Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
antibiotic napisao:obicno na pocetku bude dosadnjikavo, ali kako se se finale priblizava, onda su i oni koje ne interesuje prilicno dobro informisani o stanju stvari :)
jer se forsira u svim jebenim medijima. :roll:
ja nisam odgledao 5 minuta big brothera, a samo po naslovima s portala sam uspio upratiti cijelu marijana-nemeš sapunicu. :isus:
Korisnikov avatar
By antibiotic
ne, nego pocnu da gledaju, na TVu i ovako nema mnogo boljih entrtejment ponuda.
Korisnikov avatar
By wizzy
vec ima 60 000 pregleda :grin: a muka, ja ne znam kako se ovakvi ko po zelji producenata prijave za ovakve emisije. Mene je bilo sramota njegove sramote :blush:
a ovaj Georgijev je morao da napravi dupli okret, bitch.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
''

sa njim sam se druzila pre par godina, i uvek je bio tako friki, ali voli lik da preuvelicava i to je to :evil:
Korisnikov avatar
By tebra
Hahahaha...
jbt, kakav lik ovaj Stefan Andjelovic. Rakija sampanjaaaac. MOZE MOZE... hahahaha
Korisnikov avatar
By *deni*
Ni manje države, ni više '' talenata '' i '' prvih glasova ''.
Kako je to moguće ?
Jako smo talentovana i glasovita nacija, izgleda.
Interesuje me samo da li bi se toliko kandidata prijavilo kada bi se organizovalo takmičenje '' Prva motika Srbije '' ?
:kopa:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ne znam, ja se i dalje drzim tatinih reci:

"Ako hoces da vidis kako se igra, dodji u Srbiju. Ako hoces da vidis kako se peva, dodji u Bosnu. A ako hoces da vidis kako se igra, peva i uz to i lepo izgleda, dodji u Makedoniju" :peva: :kolo: :rock:

(ironija svega - tata je Bugarin :lol: )
Korisnikov avatar
By wizzy
Nova epizoda, mali odmor za mozak... Dosadnija mi je bila od prethodne, neki misicavi tip iz Nis :D UltraMEGAgiga fan Dragane Mirkovic i kao slag na tortu Majkl Dzekson Pirocanac. Bilo je i malo gotike koja je naravno ismejana uz sve pratece efekte. Jedina dobra pojava koju sam upamtio, bila je ona neshvacena plavusa iz Crvenke. Sve u svemu bar me je ova epizoda podsetila na ovo:
''''
nisam odavno cuo :grin:

a evo i epizode za one koji nisu stigli da gledaju, a hteli bi:
''''
Korisnikov avatar
By Timothy
I još jedan, čiji snimak ćemo godinama kačiti....
''''
Šta je zapravo stvarnost?
......pa onda cela karikatura :lol:
Korisnikov avatar
By wizzy
:lol: snima decko intervJU:D
Za koju godinu moze da zameni i Milana Tarota :D
Korisnikov avatar
By Tungi
^
Prikladna i pesmica u pozadini :lol:

Mada, ovo ne bi trebalo da zacudjuje. Srbi imaju strah i od svoje senke.

ot:

''''''

Ove devojke mi je bilo zao. Ruzno je, neumereno i diskriminatorski kako su se poneli prema njoj.
Korisnikov avatar
By wizzy
Slazem se, ali jbg ovo je Srbija, sve sto je iole drugacije se u najboljem slucaju samo ismeva... when we're gonna learn...
Korisnikov avatar
By olga_diktator
Za ovo sa malom gotičarkom i režija i žiri zaslužuju makar tužbu, ako ih kletva gotičarska pre toga ne strefi, kalašture pogane.
Korisnikov avatar
By *deni*
olga_diktator napisao:Za ovo sa malom gotičarkom i režija i žiri zaslužuju makar tužbu, ako ih kletva gotičarska pre toga ne strefi, kalašture pogane.
Mislim da se može računati samo na kletvu, jer kandidati unapred potpisuju dokument kojim daju saglasnost da se njihovi lik i delo prikazuju na način kako to odgovora produkciji i konceptu emisije.
:yes:
Tako da tužba otpada.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Pirotski Majkl nije trebalo da prođe, al ajd sad.
Ono ismevanje gotičarke je stvarno sramota. Seljaci.
A oni blizančići iz prošle epizode su mi baš nekako bili HOT :D
By Хуанита
blenta napisao:
Popeye napisao:ja sam to rijesio tako da uopce nemam TV vec nekoliko godina. :smug:

:up:
ne gledam tv od malena
Ne gledam tv od malena. Ali to nadoknađujem internetom, gde je mnogo baljezgarija takođe našlo svoje mesto.
Korisnikov avatar
By Srklet
true, true.

no, neki dan sam bio kod prijatelja i upalismo njegov TV prije dnevnika. mene su zapravo totalno sokirale reklame. to ipak mozes bez po muke preskociti na netu.
Korisnikov avatar
By blenta
on tha internetz,
ja i najgenijalniji izum covekov odmah posle kompjutera
- scroll button
kontrolisemo sadrzaj
Korisnikov avatar
By Mars
Timothy napisao: Kontam da će lik da doživi sudbinu ko i ova sa "Gratis raspevavanjem..."
:lol:

Inače se ušokirah ovim propadanjem na kraju. Kakvo ponižavanje....
Korisnikov avatar
By Mars
wizardTIME napisao: a evo i epizode za one koji nisu stigli da gledaju, a hteli bi:
''''''
Ovo odgledah na preskok.

Ko nije - negde oko 6. minuta ima izuzetan primerak teškre retardiranosti.
Korisnikov avatar
By Mars
*deni* napisao: Mislim da se može računati samo na kletvu, jer kandidati unapred potpisuju dokument kojim daju saglasnost da se njihovi lik i delo prikazuju na način kako to odgovora produkciji i konceptu emisije.
Drugim rečima: prodaju dušu đavolu.

E tako. Hvala svima koji su postavili sve ovo!
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa pravo da ti kažem, Mars, govorim iz lične vizure, ja ne vidim bogznašta blamantno i uvredljivo u tim njihovim montažama. Sve je to šou biznis. Ko želi da postane poznata ličnost, mora od samog starta da se navikava i na to da neće uvek u javnosti biti predstavljan onako kako bi on želeo. Meni lično ne bi smetalo, neka mi stave i perušku da mi viri iz dupeta, čak bih se i smejao samom sebi.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!