Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Zonche!
Link uklonjen

NOVO!!!

Link za duet Madonne i Annie Lennox i pesmu SING

SKIDAJTE DOK JE VRUCE ;)
Korisnikov avatar
By pazzaz
Originally posted by Zonche
Link uklonjen

NOVO!!!

Link za duet Madonne i Annie Lennox i pesmu SING

SKIDAJTE DOK JE VRUCE ;)
Nije duet u pitanju jer u pesmi pored Madone su Sarah McLachlan, Celine Dion, Fergie, Faith Hill, Pink, Dido, Gladys Knight, kd Lang, Angelique Kidjo, Bonnie Raitt, Shakira, Melissa Etheridge, Anastasia, Joss Stone i KT Tunstal
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by demian
Originally posted by Renoir
Link uklonjen

link za pesmu
BEATS GOES ON!

EXCLUSIVE!!!!!!!!!
ne svidja mi se ovo, prilicno dosadno i neorginalno... :bljak:
Meni se svidza.
Vidi se uticaj Justina i Timbalanda.
Podseca me na Nelly Furtado pesma po beat-u.
By jackare
Originally posted by Lakiboy_ns
Link uklonjen

link za pesmu
BEATS GOES ON!

EXCLUSIVE!!!!!!!!!
Meni se svidza.
I mene podseca na Say It Right malo. Inace, ovu stvar je producirap Pharell i nema veze sa Justinom i Timbom. Procitao sam negde da postoji velika sansa da ova pesma i ne zavrsi na albumu, kao ni Candy Shop i jos 4 Pharellove koje tek treba da "iscure". Naime, pre nekoliko dana je na ebay-u prodat CD sa 6 novih demo snimaka, ukljucujuci i ove dve pesme. Izgleda da otuda dolaze svi ovi leak-ovi, kao i tekstovi koji su se poceli da kruze netom pre izvesnog vremena.
Btw, pesma ne izaziva nikakvu reakciju u meni i nadam se da zaista nece zavrsiti na albumu ili ce, u najgorem slucaju, biti samo filler.
By Främling
Originally posted by jackare
Originally posted by Lakiboy_ns
Link uklonjen

link za pesmu
BEATS GOES ON!

EXCLUSIVE!!!!!!!!!
Meni se svidza.
I mene podseca na Say It Right malo. Inace, ovu stvar je producirap Pharrel i nema veze sa Justinom i Timbom. Procitao sam negde da postoji velika sansa da ova pesma i ne zavrsi na albumu, kao ni Candy Shop i jos 4 Pharrel-ove koje tek treba da "iscure". Naime, pre nekoliko dana je na ebay-u prodat CD sa 6 novih demo snimaka, ukljucujuci i ove dve pesme. Izgleda da otuda dolaze svi ovi leak-ovi, kao i tekstovi koji su se poceli da kruze netom pre izvesnog vremena.
Btw, pesma ne izaziva nikakvu reakciju u meni i nadam se da zaista nece zavrsiti na albumu ili ce, u najgorem slucaju, biti samo filler.

Filler? Album ne sme da ima "fillere"! Hoces da kazes da ih Madonna obicno imka na svojim albumima?
By jackare
Naravno, bas kao sto ih svako ima. Filleri ne znace lose pesme, vec one koje se koncepcijski uklapaju u album, ali nemaju potencijal da postanu singlovi. Evo Ray of Light, npr: Candy Parfume Girl, Swim, To Have And Not To Hold- to su sve filleri, sto ne zaci da je i jedna od tih pesama losa. Naprotiv! Ali da su ove pesme postale singlovi umesto Frozen i Ray of Light, taj album verovatno ne bi otisao u 16, vec u 1, 6 miliona kopija. Ili, recimo, Like A Prayer- taj album ne bi bio nista losiji da nema pesama poput Love Song i Till Death Do Us Apart, ali je sigurno da Madonna danas ne bi bila to sto jeste da nije snimila Like A Prayer i Express Yourself.
By Främling
Naravno, bas kao sto ih svako ima. Filleri ne znace lose pesme, vec one koje se koncepcijski uklapaju u album, ali nemaju potencijal da postanu singlovi. Evo Ray of Light, npr: Candy Parfume Girl, Swim, To Have And Not To Hold- to su sve filleri, sto ne zaci da je i jedna od tih pesama losa. Naprotiv! Ali da su ove pesme postale singlovi umesto Frozen i Ray of Light, taj album verovatno ne bi otisao u 16, vec u 1, 6 miliona kopija. Ili, recimo, Like A Prayer- taj album ne bi bio nista losiji da nema pesama poput Love Song i Till Death Do Us Apart, ali je sigurno da Madonna danas ne bi bila to sto jeste da nije snimila Like A Prayer i Express Yourself.
Pa Ray Of Light i nije otisao u 16 miliona :D Ali dobro...nemam nista protiv fillera koje si gore nabrojao ali protiv ovog novog imam.
By Främling
I pre nego sto me napadnete, imate na zvanicnom Madonninom sajtu u koliko je primeraka prodat Ray Of Light...
By jackare
E, bas jeste:die: ROL je otisao u 16 miliona (4 USA + 12 svet)

