Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Taki
čestitamo sanji ulazak u finale :tapse:

* * *
#wannabeconchita #snapchating

Slika

žena mi se zgadila kad videla a ja sam samo bila u duhu evrovizije, plus brada mi baš lepo stoji :lol:
Korisnikov avatar
By Sunce
Baletan pored Sanje je so sweet!
By Sixto
Ova nasa predstavnica bolje govori engleski nego celo Ministarstvo spoljnih poslova Srbije...
Korisnikov avatar
By Kiborg
Pffff, budalaštine.
Tupave pesme, nameštena pobeda Ukrajine.
Postavlja se logično pitanje, ima li razloga gledati tu glupost uopšte.
I ZBOG ČEGA SAM JA DANAS PROPUSTIO ZVEZDE GRANDA!?
By Aven
Danas sam prvi put čula sve pjesme. Nisam imala pojma tko je favorit, ovo ono.

Sve je bilo tipično evrovizijski i onda bum - Ukrajina. Kao da mi je netko okrenuo TV program.
Ne znam je li mi bila bolja njena autentična interpretacija, catchy aranžman sinkopiranog ritma i etno pathosa ili sjajne popratne vizualizacije. Naježila sam se. :hypno:

Moćno, iako totalno bizarno za ovakav (površni) tip manifestacije, pjesama i publike.
Tim više me iznenadila pobjeda.

The lyrics for "1944" concern the deportation of the Crimean Tatars, in the 1940s, by the Soviet Union at the hands of Joseph Stalin. Jamala was particularly inspired by the story of her great-grandmother Nazylkhan, who was in her mid-20s when she and her five children were deported to barren Central Asia. One of the daughters did not survive the journey. The song's chorus, in the Crimean Tatar language, are words that Jamala had heard from her great-grandmother, reflecting the loss of a youth which could not be spent in her homeland.
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
A znate li da su tekstovi pjesama sa političkom konotacijom pravilima zabranjeni na takmičenju za pjesmu Evrovizije? Ali eto, ove godine je odlučeno da se ta pravila malčice prekrše.
Slučajno ili ne prosudite sami. ;)
By Aven
Hoće to Ukrajinci. Subliminalno. : D
Nije im prvi put. Pametno iskoriste svojih par minuta obraćanja masi.
Ne treba im cirkus na pozornici već samo interpretativno jaka pjevačica s porukom.

Nastup Alyoshe prije 6 godina mi je isto tako bio jedan od najdojmljivijih. :love:

...a kad se zajebavaju, zajebavaju se najbolje - Verka Serduckha. <3
Korisnikov avatar
By antibiotic
Cim neko pobedi odma se dize u nebesa :lol:
Zaslueno valjda, ipak je jamalina pesma imala veci umetnicki izraz od australijske. Tekst mi je, samo, malo neprikladan, da ne kazem degute, za ovu priliku, trivijalizuje sta god je ozbiljno htela reci.
btw. krimski tatari su bili nacisticki kolaboratori zato ih je staljin proterao.
Korisnikov avatar
By 2kune
oooovaaajjj... AZIJSKA kosookinja brani boje AUSTRALIJSKE zastave na EUROsongu? :lood:
mislim, jebeni Izrael je barem na mediteranu... :zid:
By Sixto
Ukrajina. Okeeeeeej... sta god to bilo...
Korisnikov avatar
By Kiborg
Stvarno ne znam koji mi je đavo bio da gledam tu glupost posle ko zna koliko godina.
Verovatno sam hteo da imam izgovor da malo prekršim low-carb režim i napravim klasičnu pizzu i ožderem se ko stoka.
A tek koliko je boljih pesama bilo od onog ukrajinskog naricanja je druga stvar.
Sve u svemu gluposti. Onaj Poljak mi je bio piš živi, sa onim kostimom i onom loknastom kosicom. Kul je bio i onaj zombi iz Australije koji je predstavljao rezultate glasanja :D
By Aven
Bio danas neki prilog na TV-u. Rekla Nina da zna da je bila loša u finalu i da postoji razlog za to, ali da nije za javnost. I haljina joj je proglašena najgorom. I za to je rekla da ni njoj nije nešto i da joj je bila nepraktična, ali je imala efekt svjetionika u odnosu na tamnu scenografiju; "Eventualno da sam imala neku lampu na glavi, što je isto bila jedna od ideja. Možda bi bilo bolje da jesam." :'D
Korisnikov avatar
By deran
...meni je i dalje zanimljivo kako godine iz godine niko ne gleda,ali svi sve znaju....

elem,ja volim spektakle,a šveđani su ove godine briljirali...

žao mi je što je tako ispalo to sa pobedom,bilo je boljih pesama,a naročito u svetlu toga što je pesma izvedena još pre godnu dana...

talijanka mi je beskrajno simpa,ja volim taj zvuk,jedino mi je bezz što je ubacila engleski...

Korisnikov avatar
By Stripi
mislim da je Rusija briljirila sa spektaklom.
Onaj nastup, pa ono je show.
Korisnikov avatar
By Timothy
Bliži se ESC, jel treba novi topic da se pravi ili nastavljamo ovaj :D
(nek ga Šortbas preimenuje).
Korisnikov avatar
By Srklet
hrvati poslali čovjeka koji je svojedobno bio nominiran za homofoba desetljeća. ah, hrvati... :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!