Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by ZoncheNije duet u pitanju jer u pesmi pored Madone su Sarah McLachlan, Celine Dion, Fergie, Faith Hill, Pink, Dido, Gladys Knight, kd Lang, Angelique Kidjo, Bonnie Raitt, Shakira, Melissa Etheridge, Anastasia, Joss Stone i KT Tunstal
Link uklonjen
NOVO!!!
Link za duet Madonne i Annie Lennox i pesmu SING
SKIDAJTE DOK JE VRUCE![]()
Originally posted by demianMeni se svidza.Originally posted by Renoirne svidja mi se ovo, prilicno dosadno i neorginalno...
Link uklonjen
link za pesmu
BEATS GOES ON!
EXCLUSIVE!!!!!!!!!![]()
Originally posted by Lakiboy_nsI mene podseca na Say It Right malo. Inace, ovu stvar je producirap Pharell i nema veze sa Justinom i Timbom. Procitao sam negde da postoji velika sansa da ova pesma i ne zavrsi na albumu, kao ni Candy Shop i jos 4 Pharellove koje tek treba da "iscure". Naime, pre nekoliko dana je na ebay-u prodat CD sa 6 novih demo snimaka, ukljucujuci i ove dve pesme. Izgleda da otuda dolaze svi ovi leak-ovi, kao i tekstovi koji su se poceli da kruze netom pre izvesnog vremena.Originally posted by demianMeni se svidza.Originally posted by Renoirne svidja mi se ovo, prilicno dosadno i neorginalno...
Link uklonjen
link za pesmu
BEATS GOES ON!
EXCLUSIVE!!!!!!!!!![]()
Vidi se uticaj Justina i Timbalanda.
Podseca me na Nelly Furtado pesma po beat-u.
Originally posted by jackareOriginally posted by Lakiboy_nsI mene podseca na Say It Right malo. Inace, ovu stvar je producirap Pharrel i nema veze sa Justinom i Timbom. Procitao sam negde da postoji velika sansa da ova pesma i ne zavrsi na albumu, kao ni Candy Shop i jos 4 Pharrel-ove koje tek treba da "iscure". Naime, pre nekoliko dana je na ebay-u prodat CD sa 6 novih demo snimaka, ukljucujuci i ove dve pesme. Izgleda da otuda dolaze svi ovi leak-ovi, kao i tekstovi koji su se poceli da kruze netom pre izvesnog vremena.Originally posted by demianMeni se svidza.Originally posted by Renoirne svidja mi se ovo, prilicno dosadno i neorginalno...
Link uklonjen
link za pesmu
BEATS GOES ON!
EXCLUSIVE!!!!!!!!!![]()
Vidi se uticaj Justina i Timbalanda.
Podseca me na Nelly Furtado pesma po beat-u.
Btw, pesma ne izaziva nikakvu reakciju u meni i nadam se da zaista nece zavrsiti na albumu ili ce, u najgorem slucaju, biti samo filler.
Originally posted by jackarePa Ray Of Light i nije otisao u 16 miliona
Naravno, bas kao sto ih svako ima. Filleri ne znace lose pesme, vec one koje se koncepcijski uklapaju u album, ali nemaju potencijal da postanu singlovi. Evo Ray of Light, npr: Candy Parfume Girl, Swim, To Have And Not To Hold- to su sve filleri, sto ne zaci da je i jedna od tih pesama losa. Naprotiv! Ali da su ove pesme postale singlovi umesto Frozen i Ray of Light, taj album verovatno ne bi otisao u 16, vec u 1, 6 miliona kopija. Ili, recimo, Like A Prayer- taj album ne bi bio nista losiji da nema pesama poput Love Song i Till Death Do Us Apart, ali je sigurno da Madonna danas ne bi bila to sto jeste da nije snimila Like A Prayer i Express Yourself.
Originally posted by FrämlingEvo, konsultovah Madonna.com i zaista kaze 4 miliona USA + 10 the rest of the World. Bice da sam omanuo za cela 2 miliona, mada sam se poveo za izvestajima sa nekih drugih sajtova. Sa druge strane, ovaj podatak 4+10 datira jos iz 2000 godine, kada je objavljen Music, tako da....
I pre nego sto me napadnete, imate na zvanicnom Madonninom sajtu u koliko je primeraka prodat Ray Of Light...
Originally posted by jackareOriginally posted by FrämlingEvo, konsultovah Madonna.com i zaista kaze 4 miliona USA + 10 the rest of the World. Bice da sam omanuo za cela 2 miliona, mada sam se poveo za izvestajima sa nekih drugih sajtova. Sa druge strane, ovaj podatak 4+10 datira jos iz 2000 godine, kada je objavljen Music, tako da....
I pre nego sto me napadnete, imate na zvanicnom Madonninom sajtu u koliko je primeraka prodat Ray Of Light...
Originally posted by Bagoaa gde je postavljeno glasanje?
A gde ste to culi da izlazi tek na prolece posto to nigde ne pise na sajtovima koje ja redovno posecujem. Bas sam juce glasao ko je pop queen Madonna ili Kylie(a glasanje je otvoreno povodom toga sto ce obe dive objaviti svoje comeback albume u novembru) "Cudi" me sto u konkurenciju nije usla i Britney. Ah da- nastup na VMA![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!