Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Dégénération
Mars napisao:Ona jeste nacionalna penzionerka, za njega ne znam.
Zaslužna umetnica sa hitovima "Miki, Miki veliki - stegni me za ruku, lomi me u struku" i "Amsterdam, ja želim nešto da ti dam".
:dance:
Interesantno je kako se hejteri oglasavaju na forumu koji je nazalost postao mrtav. Daleko je bio poseceniji pre par godina...

Ovaj komentar za 2 pesme koje su izazvale jednu vrstu seksualne revolucije na muzickoj sceni ex-Yu, samo govori o pucanju u prazno. Angry Bird ocito nije navezbala da gadja u pravu metu i ne poznaje opus Sladjane Milosevic...
tako da ovom prilikom apelujem da hejteri i nepoznavaoci ove teme zaobidju ovaj post i idu da komentarisu nesto drugo.
Hvala...
Korisnikov avatar
By spliff
ma da
miki miki je shund
ali je zato brena vrhunac umetnosti :lood:
Evo, ja imam domaci :nerd: - Princeza, Amsterdan, Miki Miki, Recept za ljubav, Dosta suza, Legalize freedom, Ko ce reci ljudima, Pod zlatnim suncem Srbije, Gorim od zelje da ubijem noc, Sexy dama, obrada Dolazi zima od Suncokreta itd... a pravaca ima sijaset :)
Kao sto rekoh, nisam neki verni slusalac, ali pesme su poznate.
I bez tangiranja- haters gonna hate ;)
By Kragi
Spot je emitovan i na domacoj tv stanici (Avala) :)
Korisnikov avatar
By Mars
Jel dobila Metalicu na sudu što su je ispalili da im bude predgrupa?

:sweet:
evo ja se bavim kupatilom trenutno... :lol:

nije problem u hejterima,problem je u fanovima-ja ne znam koliko ti imaš godina,ali veruj meni da se sksualna revolucija pre dogodila zbog lepe brene,nego zbog sladže..

istina,meni jeste antipatična i kao pojava,ali i bez toga ne mogu da je nazovem umetnicom...

rokerkom da ne govorim...
deran napisao:evo ja se bavim kupatilom trenutno... :lol:
nije problem u hejterima,problem je u fanovima-ja ne znam koliko ti imaš godina,ali veruj meni da se sksualna revolucija pre dogodila zbog lepe brene,nego zbog sladže..

istina,meni jeste antipatična i kao pojava,ali i bez toga ne mogu da je nazovem umetnicom...

rokerkom da ne govorim...
Vidim da se i klozetari oglasavaju, a koji pritom preferiraju neku potpuno desetu pricu... zaista ne razumem zasto?
Ja ne volim tvoju Brenu ali nikada ne bih tracio svoje vreme i dostojanstvo pljuvanjem po njoj i drugim osobama koje ne cenim.
Ne znam, valjda je to deo vaspitanja i intelektualnog nivoa...
Dégénération napisao:A da li si ti procitao moj poslednji post koji se odnosi na NEPOZNAVAOCE ove teme i opusa Sladjane Milosevic?
Idi bavi se sobom... i ovako ti pise ispod avatara ..::Has no frakkin life!::..
Uh uh uh...

"Poznavaoc opusa Sladjane Milosevic".

Dva put nista je nista - racunica je jasna.

Ne zasmejavaj me.

Metalica?
Neosnovani su zahtevi da se korisnici koji se kritički odnose spram dela i lika Aleksandre Slađane Milošević udalje sa ove teme.
Ako ništa drugo, ono zato što se isti ti, koji ovde stavljaju takve zahteve, sasvim slobodno šetaju po temama o Ceci i Breni i ostavljaju negativne, nekad čak i vulgarne komentare o njima.
*deni* napisao:Neosnovani su zahtevi da se korisnici koji se kritički odnose spram dela i lika Aleksandre Slađane Milošević udalje sa ove teme.
Ako ništa drugo, ono zato što se isti ti, koji ovde stavljaju takve zahteve, sasvim slobodno šetaju po temama o Ceci i Breni i ostavljaju negativne, nekad čak i vulgarne komentare o njima.
Ama znaš kolko me zabole nešto za njegove zahteve i komentare
meni je super sto se ova humanisticki nastrojena ekipa (mars sa svojim 'eh da deca gledaju branka kockicu svet bi bio lepsi' i deran sa svojim 'ja sam coek iz naroda, evo malo mudrosti mojijeh predaka') bez problema ponasaju kao istjerivaci pravde u topicu o nekakvoj propaloj pjevacici. skuzili su ovog nesretnog obozavatelje doticne i sad jasu po njemu sa sadistickim uzitkom, a on se naravno sve vise zakopava svojim blesavim odgovorima.

nisam ironican. ozbiljno. meni je to bas super. :cheer:
*deni* napisao:...zato što se isti ti, koji ovde stavljaju takve zahteve, sasvim slobodno šetaju po temama o Ceci i Breni i ostavljaju negativne, nekad čak i vulgarne komentare o njima.
Imas neki dokaz da sam to radio? Slobodno proveri istoriju mojih postova pa tek onda donosi zakljucke. Generalizujes? Sta?

A korisnici sa statusom "Has no frakkin life" mi postaju simpaticni sa svojim dobacivanjima preko plota... :D

O crtanom junaku da i ne govorim... :lol:
Popeye napisao:meni je super sto se ova humanisticki nastrojena ekipa (mars sa svojim 'eh da deca gledaju branka kockicu svet bi bio lepsi' i deran sa svojim 'ja sam coek iz naroda, evo malo mudrosti mojijeh predaka') bez problema ponasaju kao istjerivaci pravde u topicu o nekakvoj propaloj pjevacici. skuzili su ovog nesretnog obozavatelje doticne i sad jasu po njemu sa sadistickim uzitkom, a on se naravno sve vise zakopava svojim blesavim odgovorima.

nisam ironican. ozbiljno. meni je to bas super. :cheer:
a ti si ga sad zacementirao...

ja zapravo mogu da razumem u neku ruku tu,ne znam ni kako da je nazovem,valjda zaluđenost nekim/nečim,pošto i sam imam nešto...

no,kad neko to (pokuša da) ospori,ćutim-dovoljno je da sam svršavam na to... :D
razumijem i ja zaluđenost, u nedostatku bolje riječi.
ali ono sto nikako ne razumijem je zaluđenost paštetom. ili hrenovkama. ok, kužim zašto bi netko bi zaluđen pršutom, svježe pečenom janjetinom iz jablanice, escargotom, čime već.

al biti zaluđen paštetom iz konzerve koja je na masovnoj prodaji u svakom supermarketu, e to mi nije jasno. :piggy:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!