Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

By Hans
Nisi stručan/-čna i lupetaš, a plus mi nisi ni odgovorio/la. Plus i psuješ najljuće. A verovatno slušaš vrlo kvalitetnu muziku i padaš u hipoglikemijske šokove kada čuješ zurle.

Sledeći, molim! :alexis:
Korisnikov avatar
By Tungi
U istoj su mi ravni svi koji slusaju Michael Jacksona,Madonnu,Briana Adamsa (itd.) i oni koji slusaju Cecu,Jelenu,Brenu...

Poznat je i novi muzicki pravac Vlado Georgiev i ostali.
By Hans
To nije muzički pravac već izvođač a pravac se naziva popularnom zabavnom muzikom iako se mahom zasniva na baladama.

A propos podela muzičkih, to je vrlo malograđanski i neosnovan stav. Pritom i poprilično nezreo- liči na klinačko provociranje jer klinci ne shvataju da je Prada udobnija od majica na kojima piše Nirvana i od kojih dobijaju bubuljice po leđima, pa im je lakše da budu tzv. buntovnici nego da hodaju uredni i sređeni, nevezano šta slušaju. I onda oni tako provociraju one koji ne slušaju ISLJUČIVO rok, pank i sl. i koji na vreme shvataju da je za uspeh u XXI veku ipak potrebno imati odelo, kravatu i neko znanje oko sebe a ne da je muzika JEDINO onošto treba da odredi čoveka i ne samo tekstove koje su pisali muzičari-narkomani pa onda ujedaju domaće muzičare-narkomane kako su neukus, šund i kič. Burleska!
Takođe mi te muzičke podele malo vuku na netoleranciju i neku vrstu aparthejda.
A ono što je ipak najcrnje od svega je što takvi ne shvataju da i Brena ima poneku dobru pesmu i da nije sve isključivo kič.
Korisnikov avatar
By acid drop
generalizuješ, stavove zasnivaš na predrasudama i ograničen si kao terasa.

čuj, prada.. lolovoz
Korisnikov avatar
By acid drop
a to pljuvanje narodnjaka prosečan padavičar preraste oko 18. godine života, otprilike.
By Hans
Prada je ovde čist primer, ništa doslovno i bukvalno.
Od tebe i ne očekujem da razumeš.

Izgubio sam svaku vrstu zainteresovanosti nakon onog proplalog pokušaja da mi objasniš ono što ne razumem prizemnim duhovitostima. :kafa:
Korisnikov avatar
By Tungi
Izvodjac koga slede mnogi,i gde ne nalazis nista drugacije ni u pogledu teksta,ni aranzmana.

Neko voli da izgleda hippie,neugledan,nesredjen..I nosi se muzikom koju slusa.Naprosto,ne zeli da se uklopi u pomodarski svet koji si ti sada pomenuo i postavio ga kao jedini prihvatljiv.

Ugladjeni,markirani..Blah.

Zar ne primecujes da si i ti malo netolerantan?
By Hans
Primećujem. Smeta mi laktoza jako lately.

A drugo, Tungi, Vlado je ipak original i ono što on radi nekako najbolje i podnosim od svih njih iz te plejade.
Korisnikov avatar
By acid drop
ne razumem šta nije jasno sa pojmom novokomponovana. to nije žanr, kao što nije ni indie.
ne vidim zašto majkl džekson ne bi mogao da bude novokomponovani pop, i kakve to veze ima sa životom na selu.

uživaj u.. kako ono beše.. pradi i bog.
Korisnikov avatar
By Incubus
Originally posted by Hans

To nije muzički pravac već izvođač a pravac se naziva popularnom zabavnom muzikom iako se mahom zasniva na baladama.

A propos podela muzičkih, to je vrlo malograđanski i neosnovan stav. Pritom i poprilično nezreo- liči na klinačko provociranje jer klinci ne shvataju da je Prada udobnija od majica na kojima piše Nirvana i od kojih dobijaju bubuljice po leđima, pa im je lakše da budu tzv. buntovnici nego da hodaju uredni i sređeni, nevezano šta slušaju. I onda oni tako provociraju one koji ne slušaju ISLJUČIVO rok, pank i sl. i koji na vreme shvataju da je za uspeh u XXI veku ipak potrebno imati odelo, kravatu i neko znanje oko sebe a ne da je muzika JEDINO onošto treba da odredi čoveka i ne samo tekstove koje su pisali muzičari-narkomani pa onda ujedaju domaće muzičare-narkomane kako su neukus, šund i kič. Burleska!
A ono što je ipak najcrnje od svega je što takvi ne shvataju da i Brena ima poneku dobru pesmu i da nije sve isključivo kič.
Da li ti znaš da si žrtva?
Korisnikov avatar
By acid drop
Originally posted by Tungi

