i ušima da verujem da Milicu nisu nominovali.
i da neko ko je (navodni) sluhista ne ume da potrefi izgovor na engleskom :hypno:
pa nek se ugleda na Aleksandra! guska.
ali, kad se matora alkoholičarka Marina nešto pita, bitno je samo žena da bude sexy :bljak:

a to što Sonja vodi ljubav sa svakom pesmom koju peva, pa makar pevala i šugavu Ginem od Magazina, to nikom ništa... dok guzicom ne zavrti!

pu debili! Marina ni za Grand nije žiri, a kamoli za ovo!

a onaj Cukrov, sa onim džiberskim izrazom lica dok peva Libar :hypno: on je prošao. pevao je ovu pesmu, kao da peva na svadbi: Danas majko ženiš svoga sina!

baš sam pobesnela. :mad:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
btw, tek sad vidim da je reveal ostala bez farki :giggle:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
ziri je...... bez reci :nocomment: ..... :ozbiljan:

milica i splicanin su proshli vecheras?????

:mad: ziri :mad:

pu! :pljuje:

ajde shto su glasovi publike nameshteni... ali zar je i ziri nameshtaljka? j*** im m****! :pljuje:
Korisnikov avatar
By Mahoney
ja sam mislio da ce ovo biti neka urbana varijanta, neka kontra grandu i zvezdama istog, medjutim, ovo nije operacija trijumf, ovo je ZVEZDE GRANDA 2 na B92.

meketanje i beketanje, grandovi ekskluzivci, narodnjaci, mrdanje guzom...

pijana marina TUCAKOVIC i kralj sunda tonci HULJIC (ako osnuju duet ikada mogli bi da se zovu TUCKA & HULJA) biraju nove zvezde granda, dok ljude kao sto su sonja, antonija i vukasin nemilosrdno nominuju.

ja sam ocekivao urbaniju muziku, svetske zvezdetine koje su najavljivali tokom kampanje (da sad ne nabrajam - od madonne do rihane), male slatke klince i jos sladje klinceze koji znaju da pevaju, koji znaju da slusaju i osete muziku, koji ne urlaju kao ono seljache andan narodnjake po vasceli dan...

ah, puno sam ocekivao.

jebes OT, idem da radim.

:kopa:
Korisnikov avatar
By Nbegi
Originally posted by erkondisn
neka antonije. nek u bec ide pjevati. :pms:

hihihihi
Korisnikov avatar
By decko
Ziri kao da ne slusa kako pevaju vec ih nominuje na osnovu toga sta rade i pricaju u kuci.

Nominovati Sonju koja je uspela da onako dobro odradi musku pesmu i to jako tesku, zaista je glupo. Isto vazi i za Andreu i za Nikolu S. Uopste ne kapiram zasto su njega nominovali. Kao, hteo kuci pa da pomognu?

A pritom reci Igoru i Danijelu da su lose pevali (a jesu) i pustiti ih da prodju. Isto tako, jeste da volim Anu i da mi je ona jedan od favorita, ali brate, gotovo da se nije cula i pevala je losije nego prosli put. O Milici necu ni da govorim posto devojka iako ima dobar glas, to uopste ne pokazuje zadnje dve gale.

I da, ja iskreno ne mislim da Nikola P. lose peva, ali od svih na klupi za nominaciju on je mozda imao i najvise osnova posto nekako mi je najslabiji vokal u kuci. Nije da lose peva, ali je daleeeeko od najboljih.

I eto, Andrea i Nikola S. su mi bili favoriti i oboje su mi simpa a neko ce ispasti. :down:
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Ma ne znam koji je djavo onom ziriju.... Trebali su da nominuju Milicu i Anu...Mislim nominovati Sonji i Nikole je skroz glupost...Shto se tiche Andree,neka ispadne i ovako je trudna.mislim znala je da ulazi u kucu a nije joj palo na pamet da ode kog ginekologa iako je preskochila jedna meca...mislim daj.

