Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By De Vil
Popeye napisao:popularnost ovog benda mi je i dalje totalni misterij. :puzzle:
Pa,najbolji bend iz Finske po mnogima.Bend koji ne stvara muziku već remek dela i mislim da bi trebali biti čak popularniji nego što trenutno jesu.Mada biće nakon zvaničnog izlaska albuma i filma :awesome:
Korisnikov avatar
By nev
Kada sam cula Storytime ocekivala sam album slican prethodnom ali sam se prevarila. Iako je prisutan Dark Passion Play, Imaginaerum je pun, za moj ukus, dobrih novina.
Anette, kako mi se cini, bolje peva, muski vokal je prisutniji vise nego na bilo kom drugom albumu, novi istrumenti, dobra muzika... ono sto mi se ne svidja je to sto je malo blazi nego ostali albumi, ali s obzirom da sam album preslusala samo jednom mozda se i varam.

... sve u svemu ja zadovoljna :D
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Meni je novi album nevidjeni smor. Cak mi je i DPP bolji u odnsu na Imaginaerum. Anette je dokazala da joj najbolje leze uspavanke. Marco je vokalno vishe prisutan na novom albumu ali cak ni njegov glas ne moze da sakrije do iznemoglosti reciklirane lirikse. Tomas je definitvno vec napisao svoje najbolje kompozicije.
Korisnikov avatar
By Oziris
Nisam odusevljena... To think I was their greatest fan once... Od odlaska Tarje valjaju samo The poet and the pendulum i While your lips are still red. :nokti:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!