Neko voli da izgleda hippie,neugledan,nesredjen..I nosi se muzikom koju slusa.Naprosto,ne zeli da se uklopi u pomodarski svet koji si ti sada pomenuo i postavio ga kao jedini prihvatljiv.
a neko jednostavno ima tek toliko novaca da kupi pamučnu "nirvana" majicu.
By Hans
Originally posted by Incubus

Pop kulture, medija, potrošačke groznice, turbo-folka?
By Hans
Originally posted by acid drop

:mazi:

Neko je promašio temu.
Korisnikov avatar
By elektron84

Ja ih imala DVE :shok:

:D :D :D
Korisnikov avatar
By acid drop
Originally posted by elektron84

ja nijednu :D ali imam jednu ispranu majicu ramonsa :lol:

baš je neudobna jbt. moram da kupim Pradu čim mama dobije drugi deo penzije.
By Hans
Originally posted by elektron84

I ja te ne osuđujem zbog toga, da me ne shvatiš pogrešno. Niti to želim niti imam pravo na to. Nirvana stimmt.

Pretpostavljam da nisi drugima nametala svoj muzički ukus kao 'jedini prihvatljiv' kako Tungi kaže za moje kratko izlaganje iako ja nisam rekao da je to jedino prihvatljivo. Problem sa klincima a i sa mladim ljudima jeste i sam problem države Srbije- svrstavanje u tabore i manjak razumevanja za druge.
Korisnikov avatar
By colorado
Ja nikad nisam imao te majice s grupama. kod mene je moto za majice uvek bio da bude jedna boja i da njoj NISTA(!!!) ne pise.

Sam potrefio temu? haha
Korisnikov avatar
By Tungi
A zasto da ne postoje tabori?

Iz tvog posta se dalo naslutiti to-prihvatlljivo(sta je za tebe prihvatljivo)rugajuci se pritom ljudima koji nose majice Kurta Cobaina.Ne cini mi se da nas mnogo nesto bombarduju tim muzickim pravcem,niti bilo kojim drugim(nazalost),do samo i JEDINO grandom,tim istim kremom drustva,u koji bi trebalo da se vecina ukalupi.

Uzgred,ovde je svako naglasio koji muzicki zanr ne voli,za koji misli da "muzicka skola ne mora da postoji".
Korisnikov avatar
By nsc
Sto se mene tice, muzicki zanr/ muzicka skola koja nije ni morala da postoji je ono sto deni postavlja na youtube pa ovde, kako god vi to nazvali - novokomponovana (narodna) muzika, turbo folk, sund, uzas ...
By Hans
Ja ne volim metal, tj. ne razumem ga, nije da mi smeta.
I prestao bih ovde o taborima i svim ostalim prećutno prihvaćenim stvarima u nas. :D
Korisnikov avatar
By Incubus
Originally posted by Incubus

Pop kulture, medija, potrošačke groznice, turbo-folka?
Ne, svojih predrasuda (+ konformizma, tipičnosti, učmalosti i imanentnosti).
A kada te neko prozove zato što si derpe onda je to skandal. Toleriši da bi bio tolerisan.
Korisnikov avatar
By Tungi

Nije stvar toga koliko ko ima novca,vec jednostavno ukusa,ljubavi prema necemu;isto kao sto neko voli garderobu marke Prada,D&G i sl.

Nosio sam i ja majice Nirvane,Exploiteda,Bowie-ja,ne zato sto nisam imao da kupim neke kvalitetnije i tako postedim sebe "osipa",bubuljica na ledjima i statijaznam...Razumem sta je Hans hteo reci "da se samim tim nosenjem majica muzickih grupa,pevaca zeli istaci nesto,istaci muzika koju slusas",mozda i jeste tako,a sta cemo sa ovim drugima koji se ni po cemu ne razlikuju u odevanju od kulturnog undergrounda sa kojim se susrecemo svakodnevno?Klonirane horde.
Korisnikov avatar
By acid drop

Nije stvar toga koliko ko ima novca,vec jednostavno ukusa,ljubavi prema necemu;isto kao sto neko voli garderobu marke Prada,D&G i sl.
naravno, ali on je u svom postu napisao kako klinci tobože "ne shvataju da je prada udobnija..." i stekla sam utisak da tom rečenicom pokušava da nameće nekome svoj stil ili štagod.

btw, ne znam stvarno šta je udobnije od obične, pamučne majice. :) i bubuljice na leđima nemam.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!