Nego glupo im je ovo naknadno ubacivanje,aj posle nedelju dana pa i nekako,ali ubacice ih posle skoro mesec dana. Ti ubacheni nakanadno ce uvek biti u minusu i dosta su propustili.mada onaj Kristijan koliko je zbunjen toliko je sladak :D :tamoamo:
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Mahoney
ah, puno sam ocekivao.
I ja. :sigh:

Idol je bio mnogo bolji jer je davao vise slobode takmicarima.
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by IriS
Aleksandar će pobediti u OT.
Makedoniji treba novi Toše. definitivno!
Novi Toše... :hand:
Meni i onaj originalni bio previše... stvarno smaraju sa tom Tošomanijom.
A da nije toga, stvarno simpatičan momak.
Lep, bezazlen, peva lepo... smeška se...
Korisnikov avatar
By Nbegi
Niko nije primetio da je u celoj ovoj Gala priči ORKESTAR najslabija tačka, i ono što oni sviraju liči na čistu improvizaciju kako bi neka pesma trebala da zvuči muzički....

Mnogo je bolja varijanta sa matricama bez vokala ili samo sa pratećim vokalima na muzičkoj matrici...

Ne znam da li je to stvar uslovljena licencom, ali i ako jeste, onda bi muzikanti morali biti bolji...

O tehničkim standardima da i ne govorim...

Ono da većina mikrofona nije uključeno "kada bi trebalo" mi je najtužnije....
Korisnikov avatar
By Nbegi
Originally posted by Marvin
Originally posted by IriS
Aleksandar će pobediti u OT.
Makedoniji treba novi Toše. definitivno!
Novi Toše... :hand:
Meni i onaj originalni bio previše... stvarno smaraju sa tom Tošomanijom.

:up:
Korisnikov avatar
By proudgirl
po meni nominovani su trebali biti Danijel i MIlica, pogotovo Milica koja vise vrcka guzicom i skakuce, pa se posle zadise kao da je trcala maraton.....mislim dajjj, a tek o njenom engleskom da ne pricamo....

ziri stvarno nema sluh!!!nisam mogla da verujem kada su nominovali Sonju!!!:lood:
Korisnikov avatar
By Nbegi
Hehehe kako se palite samo :)

Da je žiri doneo vama očekivane odluke, o čemu bi sada pisali ili se nervirali? :lol:
Korisnikov avatar
By Stanwik
Originally posted by Marvin
... stvarno smaraju sa tom Tošomanijom.
I'm in love again! :love:

Pored njega, favoriti su mi i Sonja (kojoj stvarno nije legla ona balada) i Ana!

Btw izbor pesama je zbilja shit! :nazalost:
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Na stranu to sto su mi bas simpa nominovani i da su drugi zasluzili mesto na klupi ali moraju nekako da se rese trudnice dok ne postane prerizicno!
A i sama je ponavljala da hoce kuci.
Isto i Sajko.
Pa izvoli kuci, ako se vec sada lomis verovatno i nisi za taj posao.

Sasvim je logicno da ce profesori spasti Sonju, studenti jednog ili drugog Nikolu a publika izbaciti Andreu :hvala:
Uzgred, cro publika me je bas razocarala - kao da nema njihovih u kuci. Makedonci i Bosanci ocigledno rasturaju.
Korisnikov avatar
By IriS
ajooooooj

Slika

lezbo momenat i guza Ane Bebić :bale:

Slika
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by emo_haos_
btw, tek sad vidim da je reveal ostala bez farki :giggle:
:lol: :smug:

Milsim da shou nema smisla. Traziti novog grand pevacha, pevachicu. To je tako :kletva:
Sonja peva super. (Ne kazem to samo zato sto mi je sugradjanka :lol: ). Milica nema veze sa mozgom. Ne cuje se kad peva. Mislila sam da ce je jos nominovati kada je pevala Hung Up. Ali boze moj.. ona je plesala.

:kletva:

Ne volim nepravdu.
Korisnikov avatar
By Nbegi
Pitanja za razmišljanje:

Čemu stalna i opsesivna poređenja sa Grand zvezdama?
Možete li dopustiti paralelno postojanje različitih (u nekim tačkama i sličnih) načina izražavanja? .........

@Iris: Imaš li Sajka u fotkama? Plizzz, ako imaš :)
Korisnikov avatar
By Nbegi
Originally posted by reveal

:lol: :smug:

Milsim da shou nema smisla. Traziti novog grand pevacha, pevachicu. To je tako :kletva:

......

:kletva:

Ne volim nepravdu.

Tera li tebe neko da gledaš ono što ne voliš? :zen:
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 42
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!