A protiv ovog fillera i ja imam stosta. Zato sam i rekao da se nadam da ce u najgorem slucaju i biti filler. U nesto boljem slucaju ce biti B-side, a u najboljem ce se sve i zavrsiti na ovom leak-u:-)
By Sixto
Kako zvuce ove stvari koje su procurele ja se sve vise pribojavam da je pozurila sa novim albumom, da je to otislo nazalost na stetu kvaliteta i da posle jaaaaaako uspesnog albuma ponuditi nesto zbog cega ce da se ugrize za usnu!
Jedino se uzdam u njen njuh i ukus pa da ce nas iznenaditi kao svaki put necim sto niko drugi ne radi!
Ove Justin - Timbaland poskocice mi idu na jetru vise! Nema ko ne peva te gluposti!
By jackare
Originally posted by Främling
I pre nego sto me napadnete, imate na zvanicnom Madonninom sajtu u koliko je primeraka prodat Ray Of Light...
Evo, konsultovah Madonna.com i zaista kaze 4 miliona USA + 10 the rest of the World. Bice da sam omanuo za cela 2 miliona, mada sam se poveo za izvestajima sa nekih drugih sajtova. Sa druge strane, ovaj podatak 4+10 datira jos iz 2000 godine, kada je objavljen Music, tako da....
By Främling
Originally posted by Främling
Evo, konsultovah Madonna.com i zaista kaze 4 miliona USA + 10 the rest of the World. Bice da sam omanuo za cela 2 miliona, mada sam se poveo za izvestajima sa nekih drugih sajtova. Sa druge strane, ovaj podatak 4+10 datira jos iz 2000 godine, kada je objavljen Music, tako da....

Samo ne volim kada se naduvaju cifre ;) Neko ovde rece da je Janet album janet. prodala u 25 miliona a ja znam da nije vise od 20...budimo realni...lako je proveriti na zvaicnim sajtovima ako imate volje...
By jackare
Slazem se, mada su ti izvestaji o tirazima uvek u konfliktu zato sto precizni podaci postoje samo za SAD, posebno od kada postoji Soundscan. Sa ostalim zemljama je problem, posebno sa onima u razvoju. Tako se za Thriller spekulise sa ciframa od 50, pa sve do 100 miliona. Za Madonnin ROL se u vise izvestaja kaze da je dostigao 16-ti milion, dok na na njenom sajtu jos uvek stoji podatak star 7 godina. Mislim da zapravo niko, pa ni Warner, ne raspolaze toliko preciznim ciframa na globalnom nivou. Ali, naravno, uzecemo bas taj podatak kao jedini relevantan, zato sto dolazi iz zvanicnog izvora:-)
Former Page 3 stunner JO said that they had plans to throw a gipsy-themed party on Wood’s 60th birthday, but Madonna stole the idea

Rock star Ronnie Wood’s wife claims that “pop queen” Madonna stole their idea of a gipsy-themed bash for her 49th birthday bash.

Former Page 3 stunner JO said that they had plans to throw a gipsy-themed party on Wood’s 60th birthday, but Madonna stole the idea on which they had been working for ages.

“Madonna must have copied off our idea. Ronnie got a gipsy caravan on his actual 60th birthday from our boys and we’ve been planning this for ages,” British tabloid The Sun quoted her as saying.

“That’s annoying. It’s a joint birthday celebration with our son Ty - it’s his 24th. He’s dating his first model and she’s flying over from New York so he wants to make a good impression. It’s going to be amazing, all gipsy music and dressing up,” she added.

