- 10 Nov 2011, 16:29
Ovaj komentar za 2 pesme koje su izazvale jednu vrstu seksualne revolucije na muzickoj sceni ex-Yu, samo govori o pucanju u prazno. Angry Bird ocito nije navezbala da gadja u pravu metu i ne poznaje opus Sladjane Milosevic...
tako da ovom prilikom apelujem da hejteri i nepoznavaoci ove teme zaobidju ovaj post i idu da komentarisu nesto drugo.
Hvala...
Mars napisao:Ona jeste nacionalna penzionerka, za njega ne znam.Interesantno je kako se hejteri oglasavaju na forumu koji je nazalost postao mrtav. Daleko je bio poseceniji pre par godina...
Zaslužna umetnica sa hitovima "Miki, Miki veliki - stegni me za ruku, lomi me u struku" i "Amsterdam, ja želim nešto da ti dam".
Ovaj komentar za 2 pesme koje su izazvale jednu vrstu seksualne revolucije na muzickoj sceni ex-Yu, samo govori o pucanju u prazno. Angry Bird ocito nije navezbala da gadja u pravu metu i ne poznaje opus Sladjane Milosevic...
tako da ovom prilikom apelujem da hejteri i nepoznavaoci ove teme zaobidju ovaj post i idu da komentarisu nesto drugo.
Hvala...