Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by MarvinPotpisujem...
Živela Jelena!
Cecu u zatvor!
Originally posted by MarsHarmonija je tu. Originalnost ni najmanje ... ali ima mnogo neoriginalnijih pa su opet obožavani...
Ma obožavajte je vi i dalje. Ritam, harmonija, melodija...tehnika, originalnost...Sve je tu.
Super.
Originally posted by Orlando the LadyNe. To je Duda Maljković ...
Blago meni, jel ovo Sauron?
Originally posted by Dušan MaljkovićOna je odavno u artu ... njeni prethodni spotovi se mogu svrstati u surealizam, čak i futurizam ...
Što se mene tiče, JK je ovo vrlo dobro obradila, a njen dalji odlazak u art je važan događaj za estradu -- polako jedna od njenih centralnih figura pokazuje ambiciju da se bavi pop-umetnošću, što je u moru komercijalnog kiča punog opštih mesta svakako dobar pomak.
Originally posted by KiWinadrealizam?
Ona je odavno u artu ... njeni prethodni spotovi se mogu svrstati u surealizam, čak i futurizam ...
Originally posted by FireGoxto je bila i poenta ...
Meni liči na ovo:
Originally posted by burak-BLOd tebe se bolje nije ni očekivalo. Trajno ograničen
Čini mi se da je b92 nekada bila ozbiljna televizija, ali čim u etar puštaju ovo "odsustvo moždanih vijuga i hiper prisustvo silikonske materije" imam osjecaj da su i oni otišli u neku stvar... Još samo da uvedu neku emisiju u grand parada fazonu, u udarnom terminu naravno i eto, onda slobodno mogu da promijene ime u npr. Pink92 ili možda tv Duga92 što da ne.
A što se spota tiče, previše sam umoran i mamuran poslije najludje noći da bih sad to gledao, tako da - no comment..
Originally posted by KiWiAko je ovo trebalo da bude smešno - jeste.
Ona je odavno u artu ... njeni prethodni spotovi se mogu svrstati u surealizam, čak i futurizam ...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!