‘Femme Fatale’ u brojkama!
1, 2, 3… Peter, Paul and Mary! Iz NTC Club magazina nam stiže veoma zanimljiva kritika najnovijeg Britninog albuma, te je prenosimo u celosti. Uživajte!
Broj pesama u kojima se Britni muva sa strancima u klubu: 6 (“Hold It Against Me”, “Seal It With A Kiss”, “Till The World Ends”, “How I Roll”, “Big Fat Bass,“(Drop Dead) Beautiful”)
Broj pesama u kojima se Britni muva sa likom kog već zna: 6 (“Inside Out”, “I Wanna Go”, “Trip To Your Heart”, “Trouble for Me”, “Gasoline”, “Criminal”)
Broj pesama u kojima se Britni ne muva ni sa kim: Nula.
Broj aludiranja na male mace: 2 (”This kitten got your tongue tied in knots…” u “Till The World Ends”, i “Got nine lives like a kitty cat” u “How I Roll”)
Broj aludiranja na pse: 1 (”He’s a dog astray” u “Criminal”)
Broj aludiranja na plesni podijum: 3 (”Till The World Ends”; “Big Fat Bass”; “on the dancefloor” u “Trouble For Me”)
Broj klišea za muvanje: 2 (”If I said I want your body now, would you hold it against me?” u ”Hold It Against Me”, i “Your body looks so sick I think I caught the flu” u “(Drop Dead) Beautiful”)
Broj lukavih aludiranja na erekciju muškog polnog organa: 2 (”It must be B-I-G because you got me hypnotized… Cause what I’m looking at right now would make a big girl cry” u “(Drop Dead) Beautiful”; bas je sve veći i veći… tokom trajanja pesme “Big Fat Bass”)
Broj aludiranja na smrt: 5 (Refren “(Drop Dead) Beautiful”; “Dying for company” (i da ne pominjemo smak sveta) u “Till The World Ends”; “You set me on fire” refren iz “Gasoline”; “Hope to die” u “Seal It With A Kiss”; “He’s a killer just for fun” u “Criminal”)
Broj različitih alkoholnih pića koje Britni pije bez mešanja: 2 (Tequila on the rocks u “How I Roll”; whiskey straight u “Trouble For Me”)
Broj pesama tokom kojih Britni zvuči kao da ima orgazam: 2 (Sam početak “How I Roll”; “Gasoline”)
Prozivke povrća: 1 (”Steaming like a pot full of vegetables” u “(Drop Dead) Beautiful”)
Prozivke voća: 1 (”Wanna taste forbidden fruit” u “Seal It With A Kiss”)
Broj pesama u kojima Britni leti: 3 (”Trip To Your Heart”, “Big Fat Bass”, “How I Roll”)
Broj pesama u kojim se Britni obraća direktno DJ-u: 2 (”Till The World Ends”, “Big Fat Bass”)
Broj pesama u kojima se seks/ljubav predstavlja kao putovanje: 2 (Refren “Trip To Your Heart”; “You feel like paradise, and I need a vacation tonight” u “Hold It Against Me”)
Količina dubstepa: Mnogo
Broj pominjanja Britninog parfema: 1 (”Your body feels like fantasy” u “Trip To Your Heart”)
Broj pominjanja Britninih prethodnih pesama u “Inside Out” : 2 (”…One More Time” i “(Drive Me) Crazy”, a ove reči se pojavljuju i u “Trouble For Me”)
Broj pesama u kojima “bezobrazna” reč zvuči još bezobraznije: 2 (”You can be my thug tonight” and “Go downtown where my posse’s at” u “How I Roll”. If U Seek Amy?)
Broj puta koliko smo preslušali album od petka: Tri milijarde