Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By ns.happy
nije dr igi retardiran unikorne. on je samo zrikav. :grin:
By mythe
naravno, svako ima pravo na vlasiti stav i misljenje.

A ovo sto pise forumer Hans87 je pomalo i smesno - bas se on seca sta je i kako je bilo 1994. (kada je on imao 7 godina). Okey, bile su ponekad restrikcije - pa sta? Jer nekome zbog toga 'otpala kruna s glave"? Uostalom, to je na neki nacin i dobro doslo da se ljudi vise socijaliziraju, druze, jer oni iz 1. grupe odu za vreme restrikcije u posetu kod onih iz 2. grupe itd...A danas su ljudi postali totalno asocijalni, sebicni, sve se vise promovise egoizam (cak i psihopatizam) kao drustvena vrednost, superindividualizam...a gde je tu covek, ljudski kontakt, nije poenta zivota imati 500 prijatelja na facebook od kojih covek jedva da dvoje/troje poznaje.

A strajkovi - a jel ih danas kao nema?
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by mythe

A ovo sto pise forumer Hans87 je pomalo i smesno - bas se on seca sta je i kako je bilo 1994. (kada je on imao 7 godina). Okey, bile su ponekad restrikcije - pa sta? Jer nekome zbog toga 'otpala kruna s glave"? Uostalom, to je na neki nacin i dobro doslo da se ljudi vise socijaliziraju, druze, jer oni iz 1. grupe odu za vreme restrikcije u posetu kod onih iz 2. grupe itd...A danas su ljudi postali totalno asocijalni, sebicni, sve se vise promovise egoizam (cak i psihopatizam) kao drustvena vrednost, superindividualizam...a gde je tu covek, ljudski kontakt, nije poenta zivota imati 500 prijatelja na facebook od kojih covek jedva da dvoje/troje poznaje.

A strajkovi - a jel ih danas kao nema?
jeste. one bebe u inkubatoru su uzivale u svim restrikcijama. daleko bilo da im spadne kruna sa glave, razmazena derista.
a to za socijalizaciju si u pravu. kao u ''otvorenim vratima'' kad je dosao deda sa sela, pa su se svi dovikivali sa prozora, i kenjali u parku, a on lecio kucice i macice. sta vise, zbog struje ljudi ovde ovo pisu i citaju, a to nikako ne bi trebalo da rade. subota je. i ja odoh napolje. a vi se jebite. :njanja: :lol:
By mythe
zelim ti ugodan provod, a to za inkubatore nije istina jer su porodilista imala vlastite agregate.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Meni se i dalje cini da se negde zaglavila kanalizacija!

Jedino tako mogu da objasnim zasto sva ova govna isplivavaju.
Kao da nije dovoljno sto Zika Sarenica nikada nije odlazio, povamirili su se i Olivera Katarina, Vesna Zmijanac, ona ruzicasta Brunclik etc. etc.
Nikad nisam volela domaci turbo folk i dens. Da se ne lazemo, vecina tih idiota nikada ni videla nije instrument i jedino sto znaju je da plagiraju stranu dens muziku (koja je takodje bila gadan shit u to vreme), dok im se pevacice chepe i zevaju, jer ne znaju da pevaju. Za razliku od ljudi i bendova cije pesme nikada ne zastarevaju, ono sto su radili denseri je ipak stvar daleke i ruzne proslosti.
Korisnikov avatar
By Stripi
Air max patike - da, bile su dobre, ja sam ih uvek nosio :) sa sve dizelkama, bio sam osisan na 'keca', nosio sam i zlatni lanac (ne bas onaj najveci), zlatnu narukvicu, sarene i tada moderne Versace kosulje kupljene naravno kod shanera i sve slusajuci dance mjuzu zlatnih 90ih , drzeci se sa deckom za ruku, setajuci parkovima prekrivenim snegom u decembru 1996. , jedino sto su tamo neki lupali u neke serpe, cisto da provociraju
Modni Mačak i Fešn Guru bi imali štošta da kažu glede ovog...
enihau, možda su nama devedesete bile bezbrižne ali nisu bile našim roditeljima i ne bi ih nikada i nikome poželio.
Bilo kako bilo, da, volio sam "Oči boje duge" :blush: a i Vodoo Popeye mi je bio simpatičan ali to je jedino što je tada doprlo do mene. Nedavno sam naletio na Ivana sa "Hoću s tobom da đuskam" pa mi se i to dopalo. Štaš, volim kičeraj :yes:
By Hans

Nemoj da se ljutis, ali ja mislim da ti imas problem u percepciji stvarnosti.
Mozda bi trebalo nekoga da konsultujes, ali to nije Aleksandra Jankovic...