One-time hellraiser Ron was seen at an exhibition party at his gallery in central London this week.

Times
Korisnikov avatar
By Bagoa
A jesi li ti toliko napacen da nam ovde prosipas samo nekakve madonnine mane i navodne prljavshtine!?:kosach:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Koliko god da je prodato ne mozes da pljujes neciji rad... sem ako nisi postigao vise.

Mozes da kazes da ti se ne dopada ali da vredjas ili slicno, to nikako...

A sve i da je prodala 10 miliona... to je trenutno medju najvecim ciframa prodatih albuma u svetu... sto se tice pop muzike...

Tako da je ona i dalje u vrhu... svidjalo se to tebi ili ne.
In a repeat of her 2004 High Holiday visit, Madonna and family plan to return to Israel this September, reports The Jerusalem Post. Once again, fashion designer Donna Karan plans to tag along with the pop icon. Demi Moore, Ashton Kutcher and possibly Demi's ex Bruce Willis are expected to join the group.

The cavalcade of celebrities, along with thousands of students of the Kabbalah Center, will take part in a 10-day event. The festivities begin with Rosh Hashanah (sunset Sept. 12 – sunset Sept. 14) and end with Yom Kippur (sunset Sept. 21 – sunset Sept. 22.) Alas, the 49-year-old Material Mom only plans to attend the first few days of the pilgrimage, but Asaf Levi, a spokesperson for the Kabbalah Center, expressed his hopes to the Post. "Maybe she'll be back here for the end, for Yom Kippur."
Korisnikov avatar
By Bagoa
OVO NE MOZE BITI ISTINA!!!! :placko: :placko: :rida: :rida: :rida: :rida:
It Seems that nothing is coming THIS YEAR at this point regarding a Madonna release.

Warner and Madonna started to put something out this year, hence the different comfigs on the schedule. So we should wait the new year for her new album.

Even the Best of Remixes 2 is not happening this year anymore. Its release was decided last April.The remixes album has been in the air since 2004, and Drowned Madonna revealed it 3 years ago. Once again Warner has NO plans this year to release anything special like an Anniversary Box Set. There is a possible release of sort into 2008. So look into the new year.
By ~ Le Saint X ~
monroefan me je obavestio da link do pesme
CANDY SHOP
koji sam poslao nekima je uklonjen...
pesmu sam uploudovao ponovo, te...
ako zelite link, a niste skinuli an vreme...

u2u me
Korisnikov avatar
By ns.happy
jao kako si spor... pa ta pesma postoji na eMule vec nekoliko dana! mi smo je se svi vec zasitili...:kisa:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ja sam je se zasitio posle pola slusanja.
Pesma je bezveze.
Korisnikov avatar
By V25
Madonnin album je definitivno pomeren za proleće 2008. Užas!
Korisnikov avatar
By KiWi
Hvala Renoiru za pesmu, sviđa mi se jako
Korisnikov avatar
By Seaman
Drago mi je sto je album pomjeren za proljece jer i dalje mislim da je pozurila.

Poslednji album mi jos nije dosadio.

:nono:
Korisnikov avatar
By Bagoa
A gde ste to culi da izlazi tek na prolece posto to nigde ne pise na sajtovima koje ja redovno posecujem. Bas sam juce glasao ko je pop queen Madonna ili Kylie(a glasanje je otvoreno povodom toga sto ce obe dive objaviti svoje comeback albume u novembru) "Cudi" me sto u konkurenciju nije usla i Britney. Ah da- nastup na VMA :trep:
By Främling
Originally posted by Bagoa
A gde ste to culi da izlazi tek na prolece posto to nigde ne pise na sajtovima koje ja redovno posecujem. Bas sam juce glasao ko je pop queen Madonna ili Kylie(a glasanje je otvoreno povodom toga sto ce obe dive objaviti svoje comeback albume u novembru) "Cudi" me sto u konkurenciju nije usla i Britney. Ah da- nastup na VMA :trep:
a gde je postavljeno glasanje?

na americkom sajtu sigurno nije...tamo i ne znaju ko je kylie
Korisnikov avatar
By Bagoa
mislim da je DrownedMadonna.com
By Främling
Originally posted by Bagoa
mislim da je DrownedMadonna.com
verovatno britanski sajt...
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 132
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!