Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by Dzelajza Rouzp' da!
Evo, razmišljam, umesto "treće strane" bi moglo da uleti neko odbijanje košer 'rane.![]()
Originally posted by HARP
Živo me interesuje koji izraz Vendi ima za ovu![]()
Originally posted by Mars
Meni logičaru lično (samo) smeta što na dva mesta kaže "ima samo jedan uslov"
![]()
Originally posted by str00jaOni koji su otisli da studiraju nisu gastarbajteri.
@ Drakche
Dobro, ja mislih na one koji odose da studiraju, ili tako nesto, ali tim gore ako ima mladih koji se loze na etnicku pripadnost i krsh pesme...
Originally posted by manjaneAko mislis na mene, ja uopste nisam plljuvao Vesnu kao pojedinca. Ona je totalno nebitan faktor. Pljuvah pesmu kao simbol onoga sto simbolise. Grozno je sto ima onih koji ce najozbiljnije, bez zezanja kao mi ovde, to da slusaju, a ne to sto ona to peva i tako zaradjuje, tu ne vidim nikakav problem. I nije to Karelusa pa da joj se pljuvanjem dize rejting
Tebra, opusteno...
Eh da je samo Vesna Rivas problem...
U Srbiji postoji gomila takvih likova koji jedva cekaju da ih neko pljuje, kao sto si ti sad uradio, jer im na taj nacin dizes rejting...
Resenje: ignore, tebra...samo ignore!!!
Originally posted by KorvinOdAmberaZnam, pa ja i rekoh da pod "mladima koji nisu u tom (nacional) fazonu" mislim na nase vredne studente u inostranstvu, naravno da to nisu gastosi.
Originally posted by str00jaOni koji su otisli da studiraju nisu gastarbajteri.
@ Drakche
Dobro, ja mislih na one koji odose da studiraju, ili tako nesto, ali tim gore ako ima mladih koji se loze na etnicku pripadnost i krsh pesme...
![]()
Originally posted by neny
Originally posted by HARP
Živo me interesuje koji izraz Vendi ima za ovu![]()
Laki prdez!![]()
Originally posted by constantineBaš vala!
daj viktore sto si parti brejker bas je vrh pesma![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by wizardTIMEO, pa to je stalni prateći "band" na Vikom televiziji.
Ove za gitarama su mi vrh!![]()
Originally posted by wizardTIMEvikomice
Ove za gitarama su mi vrh!![]()
Originally posted by Viktor Vilotijević
Dugo me nije bilo ovako sramota što sam Srbin. Tužno, bedno, jadno... Grozno.
Originally posted by Viktor Vilotijević0:10 OVA U CRVENOM HAAAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA
''
Originally posted by erkondisnimam i ja temu o vikomu!
malo vise imamo i na temi šjor Buraka -> http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... pid2039060
Originally posted by Lepa Krepa
----- Original Message -----
From: *****
To: *****
Sent: Thursday, September 17, 2009 9:55 AM
Subject: Re: Saopstenje za medije
Poštovani *****,
Ukoliko želite da mi pročitamo i objavimo ono što nam pišete morate ekstenziju (*.ba) na kraju e-mail adrese promijeniti.
Tako su nam u RS-u programirani kompijuteri. Kada dobijemo mejlove iz drugih država koji imaju na kraju *.ba ne možemo nažalost da ih pročitamo.
Reinstalisali su nam prevodioce.
To su nam uradili posle učinjenog Etnocida nad Srpskom filmskom, tv i muzičkom kulturom i istorijom, kao i nasilno oduzetog harača od 30.000,00 KM našoj medijskoj kući VIKOM od strane Udruženih zločinačkih bošnjačko-bosanskih terorističkih organizacija u BiH - CIK, RAK i SUD BiH na čelu sa direktorima muslimanima Suadom Arnautovićem, Kemalom Huseinovićem i Nedžadom Popovcem iz FBiH, (04.10.2008).
S poštovanjem
Uredništvo VIKOM RTV
a ima i punchline.
inicijalni mail poslat je, naime, sa @gmail.com.![]()
Originally posted by Lepa KrepaOk, al ima samo jedan uslov. A to su dva uslova:
Originally posted by Mars
Meni logičaru lično (samo) smeta što na dva mesta kaže "ima samo jedan uslov"
![]()
bože, marse (pun). pa to je umetnos', a ne matematika. otvori srce i pusti je inside.
Originally posted by Viktor Vilotijevićand this tipped you over?
Dugo me nije bilo ovako sramota što sam Srbin.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!