Ljudi su dobri ili losi. Obrazovanje je generalno lose, ljudi ne chitaju nista, pa su zato neuki. Hans jako dobro pamti dogadjaje, lica, ljude...
Facebook decko, sluzi da komuniciras sa ljudima koji su u Australiji ili negde van, a te ljude upoznajes tokom putovanja.Isti slucaj je sa Skypeom. A da bi normalno putovao, potrebno je da imas cist obraz pred celim svetom i normalno stanje u ekonomiji...Jugoslavija i Srbija tokom devedesetih to nisu imale. Potez Terazije-Knez je poguban ako se cesto upraznjava, znas. Postoji svet i izvan ''Trezora''. Istina, nije bilo interneta ali je Srbija bila jedina zemlja iz koje se u Australiju putuje autobusom!!!
Korisnikov avatar
By hlaefdige
meni je taj lik nasmesniji od svih smesnih likova nase nesretne estrade.
njega su stalno vukli po tim "razgovornim emisijama", onako malog i neuglednog...a on onda OBAVEZNO pocne da prica kako nema pravih prijatelja na estradi, kako on zna da njega niko ne voli...pa kako njega svi ogovaraju...negi opasan veltsmerc ga uhvati...on se lepo iskuka....zapecati izlaganje nekom plemenitom izjavom u maniru zrtve - "ali ja necu pokleknuti" i to bude kraj...onda izrecituje "oci boje duge" i svima lepo....

kalimero. smesan.
Korisnikov avatar
By deželaš
Originally posted by Hans_87

Facebook decko, sluzi da komuniciras sa ljudima koji su u Australiji ili negde van, a te ljude upoznajes tokom putovanja.Isti slucaj je sa Skypeom. A da bi normalno putovao, potrebno je da imas cist obraz pred celim svetom i normalno stanje u ekonomiji...
Još samo da usklikneš "State of Exit!" i "Ja sam važan" pa da te pakujemo kao opšte mesto 2000-tih.... :novine:

''''
By mythe

danas su ljudi postali totalno asocijalni, sebicni, sve se vise promovise egoizam (cak i psihopatizam) kao drustvena vrednost, superindividualizam...a gde je tu covek, ljudski kontakt, nije poenta zivota imati 500 prijatelja na facebook od kojih covek jedva da dvoje/troje poznaje.

Facebook decko, sluzi da komuniciras sa ljudima koji su u Australiji ili negde van, a te ljude upoznajes tokom putovanja.Isti slucaj je sa Skypeom. A da bi normalno putovao, potrebno je da imas cist obraz pred celim svetom... Potez Terazije-Knez je poguban ako se cesto upraznjava, znas. Postoji svet i izvan ''Trezora''. Istina, nije bilo interneta ali je Srbija bila jedina zemlja iz koje se u Australiju putuje autobusom!!!
Facebook - cekaj, ti stvarno mislis da su ti svi frendovi sa facebook u isto vreme i prijatelji (ili rec prijatelj danas ima drugacije znacenje nego pre nekih 10ak i vise godina)? Dalje, kako mozes znati kakva je neka osoba a da je ne upoznas licno? Mislim, svi na facebook pisu najlepse o sebi, ovo, ono , photoshop uradjen maksimalno i zamisli u kontaktu si sa nekim mesecima, onda dogovorite vidjenje i onda vidis da je to potpuno drugacije od onoga na facebook :shok2: jednom mi se to dogodilo (lik dosao do mene a ja ga uopce nisam prepoznao na aerodrom koliko je bio preradio fotke - i naravno sto sam drgo mogao reci nego - ¨züruck" , necu valjda sa nekom nakazom da provedem uskrsnje praznike).
A spomenuo si potez Terazije-Knez - vidis, uopste nisam onda ziveo u Beogradu, ziveo sam na onoj teritoriji Srbije koja ni istorijski ni geografski ni civilizacijski ne pripada Balkanu, ziveo sam u najrazvijenijem delu Srbije plus sto sam i onda putovao jer sam imao putovnicu RH :) . Jos sa nepunih 18 godina sam letovao u Sitges, dok vecina pedera iz Srbije za to nije jos bila ni cula. Plus sto sam i za vreme studija bio radio, pa sam znao i zaraditi pa na put. Ipak se i onda moglo putovati i lepo ziveti, trebalo je samo "zasvuci rukave". I sve to uz predobru muziku od navedenog Dr. Igija, Gale, Ivana....
By mythe
Originally posted by hlaefdige

