Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Heartkiller
M potvrdila - novi singl u februaru/martu!

U razgovoru za jednu švedsku televiziju, Madonna je i sama potvrdila ono što smo najavili: prvi singl sa novog albuma izaći će u februaru ili martu, dok će sam album biti objavljen na proleće!

''''''''

Madonna on Her 'Personal' Take on 'W.E.'

''''''

Intervju za italijansku televiziju "Tg1".

''''
Korisnikov avatar
By Heartkiller
M u Veneciji - dodela nagrade Gucci

Madonna with Guy Oseary, Frida Giannini and Jessica Chastain at the Gucci Award for Women in Cinemaat in Hotel Cipriani in Venice.

Slika

M stiže na Gucci WIC ceremoniju - video

''''''
By Leda_
Ah Madonna.

Ko ne voli nju je po meni debil.Ja tako mislim.

Madonna :love:
Korisnikov avatar
By HalfJack
Leda_ napisao:Ko ne voli nju je po meni debil.
Lol.<3

Što se to njoj događa s licem? Sva je napuhnuta. Izgleda kao da će se raspuknuti. :hypno:
Korisnikov avatar
By antibiotic
wat wat?

jel' sam ja to dobro cuo ili je u intervjuu sa svedskim novinarem spomenula saradnju sa William Orbit-pm!?

I knew It! :D
Album ce biti slican "ray of light",

na fotkama je u lady gaga stilu.
By LeDeNa_
Ni ja.Nikako ne bih zelela da bude u lady gaga stilu.Do sada je nisam videla takvu a ako jeste nekad takva bila to ce biti da je bila pre 20 godina.Malo LAdy Gaga kasni ;)
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Madonna’s New Album – Even More Info on the Recording Sessions

Once again Madonnarama can reveal some new exclusive information on Madonna’s upcoming album. We would also like to clarify the previous details we posted, because it seems that some of it has been misinterpreted.

Madonna and her production teams have been working on the next album – her first with Live Nation as a record company – for a few months now.
Their goal: Create some killer innovative electro-pop!

The Sound: A modern and mostly upbeat sound. The blend of electronica informed by ethnic influences such as oriental music will be compelling as well as memorable. Each song is expected to be catchy, powerful with a fantastic selection of trippy and hazy electronica tingles. After all, William Orbit, responsible for Madonna’s impeccable Ray Of Light as well as some of Music, is all about the subtle little details that make his work quite unique.

Slika

The Lyrics: Madonna has been working on those for quite awhile. We can expect some personal lyrical content, as well as the “fun and dancing” recurrent theme. William Orbit also co-wrote a few tracks and we all know how consistent and funny our favorite Englishman can be.

HOW IT WORKS…

Basically, Madonna’s working on this album the same way she did with Ray of Light and Music…

1. She gets a basic instrumental demo from a composer or producer… Sometimes, the producer uses a demo vocalist to give more coherence to the instrumental, turning it into what could be a song.

2. Madonna starts to imagine melodies that could go with the instrumental demo (humming on the music) and starts writing ideas for the lyrics.

3. She then discusses the instrumental with the producer/composer and the structural changes she’d like to add or remove.

4. Once both Madonna and the producer are on the same page, she starts writing the lyrics, sometimes with the help from others for inspiration. For this particular album, William Orbit is also co-writing the lyrics with Madonna, as he did on ROL and Music.

5. Once the lyrics are finished, they meet up in a professional studio, so they can forge ahead with recording the instrumental version in a professional setting. Finally, the vocals are recorded.

6. Madonna might later decide to make some small changes after getting feedback from her record company, friends, manager or other musicians.

Right now, she’s between the 4th and 5th stage of this process.

THE DEMO VOCALIST…

Charlene Ava was involved in the very first stages of the creation of the album. Most of her work took place in July and early August during the early pre-production stage. Using a demo vocalist, like all big producers and artists do, has absolutely no influence on Madonna’s involvment. It’s just the opposite: all the different versions of the same song mean that Madonna is willling to try a lot of different directions.

JEAN BAPTISTE…

In our last post, we also mentioned Jean Baptiste Kouamé.
As we clearly stated, Jean Baptiste is not working as an independant producer for the album. He was recuited by William Orbit and works closely with his production team to develop Madonna’s new music.
Korisnikov avatar
By Heartkiller
TIFF W.E konferencija - detalji

