Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

By Ulix
Nisam siguran da li ih imam baš sve, ali većinu albuma imam. Najviše slušam Birth of the Cool, Kind of Blue i Tutu.
By Ulix
Ovo je jedna od mojih omiljenih jazz pesama i peva je jedna od najboljih jazz pevačica koje sam ikada čuo.

''

:drama:
Korisnikov avatar
By Galateja
Preporučujem svim ljubiteljima džeza da pročiatuju Istoriju džeza Džemsa Kolijera i biografiju Duška Gojkovića pod nazivom Džez je sloboda. :)
By Ulix
Jedan od meni najdražih džez albuma je Time Out, a ovo je jedna stvar sa tog albuma. Dakle, ladies and gentlemen, Dave Brubeck Quartet:

''

Originally posted by Galateja

Preporučujem svim ljubiteljima džeza da pročiatuju Istoriju džeza Džemsa Kolijera i biografiju Duška Gojkovića pod nazivom Džez je sloboda. :)
A gde bi ovaj ljubitelj džeza mogao da nađe te knjige, ko je izdavač? :D
By Speculum Columbae
Dragi jazz-eri, dobro jutro!
Juče sam nabavio celokupnu diskografiju čarobne Nine Simone i preslušavam je celo jutro.
Oduvek mi je bila jedna od omiljenih izvođača, a sada je definitivno još više na lestvici mog muzičkog ukusa.
Definitivno mnogo, previše preporučujem, jer nepobitno je da od svih jazz izvođača ima najsofisticiraniji i najsuptilniji stil i zvuk.

Onima koji bi tek počeli da je slušaju, a i onima koji su raspoloženi za nju, preporučujem njen prvi album - Little Girl Blue, koji je po meni jedan od njenih najboljih, nabijen energijom, talentom, virtuozitetom, potenicjalom, čak i bluzom, njen "najurbaniji" album (iako ima i taktilnije, senzualnije, pa više moody muzike)...

''
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!