meni je taj lik nasmesniji od svih smesnih likova nase nesretne estrade.
njega su stalno vukli po tim "razgovornim emisijama", onako malog i neuglednog...a on onda OBAVEZNO pocne da prica kako nema pravih prijatelja na estradi, kako on zna da njega niko ne voli...pa kako njega svi ogovaraju...negi opasan veltsmerc ga uhvati...on se lepo iskuka....zapecati izlaganje nekom plemenitom izjavom u maniru zrtve - "ali ja necu pokleknuti" i to bude kraj...onda izrecituje "oci boje duge" i svima lepo....

da, jesu ga ogovarali jer im je smetao njegov uspeh, jer dobar deo primitivaca nije mogao da svari (i/ili razume) kako je on uspeo a nije imao nikoga da pogura plus sto je za vecinu bio, kako ti rece 'mali i neugledni' (ah, da u percepciji balkanskog macho primitivca pevac treba da izgleda kao Knez, Aca Lukas ili tako nesto, da nabildan, macho nastup.... bljak) . Dalje, Dr. Igi se i nacinu zivota i razmisljanja razlikovao od drugih, nije se razmetao novcem, nije okretao ture (sto su verovatno drugi ocekivali jer kao on ima para pa treba da okrece ture :shrug: ), gurao je svoj stil...ovo kazem jer sam ga licno poznavao i pre cu popiti pice sa nekim kao on nego sa nekim tipa Knez, Lukas i slicni shit.

Uzgred on za mene uopce nije izgledao "neugledno", cak sto vise, meni je on i sexy
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ne, ne, ne...ne bih ja njega u isti kos sa lukasom i knezom...oni su odvratni...on je samo smesan...

e, sad...druga je stvar to sto ja u toj "estetici' ne vidim nikakav stil..poentu....ma bilo sta....(a ja cak ne smatram da je poenta mnogo bitna)
By Hans
Rekao sam shta sam imao po pitanju ove teme.
Ako ti mislis da je neko dovoljno gay zato sto nije letovao negde gde ti jesi a pritom si bio okrenut partiji koja je unistila ovu zemlju do kraja...onda ti neke stvari pogresno interpretiras. Naime, i straight ljudi su takodje imali svoje rachune na Kipru. Ovde se ne govori o opredeljenju, vec o prihvatanju zla i Milosevicevog rezima. No, ti koji su tvojih godina, potroseni od takvog zivota, sada pribegavaju radikalima i tvrde kako je tada bilo najbolje. Jasno, najmanje se radilo, najvise uzivalo, kralo se, varalo i danas se toga svi rado secaju...Ne mislim direktno na tebe ali takvih ima isuvise. I naravno, ova vlast im ne odgovara, jer su u vreme Slobe urlali : Slobo, slobodo! a danas shtrajkuju na sve strane, jer su se probudili, ali prekasno... :hvala:
Korisnikov avatar
By ns.happy

A spomenuo si potez Terazije-Knez - vidis, uopste nisam onda ziveo u Beogradu, ziveo sam na onoj teritoriji Srbije koja ni istorijski ni geografski ni civilizacijski ne pripada Balkanu, ziveo sam u najrazvijenijem delu Srbije plus sto sam i onda putovao jer sam imao putovnicu RH :) . Jos sa nepunih 18 godina sam letovao u Sitges, dok vecina pedera iz Srbije za to nije jos bila ni cula. Plus sto sam i za vreme studija bio radio, pa sam znao i zaraditi pa na put. Ipak se i onda moglo putovati i lepo ziveti, trebalo je samo "zasvuci rukave". I sve to uz predobru muziku od navedenog Dr. Igija, Gale, Ivana....
licemerno. ako ti je srbija devedesetih bila toliko lepa, sto nisi u potpunosti uzivao u svim njenim uslugama - redovi za vizu, pretres na granici itd.
a radio si? da nisi i ti nosio gajbe? :lol:
By Hans
Originally posted by deželaš