Slika

W.E će na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu biti prikazan večeras, a pre samo par minuta završila se konferencija za novinare, na kojoj su prisustvovali Madonna, Andrea Riseborough, Abbie Cornish i Abel Korzeniowski, kompozitor. Madonna se pojavila u crvenoj haljini, noseći ogrlicu "WE" koju je, kako je sama rekla, dobila kao rođendanski poklon od njenih zaposlenih. Madonna je izjavila da je glavna poruka njenog filma W.E. ta da "sreća leži u vašim rukama" (kako se kaže i u pesmi "Secret") i da "svi sami sebi kreiramo sudbinu." Pevačica je dodala i da je na setu uvek bilo dosta pevanja, kako bi se prebrodio težek dan snimanja. Nije se osećala kao "gazda" na setu filma, ali nije nikada ni "planirala" da snimi biografski film. "Ono što me je zaintrigiralo bilo je to da je po prvi put u istoriji neko sa toliko moći odlučio da se odrekne svega zbog ljubavi. To ne možete videti tako često." Madonna je dodala i da se, na možda najbolji način, sa svojim glumcima povezala tako što su zajedno sređivali kostime i nakit. Kada su je pitali zašto je iskoristila pesmu Sex Pistolsa u svom filmu, M je rekla: "Mislila sam da je kralj Edward VIII panker." "Mogu da kažem kada ljudi ocenjuju moj rad, a kada mene lično", kaže Madonna. "Stalo mi je do mišljenja kritičara - ali samo dok se radi o filmu, a ne o mom životu ili muzici." Madonna dodaje i da je lik Abbie Cornish zasnovan na liku iz knjige "Tender is the Night" by F.S. Fitzgeralda.

Slika
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Madonna vs Berlusconi - reakcije

Nakon što je Madonna kratko prokomentarisala italijansku vladu i njenog premijera, Silvija Berlusconija, rekavši da je Berlusconi "nepodoban da bi vodio Italiju,", italijanska partija PdL (Popolo della Libertà) je reagovala. "Bezbedni smo ako nas gospođa Ciccone poredi sa Engleskom, jer je Engleska u očiglednom problemu sa strukturama društva, rekao je predsednik ove partije.
"Njeno političko mišljenje ništa ne znači. Italijani znaju da je ona multimilioner i neće upasti u njenu zamku. Osim toga, gospođa Ciccone otvoreno podržava homoseksualne porodice, a to znači i da je otvoreno protiv našeg društva i našeg Ustava, koji ne podržava gej porodice."
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Detalji o novom albumu!

Potvrđeni producenti novog albuma su William Orbit i Martin Solveig, tako da će album definitivno zvučati vrlo pop dance i u ovom trenutku DEVET NUMERA je već spremno.
Prvi singl je već odabran i nosi naziv "Give Me All Your Love", a Madonni će se pridružiti: MIA i Nicki Minaj. Pesma će biti predstavljena tokom nastupa na poluvremenu SuperBowl-a, kako smo već najavili.
Poznati fotografski duo Mert and Marcus će uraditi naslovnicu albuma.
Snimanje ovih fotografija će se održati do kraja godine, a dvojac je već napravio fotke za kampanju parfema Truth Or Dare .
Madonna je takođe snimila novu baladu za njen film, WE, koju je takođe i sama otpevala. Dok nije potvrđeno da li će se pesma naći na novom albumu, ipak ćemo je čuti tokom filma.
Takođe, naredni broj magazina Harper's Bazaar imaće na naslovnici upravo Kraljicu popa, koju je za tu priliku uslikao Tom Munro!
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Potvrđeno: Madonna nastupa na SuperBowl-u!

Madonna će nastupiti na poluvremenu Super Bowl-a 2012! Izvešće pet pesama, među kojima je i prvi singl sa novog albuma i koji je savršen za tu priliku, jer podseća na cheerleader songs.
Madonna će imati tri muzička gosta iznenađenja, a pretpostavlja se da su dva od ta tri gosta Nicki Minaj i MIA, koje će sa Madonnom izvesti prvi, novi singl.
61. Super Bowl, finale američkog fudbala, održaće se u Indianapolisu, 5. februara 2012. godine.
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Madonna nastupa u Londonu tokom Olimpijade?

Madonna će sledeće godine održati veliki koncert u Londonu, a datum će se verovatno poklopiti sa vremenom održavanja Olimpijskih igara u Engleskoj.
Kraljica popa će u julu 2012. godine pevati pred 60,000 fanova u londonskom Hyde Parku.
Kako prenosi The Sun: "Madonna planira veliki povratak i odlučna je da to bude u Hyde Parku dok traje Olimpijada. "Bila je na pauzi od muzičke scene, ali je sada spremna da se vrati u velikom stilu i misli da je to najbolje uraditi dok London ugošćava olimpijce."
Ranije ove nedelje, najavljeno je da će Madonna nastupiti na SuperBowl-u i da je ta "čast" trebalo da pripadne nikom drugom, nego Lady Gagi. "Kada je Madonna čula da je Gaga u razmatranju, znala je da će morati malo više da se potrudi za to mesto. Nastupiće kako nikad niko pre u istoriji NFL-a nije."
Korisnikov avatar
By HalfJack
Okej zvuči, nothing that special. Bolji su mi bili njezini radovi iz ere Ray of Light, Music. Zanima me kako će ovo zvučiti, samo da ne ide u smjeru Hard Candy.
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Juče je izašao samo demo snimak novog singla koji se neće naći na albumu. Pesma je napravljena samo za Super Bowl koji će se održati u februaru...
:)

Dopada mi se retro muzika, tekst je skroz simpatičan, no, čekam da čujem album verziju, baš me zanima kako će duet zvučati sa Niki Minaž i Miom. Nadam se da će Orbit uraditi strava aranžman...
:D
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
I love me some Madonna and her grandma arms ali ovaj hollaback girl wannabe joj nije trebao.
  • 1
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 132
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!