Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by BagoaJa nisam rekao da je Britney BOLJA od Madonne u umetnickomsmislu nego da je daleko populanija od nje od kada se pojavila. I ne samo od nje nego i od svih ostalih a nije mi drago sto je popularnija od Janet al jbg. tako sada stoje stvari
Iako slusam Britney Främling me je naterao da je malo ispljujem. E ovako:
1 Britney moze da bude ikona samo devojcicama do 13-14god, a madonu cene i skidaju joj kapu ne samo fanovi, vec i mnogi umetnici, pa cak i kolege sa vecim glasovnim mogucnostima (npr Sting-koji je samo jedan od mnogih)
2 Kada je nezrela Britney naisla na probleme ne samo da se predala alkoholu, vec je nasla za shodno da se pojavi u emisiji i pocne da place kako je njoj jako tesko! Madonnu je kritikovao (zabranjivao!) Vatikan -obojica papa licno - shovinisti, feministkinje, jevreji-skoro da nema organizacije koja je nije kritikovala i ona je ipak ostajala No.1!Cak se ni tada nije drogirala, niti pila, vec je branila svoje misljenje.
(mogu ruku u vatru da stavim da sadasnji papa nikada nije cuo za Britney(a da ne pricamo o prethodnom).
3 Glupost koja bukvalno siklja iz Britninih ociju- izjave tipa: Zivela sam sa Justinom u istoj kuci 2-3 god,bili smo u vezi sve to vreme,a ja sam jos uvek nevina! Kako moze da bude toliko glupa da tako nesto izjavi! A da ne pricamo o izjavama u dokumentarcu Majkl Mura gde na pitanje sta misli o trenutnom precedniku, odgovara zvacuci zvaku: Pa ja verujem svom precedniku. Madonna je vrlo nacitana, inteligentna, zatim dobar poznavalac umetnosti(cak i kolekcionar)
4 Madonna je prosle godine proglasena prvom zenom interneta, pre nje su cini mi se samo dva ili tri muskarca(Bush je jedan od njih)
5 Madonnine turneje su mnogo uspesnije, bolje, profesionalnije(Britni na svojoj poslednjoj skoro sve pesme peva na playback), cak su i prozete umetnickom notom-ona tako dobro poznaje religijsku simboliku(ne samo hriscansku) i tako je vesto prozima u svojim projektima-to umeju samo pravi umetnici.
6 American life je jedan od najboljih kako intimno,tako i umetnicki,Madonninih albuma (mozda ga samo ray of light u tome nadilazi) Tako dubok, prepun sarkazma, a oprt na momente romantican album u kome Madonna samu sebe istrazuje, Britni moze samo da sanja da napravi nesto tako. Jedini razlog zbog koga je album lose prosao u prodaji jeste to sto se zamerila Bushu.
7 Inace neke svetsk enciklopedije poput Britanica-e uvrstile su i Madonnu u svoje stranice. Tako da pod slovom M mozemo pored Bogorodice da nadjemo i Madonnu svetski poznatu zvezdu.
PS:iskreno meni se cini ako Britney dozivi jos koji pad izvrsice samoubistvo-njeno ponasanje govori o vrlo nestabilnoj licnosti (od zvezde do debelog celavog alkoholicara).
Originally posted by BagoaPa baba zna za Madonnu jer je bila mnogo mladja 82. kada je M pocinjala
pa moju babu, koja nema veze sa svetskom muzickom scenom,da pitas da li zna ko je Madonna rekla bi ti da je cula(ne od mene). Sumnjam za Britney!
U ostalom da li znas kakva ti je reklama Papina rec i Vatikan-pa bila to pozitivnaili negativna kritika!
Originally posted by SutekhGledao sam. I nije mi smesno vec simpaticno
Odgledaj pa cjesh da vidish![]()
I jeste smeshno. Ne znam kako je uspela da se iskontrolishe, ja sam se nekoliko puta smorio od voditelja, koliko je ...![]()
Originally posted by FrämlingMa ok to shto je sladak, nego se ponasha kao da je retard. ochigledno je dobio taj posao samo na osnovu svog fizichkog izgleda..Originally posted by SutekhGledao sam. I nije mi smesno vec simpaticno
Odgledaj pa cjesh da vidish![]()
I jeste smeshno. Ne znam kako je uspela da se iskontrolishe, ja sam se nekoliko puta smorio od voditelja, koliko je ...![]()
![]()
Voditelj je bas sladak. Ja bi sigurno znao sta cu sa njim![]()
Originally posted by Bagoaznaci bregovic:cheer:
da li vi znate engleski? Kakav Kusturica i Zabranjeno pusenje????Rekla je da vuli da slusa muziku iz filmova(to je soundtrack) kao npr. Frida. I rekla je da voli muziku iz Kusturicinih filmova-kakvo zabranjeno pusenje pobogu!!!!!!
![]()
Originally posted by Bagoarekla je da voli razne soundtracke.. i navela je kusturichinu mjuz, za koga je rekla da je jugoslovenski muzichar.
da li vi znate engleski? Kakav Kusturica i Zabranjeno pusenje????Rekla je da vuli da slusa muziku iz filmova(to je soundtrack) kao npr. Frida. I rekla je da voli muziku iz Kusturicinih filmova-kakvo zabranjeno pusenje pobogu!!!!!!
![]()
rekla je da voli razne soundtracke.. i navela je kusturichinu mjuz, za koga je rekla da je jugoslovenski muzichar.Reka je tacno:
Originally posted by jackareznaci pusenje bregovicu i madonna na guci sledece godinerekla je da voli razne soundtracke.. i navela je kusturichinu mjuz, za koga je rekla da je jugoslovenski muzichar.Reka je tacno:
"What else do I listen to.... I listen to the..... soundtracks to Emir Kustirica's (Kusturikas) movies, he's a Yugoslavian film direcor"
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!