Još samo da usklikneš "State of Exit!" i "Ja sam važan" pa da te pakujemo kao opšte mesto 2000-tih.... :novine:
Hm, vazni smo svi kao drustvo. Ja chak i ne idem na Exit. Ne podnosim guzvu i prasinu na plus 45, sve i da Vagner vaskrsne, ne znam da li bih dosao... :trep:
By Hans
Originally posted by ns.happy

a radio si? da nisi i ti nosio gajbe? :lol:
Pa je onda otvorio diskoteku u delu Srbije koja nije Balkan? :roflmao: Chak se i u vopla ofarbao... :krezavi:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by deželaš

Hm, vazni smo svi kao drustvo. Ja chak i ne idem na Exit. Ne podnosim guzvu i prasinu na plus 45, sve i da Vagner vaskrsne, ne znam da li bih dosao... :trep:
:roll: ovakvi izgovori su mi uvek funny.
By mythe
No, ti koji su tvojih godina, potroseni od takvog zivota, sada pribegavaju radikalima i tvrde kako je tada bilo najbolje. Jasno, najmanje se radilo, najvise uzivalo, kralo se, varalo i danas se toga svi rado secaju...Ne mislim direktno na tebe ali takvih ima isuvise.
ljudi mojih godina (32) nisu potroseni od zivota (barem ne ja) i nisu se ni mogli nakrasti niti imati racune na Kipru jer smo u ono vreme bili premladi za tako nesto. A glede navodnog lopovluke etc...- da svuda naokolo si mogao kupiti garderobu i parfeme shanirane u inostranstvu, isto tako i auta - pa sta? Vecina tih stvari nije bila ukradena u Srbiji, a vlasnici izvana su svakako sa druge strane obesteceni od osiguranja, tako da svima dobro ;) Cisto da i mi na neki nacin kaznimo one koji su bili onda uveli sankcije i doveli narod do bede.

a cudi me da pojedini ne znaju koji deo Srbije nije Balkan - pa Vojvodina ne pripada Balkanu, ni geografski, ni istorijski ni civilizacijski...

@nshappy says "licemerno. ako ti je srbija devedesetih bila toliko lepa, sto nisi u potpunosti uzivao u svim njenim uslugama - redovi za vizu, pretres na granici itd."

vec sam ti dao odgovor za 'redove za vizu' - imao sam i imam putovnicu RH, sa njom mi nije trebala viza jedino sto se moralo paziti da ti je policija na granici ne nadje jer su to oduzimali uz obrazlozenje da tadasnja SRJ ne dopusta dvojno drzavljanstvo. A glede pretresa na granici - sorry, to ima svugde, mora biti kontrole, kreni iz Hamburga za New York, isto tako te budu pretresli, vrlo detaljno.
By Hans
:dropdead:

Vala smo ih dobro kaznili!!! Svaka nam chast.
:down:
Korisnikov avatar
By Stripi
zanimljiva zamisao ekonomije, nema šta.
Korisnikov avatar
By svejedno

...zlatnih 90ih , drzeci se sa deckom za ruku, setajuci parkovima prekrivenim snegom u decembru 1996. , jedino sto su tamo neki lupali u neke serpe, cisto da provociraju
ponovo ista prica?

..

beeeeeeeeeeezi.
Korisnikov avatar
By ns.happy
mito bekrijo, ako volis srbiju, zasto koristis hrvatski pasos, na to sam mislio. ah da, bio je bezvredan. bas kao i dr igy. i kao cela ova rasprava.
Korisnikov avatar
By Stripi
Da, zamisli, sram ih bilo. Ovi fino lažu preko televizije a oni udaraju u šerpe da provociraju. Barabe jedne!
By mythe
Originally posted by ns.happy

mito bekrijo, ako volis srbiju, zasto koristis hrvatski pasos, na to sam mislio.
batice moj, ja od svega najvise volim dobar zivot, kao i svi normalni i racionalni ljudi :bouncy: sve ostalo ostavljam drugima

P.S.
nigde nisam napisao da volim Srbiju, to su tvoje interpretacije, ja samo napisao da su meni 90te bile lepe godine. Ostalo su tvoja slobodna tumacenja.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!