Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by horus.u srbiji nikada nijedna rock pevacica nece biti popularna kao neka folk pevacica, tipa ceca, jeca i co...Navedi mi POP pevaca ili pevacicu koji su popularniji od pojedinih narodnjaka?
moze to nama da se svidja, ili ne, ali je tako...
Originally posted by Nykolana internetu...
Kako mogu mladi ljidi da znaju da postoji nesto drugo, a sto nije GRAND?
Originally posted by NykolaBilo je mesta jer je Vesna Zmijanac pevačka veličina u svojoj branši. Žena ima bolji glas od pedeset procenata tzv. pop scene Srbije. A i Hrvatske. Onaj ko mi kaže da je Jelena Rozga vokal verovatno ide sa JK na časove pevanja. Brena je bila tema na sednicama CK. Sladjana je za mene jugoslovenska Nina Hagen. Da ne spominjem Videosex, Bebi Dol i ostale. Tada se muzika ipak slušala.
Za sve je bilo mesta... i za Brenu, Magazin, Azru, Bjelo Dugme, Viktoriju, Vesnu Zmijanac... svi su bili ravnopravno emitovani i svako od njih je imao svoju publiku.
A danas? Kako mogu mladi ljidi da znaju da postoji nesto drugo, a sto nije GRAND? Gradnu se posvecuje najvise paznje... cast izuzecima koji nisu u Grandu, a bave se istom vrstom muzike.
Originally posted by horus.Ljudi su se osamdesetih trudili da iskomponuju dobru pesmu, bilo da su komponovali za Vesnu Zmijanac bilo za Viktoriju. Bili su, stoga, podjednako zastupljeni. 90-ih su narodnjaci pocheli da stancuju. Nastala je hiperprodukcija. Rock muzicari to mahom nisu zeleli jer im je jos uvek bio vazan kvalitet pesama. Broj folk izvodjaca je stoga stostruko promasio broj rock izvodjaca. Na sve to se pojavila dance scena a producenti dance muzike su takodje bili veoma finansijski motivisani. Ubrzo je sve sto se moglo cuti na TV-u bio folk i dance. Ali bas nista inovativno. Rock je opet tada potonuo u underground i jos uvek je tamo...
u srbiji nikada nijedna rock pevacica nece biti popularna kao neka folk pevacica, tipa ceca, jeca i co...
Koji internet u Srbiji? Koliko ljudi u Srbiji ima kompjutere... a koliko li tek njih ima pristup internetu? Pogledaj samo statistike, nemoj da pises napamet...
na internetu...
tv je izgubio na znacaju od kako je se kultura koriscenja interneta omasovila...
Bilo je mesta jer je Vesna Zmijanac pevačka veličina u svojoj branši. Žena ima bolji glas od pedeset procenata tzv. pop scene Srbije. A i Hrvatske. Onaj ko mi kaže da je Jelena Rozga vokal verovatno ide sa JK na časove pevanja. Brena je bila tema na sednicama CK. Sladjana je za mene jugoslovenska Nina Hagen. Da ne spominjem Videosex, Bebi Dol i ostale. Tada se muzika ipak slušala.
A onda se Ceca udala za Arkana...![]()
ne treba joj podrška,slažem se da denijem u potpunosti...Ako te ova tema ne dotice i ako ti je sve potaman... zaobidji ovu temu.
Originally posted by BellyButtoniskreno, kosa mi je se digla na glavi kad sam video da si me citirao i pisao...
Originally posted by horus.Ljudi su se osamdesetih trudili da iskomponuju dobru pesmu, bilo da su komponovali za Vesnu Zmijanac bilo za Viktoriju. Bili su, stoga, podjednako zastupljeni. 90-ih su narodnjaci pocheli da stancuju. Nastala je hiperprodukcija. Rock muzicari to mahom nisu zeleli jer im je jos uvek bio vazan kvalitet pesama. Broj folk izvodjaca je stoga stostruko promasio broj rock izvodjaca. Na sve to se pojavila dance scena a producenti dance muzike su takodje bili veoma finansijski motivisani. Ubrzo je sve sto se moglo cuti na TV-u bio folk i dance. Ali bas nista inovativno. Rock je opet tada potonuo u underground i jos uvek je tamo...
u srbiji nikada nijedna rock pevacica nece biti popularna kao neka folk pevacica, tipa ceca, jeca i co...
