Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
mars, sto bi bilo lepo da gledamo zajedno Zvezdice.

Svemirsko Majmunce da mi se mota na krilu i da poskakuje u ritmu muzike. Jedemo neke grickalice i tortu koju je hys. tek probala da pravi. :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Da, jako lepo bi bilo.

Onda bi u direktnom prenosu i bilo podnosljivo, od reklama, inace ovako sam uvek cekam da se pojavi na YT pa onda pustim *do tada pratim portale IZ MINUTA U MINUT da vidim šta se dešava).
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
onda da se dogovorimo neko vece a ;) ;)

Marija je zaista neverovatna, na stranu vocal range i slicno
zbog nacina na koji peva rekao bih da je jako emotivno inteligenta osoba..mene svaki put zaboli dusa kad je cujem
(**napomena inace ne volim da koristim ovakve pojmove, iz razloga sto bas i ne verujem u dusu ali je ovde zgodno da se tako kaze)
Korisnikov avatar
By Mars
I meni, a ne sećam je se šta je ranije pevala.
Korisnikov avatar
By Macan86
meni se ovakve stvari ne sviđaju...
Ne samo zato što se ti klinci iskorišćavaju da bi to bilo što simpatičnije i da izvuču što veću gledanost,već i zato što se ti klinci usmeravaju u tu komercilu ,a definitivno ih ima dosta talentovanih,koji tek treba da razvijaju svoje potencijale.
Korisnikov avatar
By Tungi
Za nisi rekao da ti je simpatičan? :smeh:

ot:

David je premeden. Marija Serdar i najbolja od svih tamo.
Korisnikov avatar
By Mars
Mora da sam tog dana otvorio onu fijoku sa zaboravljenom drogom pa me udarilo.

Niko meni u tom show programu nije simpatičan: ni takmičari, ni žiri, ni voditelj ni PRODUKCIJA.

:P
Korisnikov avatar
By Stripi
uh dobro je, ja sam mislio da sam jedini nenormalan koji jedva čeka novu emisiju petkom :D
Sve u svemu, odlični su.
Jednu subotu sam se zajebao pa sam riješio da pogledam "Pinkove zvezde", sa onim hororom od žirija - Bora, Ceca, Tucakovićka i, nešto manje horor Miroslav Ilić i Haris Džinović. Pa pobogu, kao da nije ista emisija, samo za starije.
Ovi u dječjoj verziji barem se ponašaju kao pravi žiri, objašnjavaju djeci šta ne valja, šta da poprave, šta im je bilo super...ovi u Pinkovim zvezdama kao da su umrli. Pa kad je najsvjetlija točka Milan Kalinić, šta da pričam?

Toliko o tome :D

Mars, meni je mali Mateja baš sladak. Jes malo prepotentan (i ćaća mu je isto) ali je kjut :love:
Korisnikov avatar
By Mindphaser
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2685164#p2685164]Macan86 napisao:[/url]meni se ovakve stvari ne sviđaju...
Ne samo zato što se ti klinci iskorišćavaju da bi to bilo što simpatičnije i da izvuču što veću gledanost,već i zato što se ti klinci usmeravaju u tu komercilu ,a definitivno ih ima dosta talentovanih,koji tek treba da razvijaju svoje potencijale.
Bravo Macane!!! Upravo je to poenta.
Korisnikov avatar
By Mars
A oćemo da ukinemo komercijalu sada? Da svi budemo Doris Bizetić?
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2685379#p2685379]Stripi napisao:[/url]
Jednu subotu sam se zajebao pa sam riješio da pogledam "Pinkove zvezde", sa onim hororom od žirija - Bora, Ceca, Tucakovićka i, nešto manje horor Miroslav Ilić i Haris Džinović. Pa pobogu, kao da nije ista emisija, samo za starije.
Žiri je odron tamo, video i ja par puta, necelu emisiju nego neke nastupe. Misao teškom mukom pronalazi put i nemušto izlazi napolje, užas koliko su svi glupi i ograničeni. I cela emisija mračna (i Kalinić u svemu standardno iritantan)
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2685379#p2685379]Stripi napisao:[/url]
Mars, meni je mali Mateja baš sladak. Jes malo prepotentan (i ćaća mu je isto) ali je kjut :love:
:dance:
Korisnikov avatar
By Mars
ovaj nastup volim JER:

1. sam prvi put cuo pesmu JT :dance:
2. se vidi kako je leontina očigledno gura jer je mala očigledno socijalni slučaj :rida:
3. harijeve podlaktice :drama:

Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
ona jadna place place i place

ja vise ni ne znam da l je ona jos uvek u emisiji ili je ispala
Korisnikov avatar
By Mars
uplašila se kad je ispustila takt pred kraj.

borac je.

mislim da nije ispala.
By alexandermagic
Jedna djevojcica je fenomenalna, nisam obratio pozornost na ime, mada mi je jako zasmetalo sto i upadljivo glumi emocije (to joj je spocitala i Goca Trzan), a sto opet ukazuje da su joj roditelji to sugerirali. Nigdje veze, djevojcica ne moze ispratit emociju odrasle osobe.
Korisnikov avatar
By Stripi
Ta mala Valentina Stojanović je baš slatka.
E sad, malo falša, ima boljih. Ako to Leontina stvarno radi, lijepo od nje :love:
Btw, nisam ni znao da se pjesma "Sve bih dala da znam" može otpjevati na drugi način, kako je to otpjevala Serdarica :love:
Btw, ona voditeljica iz backstagea mi je...ne znam šta bih rekao :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Odlično radi posao :B

"Kakvo je vreme došlo-i trojka je dobra ocena!" :lol:

Edit: ovde mi je bila super sa roditeljima ovog malog

Korisnikov avatar
By Stripi
joj, na ovu sam se rasplakao kao Jelena Tomašević :D
Korisnikov avatar
By Stripi
i što ti kažeš Mars, za neke pjesme nikad nisam ni čuo :)
Evo, ova od Dženana Lončaervića mi se baš dopala.
A do tad nisam ni znao da Dženan Lončaervić opće postoji :D
Korisnikov avatar
By Stripi
ovo dijete mi se čini mrvicu prepotentno, ali pjeva ok i super mi je kako je u ovoj pjesmi zaboravio tekst, pa se na brzinu snašao i nastavio dalje.
Profi, matere ti, ja bih otrčao sa scene, koliko me noge nose.

Korisnikov avatar
By Mars
I meni je malo na nesimpatičnoj strani...
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2685553#p2685553]Stripi napisao:[/url]joj, na ovu sam se rasplakao kao Jelena Tomašević :D
I ja, doduše osim samog deteta uticalo i to kako je ziri reagovao, kompletna interakcija.

A Đole? Bensendin od deteta, izljubi ga Marijana na kraju a i ja bih ga samo gnjavio.

I ovde je ona pozadi voditeljka bila super.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Aham, bas je odlicna. A i slazem se za ziri. Leontina i nekako, posto ona radi s decom vec, ali sta ono dvoje rade ovde?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!