Originally posted by Nykolaomladini je internet sve dostupniji... a oni su bas ciljna grupa, jer njihov ukus nije jos u potpunosti formiran...
Koji internet u Srbiji? Koliko ljudi u Srbiji ima kompjutere... a koliko li tek njih ima pristup internetu? Pogledaj samo statistike, nemoj da pises napamet...
na internetu...
tv je izgubio na znacaju od kako je se kultura koriscenja interneta omasovila...
Volio bih da mi neko objasni što je to ona umjetnica svjetskog ranga?A ja bih VOLEO da probleme u Srbiji resavaju samo ljudi koji su odavde...
Originally posted by NykolaAjde da podjemo od toga da ja stvarno ne znam. Molim te prosvetli me, u cemu mene Grand I Sasa Popovic ogranicavaju i u cemu se sastoji njihov monopol? Sasa Popovic ne stoji sa pistoljem u ruci ispred neke prodavnice sa muzikom i tera me da kupim Stoju, Seku, Minu, Indy... Svako ima pravo da bira sta ce da slusa, to se zove sloboda izbora. I razlika izmedju Ane Bekute i Sladjane je samo u tome sto jedna ima svoju publiku druga je nema a onaj ko gubi ima pravo da se ljuti ali u svojoj sobi a ne da mi drzi moralne pridike po televiziji i slepo veruje da joj neko stoji iza ledja i pistoljem oduzima publiku.
Originally posted by walt333To sto ne vidis... znaci da i ne znas. Ako ti ne vidis zasto se treba boriti za ravnopravno muzicko trziste u Srbiji i ako od Sladjane samo znas "Miki, Miki"... onda bolje nemoj da se javljas.
Ne vidim zasto nekome smeta grand, a pogotovo ne vidim razlog da se borimo protiv granda da bismo oslobodili mesta Sladjani Milosevic da mi "Miki Miki veliki..."
Malo stisaj svoje strasti, nema potrebe za simbolomi pokusaj da oslushnes kako razmisljaju ljudi "oko tebe".
odrastao sam na selu pa opet sam bio upucen na dobru muziku i pored pink televizije i pored Cece i Dragane MirkovicOK... ali ja vidim da samo ljudi koji su odrasli na selu ne kapiraju sta se desava. Necu vise svoje vreme da gubim kako bih vas prosvetlio...
Originally posted by Nykola
Volio bih da mi neko objasni što je to ona umjetnica svjetskog ranga?A ja bih VOLEO da probleme u Srbiji resavaju samo ljudi koji su odavde...
Originally posted by NykolaDuboko se izvinjavam ako ti smeta moje seosko poreklo, trebao si na pocetku da napises da je ova tema za seljake zabranjena pa ne bih ni ulazio.
OK... ali ja vidim da samo ljudi koji su odrasli na selu ne kapiraju sta se desava. Necu vise svoje vreme da gubim kako bih vas prosvetlio...
Originally posted by NykolaZifffela Srbija
Zivela Srbija!!!
Originally posted by euroboy90To!!! Ako si im rekao
Ma šta državu ima veze sa muzikom???????
Originally posted by Nykolai da SVI pišu jekavicom,prosim lijepo...
Originally posted by walt333takođe je razlika ta što ana bekuta ima dvadesetak trajnih snimaka za radio beograd,što je svrstava u odabrane UMETNIKE!
I razlika izmedju Ane Bekute i Sladjane je samo u tome sto jedna ima svoju publiku druga je nema
Originally posted by FreyNe salzem se sa prvom recenicim na previse nivoa.
Naravno da svaka sloboda izbora, pa i u muzičkom ukusu, treba da se ograniči. Ako ne filtriramo ono što prezentujemo narodu, zaglupećemo ga maksimalno.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!